Kopzorgen over je werk of je collega's? Kom je niet goed uit de verf?

Mijn persoonlijke coaching is jouw paracetamolletje

Het gaat op je werk niet helemaal zoals je wil. Of het gaat zelfs helemaal niet zoals je wil. Je bent een harde werker en hebt goede ideeën, maar toch is je gedrag niet effectief. Je merkt dat je collega’s niet op je reageren zoals je zou willen. Je baalt van jezelf en loopt tegen jezelf aan. Als het je nog lukt om alle ballen in de lucht te houden, denk je dan dat er binnenkort een paar gaan vallen?

Herken je hier dingen van?

Het kan écht anders, met mij als jouw persoonlijke coach in Rotterdam

Kun jij je voorstellen dat je op een krachtige manier achter jouw standpunten staat en ze goed weet te verwoorden? Dat je weet hoe je jouw mening kan geven zodat hij geaccepteerd wordt? Dat je ‘nee’ zegt tegen dingen die je niet wil doen? Dat je meer zichtbaar bent, beter uit de verf komt én het contact met je collega’s prettiger is?

Ja? 

Met mijn coachtraject is het allemaal mogelijk!

Aan het einde van de coaching vertrouw je op je eigen kracht en zien anderen je échte waarde. Je bent effectiever en veerkrachtiger op de werkvloer. Je weet je collega’s te enthousiasmeren en ook hoe je weerstanden ombuigt.

Je maakt je niet meer druk over je werk, maar je voelt je rustig en energiek. 

Maak je geen zorgen. Je zit nergens aan vast.

Coaching Rotterdam
personal coaching Rotterdam

Ná dit traject

“Kostbaar is de wijsheid, die door ervaring wordt verkregen”

- Robert Ascham -

Voelt dat beter?

Dit is haalbaar, óók voor jou. Als personal coach help ik je om je doelen te bereiken. Het gevolg? Je hebt meer rust in je hoofd, bent ontspannen en slaapt beter. Je bent blij met je werk en wat je hebt geleerd pas je ook toe in privésituaties. Je beseft dat je goed bent zoals je bent. Je hebt ervaren dat je met de juiste mindset alles kan bereiken wat je wilt.

“Wat een fantastische vrouw is Hanneke, zowel als coach als persoon. Ik voelde me veilig met mijn kwetsbaarheden, maar kon ook praktische keuzes en stappen maken.”

Suzanne van der Horst

Coaching Rotterdam

Hoe helpt een coachtraject je?

Naar een coach gaan, kan voelen als een moeilijke stap. Je wil het misschien liever zelf oplossen. Met mij als jouw coach wordt het zóveel makkelijker. Soms kom je er in je eentje niet uit. Dan is het heerlijk om met mij te sparren over datgene waar jij tegenaan loopt en maak je sneller grotere stappen.

Kiezen voor coaching is een belangrijke eerste stap.

Door bewust bij jezelf stil te staan, leer je anders te denken én anders naar jezelf en de mensen om je heen te kijken. Je ziet hoe je het op jouw werk anders kunt doen. 

 

 

 

Bij mij kloppen professionals aan die het anders willen in hun werk.

wandelcoaching Rotterdam

Zo gaat coaching in z’n werk

Mijn aanpak is gestoeld op beproefde theorieën, methodes en oefeningen. Elk traject is maatwerk. Ik kijk naar wat het beste werkt voor jou. Mijn werkervaring in grote organisaties neem ik mee in de coaching. Ik weet hoe het er bij bedrijven aan toe gaat.

We bespreken situaties die jij meemaakt. Wat ging er goed? En wat niet? Ik daag je uit en houd je een spiegel voor. Ik vertel je welke patronen ik zie, leg uit waar jouw gedrag – of dat van je collega – vandaan komt. Hierdoor vind je nieuwe en effectievere manieren om situaties op je werk anders aan te pakken.   

Al tijdens het traject ervaar je dat het op je werk beter gaat. Dat werkt ook thuis door

In 8 gesprekken haal je een concreet en meetbaar resultaat. 

Met dit traject bereik je een échte verandering.

We graven niet diep in je verleden en gaan praktisch aan het werk. Wat niet betekent dat we moeilijke onderwerpen of een traan uit de weg gaan.

Reken erop dat we lachen. Dat geeft lucht en helpt je te relativeren.

De coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijk. Liever even naar buiten? Wandelend een gesprek voeren doe ik ook graag.

Praktisch

Wat zit er allemaal in het traject?

Jouw investering voor dit traject is € 1.797 exclusief BTW. Dit bedrag voldoen in vier termijnen is ook mogelijk. 

Meestal betaalt je werkgever de kosten van het coachtraject. Ben je overtuigd van de waarde van dit traject, maar is deze investering lastig voor je? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Lukt het je niet om overdag af te spreken? Dan kun je ook ‘s avonds terecht. 

Loopbaancoaching Rotterdam

“Hannekes aanpak is sowieso positief, enthousiasmerend, warm en inlevend. Dat maakte dat ik steeds met een goed gevoel weer naar huis ging.”

MARIEKE BÖKKERINK – JURIST BIJ DE RIJKSOVERHEID
Coaching Rotterdam

“Hanneke is een enthousiaste, gedreven en toegankelijke coach. Haar aanpak is professioneel, maar ook persoonlijk en met deze mix komt zij snel tot de kern.”

SANDRA SWINNEN – HR ADVANCED ANALYTICS ADVISOR/PROJECT LEAD

Coaching Rotterdam

“Hanneke stelt gerichte vragen. Ze vraagt echt door en komt hiermee tot de werkelijke kern. Ik vond dit wel confronterend, maar uiteindelijk was het goed. Want juist hierdoor kwam ik verder.”

CAROLIEN JANSEN – EIGENARESSE KLEDINGWINKELS LIENEPIEN
Coaching Rotterdam

Zullen we in gesprek gaan?

Maak dan een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. Hierin ervaar je of mijn coaching wat voor je is. Dit gesprek is een kosteloos en vrijblijvend.

Coaching Rotterdam

Wanneer moeten we níét
samen aan de slag, als;

– Je bewust kiest om in je problemen te blijven hangen
– Je jezelf niet wilt ontwikkelen
– Geluk voor jou niet op de eerste plaats staat
– Je niet bereid bent om er nu helemaal voor te gaan
– Je niet oefent met wat je leert tijdens onze sessies
– Je gelijk opgeeft wanneer het even tegenzit

Nog niet afgehaakt?
Waar wacht je dan nog op?

Coaching Rotterdam
Coaching Rotterdam