Wist je dat er 5 verschillende type 'lastige collega's' bestaan?

Ieder met een eigen handleiding? 

Je zal ze maar hebben – Mierenneukende collega’s die ook nog eens veel te scherp uit de hoek komen… Een leidinggevende die maar door blijft zeuren over alles wat nog niet ‘perfect’ gaat… Een superdominante manager die jou verbaal keer op keer af blijft schieten… Of een teamleider die jou continu opzadelt met vervelende klusjes… Je wilt zo graag voor jezelf opkomen en er iets van zeggen, maar telkens als je collega dat nare gedrag vertoont of weer een achteloze opmerking maakt val je stil of schiet je in de verdediging… Het lukt je maar niet om helder na te denken en om diegene doeltreffend te confronteren met zijn of haar gedrag… En het stomme is: achteraf weet je precies wat je had willen zeggen!

Maar de gedachte aan een conflict zorgt al voor stress! Dus ga je confrontatie maar zo veel mogelijk uit de weg. Gedachten als “Ik weet zeker dat het zinloos is” en “straks maak ik het erger en verziek ik de werksfeer” weerhouden je ervan om ook écht voor jezelf op te komen.

Helaas zit je dag in – dag uit wél met die collega opgescheept en blijf je er last van houden. Zwaar gefrustreerd door blijven werken is helemaal niet nodig. En doen alsof er niets aan de hand is gaat de situatie zeker niet oplossen.

Wat als JIJ ervoor kunt zorgen dat je collega zich normaal gaat gedragen?

Jij zult dan ook enorm gebaat zijn met extra kennis over deze typetjes, zodat jij vol vertrouwen op een goede uitkomst het gesprek aangaat.

Ik weet dat je het anders wil, dus laten we afspreken dat je het nu eens een keer een serieuze kans gaat geven!

In het Webinar ‘Hoe ga je om met lastige collega’s?’ leer ik je stap voor stap hoe je die lastige collega naast je kunt krijgen in plaats van tegenover je. En omdat je zojuist mijn gratis checklist ’10 tips om op je werk (slim) voor jezelf op te komen zonder ruzie en conflicten’ hebt aangevraagd, heb ik een heel tof aanbod voor je!

In dit Webinar ontdek je:

Jij hebt nu de mogelijkheid om dit on-demand Webinar voor slechts €17,- aan te schaffen.

Wie ben ik?

Ik heb het allemaal meegemaakt: Collega’s die mij opzadelden met vervelende klusjes, sarcastische opmerkingen, onterechte beschuldigingen. Collega’s die agressief en intimiderend waren. Ik voelde me ongelukkig, machteloos en dacht dat er iets mis was met mij.

Ik was te begripvol, zei zelden ‘nee’ en vermeed conflicten om aardig gevonden te worden. Maar als je (net als ik toen) je grenzen niet aangeeft, wordt het alleen maar erger. Collega’s gedragen zich als maar slechter, worden giftiger en respectlozer. Ik besefte dat weggaan niet de oplossing was. Ik moest eerst aan mezelf werken. Anders zou ik in mijn verdere loopbaan tegen dezelfde problemen blijven aanlopen.

Ik koos ervoor geen slachtoffer meer te zijn. Grenzen stellen, ‘nee’ zeggen en gedrag bespreken vergde moed, maar ik slaagde erin. Het confronteerde me met hartkloppingen, maar ik kon relativeren en voelde rust. Dat boostte mijn zelfvertrouwen.

Het leren omgaan met lastige collega’s veranderde de sfeer op het werk. Nu sta ik stevig in mijn schoenen, een gelukkig mens dat weet wie ze is en wat ze wil. Ik volg mijn hart, zakelijk en privé en wil jou ook die kracht geven.

Wil jij mijn beste inzichten en technieken leren?

Kijk dan vandaag nog naar dit levens veranderende Webinar!

Ervaringen van andere deelnemers

“Hanneke zorgt voor een gezellige en veilige sfeer. Ze is enorm enthousiast en bevlogen en stort emmers vol positieve energie over je uit. Niet lullen maar poetsen, daar hou ik van!”

“Ik heb in mijn werk te maken met een Serpenta. In het begin kon ik me niet voorstellen dat zij dit gedrag vertoont, maar na het seminar realiseerde ik me zeker dat dit wel het geval is. Heel waardevol!”

“Superfijn Webinar! Hanneke zorgt voor een gezellige en veilige sfeer. Ze is enorm enthousiast en bevlogen en stort emmers vol positieve energie over je uit.”

€ 97,-

€ 17,-

Webinar ‘Hoe ga je om met lastige collega’s of managers?’

In dit on-demand Webinar ontdek je: