Haal het beste uit jezelf

Kom met personal coaching volledig in je eigen kracht 

Je houdt alle ballen in de lucht en weet hoe de hazen lopen. Alleen loopt het niet allemaal zoals jij dat wil. Je hebt twijfels of frustraties. Of je voelt je tekort schieten en weet niet hoe je het moet oplossen. Je bent niet de enige. Bij mij kloppen professionals aan die het anders willen in hun leven. Net als jij misschien. Personal coaching Rotterdam helpt je verder.

Komt dit je bekend voor? 

  • Ik voel me onzeker in mijn werk
  • Ik heb regelmatig conflicten en weet niet hoe ik hiermee om moet gaan
  • Ik kan geen ‘nee’ zeggen
  • Ik pieker veel
  • Ik loop mezelf steeds voorbij en wil meer rust in mijn leven
  • Ik heb mijn emoties niet onder controle en dat staat me in de weg
  • Ik mag geen fouten maken
  • Ik sta onder grote druk en heb veel stress
  • Ik wil zeggen wat ik ergens van vindt, maar dat durf ik niet
  • Ik heb last van het gedrag van anderen en weet ik hoe ik hiermee om kan gaan

Hoe nu verder?

Deze signalen zijn waarschijnlijk de reden dat je op zoek bent naar een personal coach in Rotterdam. Je ben je toe aan een échte verandering. En je hebt al ontdekt dat als je blijft doen wat je altijd al deed, het blijft zoals het is. Het kan anders. Echt waar. Niet van de één op de andere dag, maar als je echt naar jezelf kijkt en eraan werkt, kun je veel veranderen. Kies je voor Eigen Kracht Coaching Rotterdam? Dan heb je de eerste stap al gezet en ga ik jou helpen! Met mijn coachingstraject bereik je jouw professionele doelen.

Stel je eens voor…

Dat jij je niet meer laat tegenhouden door je eigen gedachten of gedrag. Hoe ziet je leven er dan uit? Wat doe je? Welke stappen zet je? Waaraan besteed jij je tijd en wat doe je juist niet meer? Hoe voel je je dan? Door hier bewust bij te stil te staan en hierover na te denken, open je bij jezelf de weg naar nieuwe mogelijkheden. Al tijdens het coachtraject bij personal coaching Rotterdam weet jij hoe je weerstand kunt bieden aan moeilijke en stressvolle situaties. Je trekt je minder van anderen aan en voelt je veerkrachtiger. Aan het einde van het traject heb je jouw persoonlijke en professionele effectiviteit versterkt. Je hebt alle tools in handen die het je gemakkelijker maken.

Na de personal coaching Rotterdam…

  • zie je nieuwe mogelijkheden in plaats van beren op de weg
  • voel je waar jouw kracht zit
  • ben je zelfverzekerder
  • heb je ontdekt wat jij wil
  • maak je de keuzes die goed voor jou zijn
  • laat je op je werk zien wat je kunt
  • ben je ontspannen en slaap je heerlijk
  • heb je rust in je hoofd
  • ben je gelukkig met jouw leven!

 

 

“Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen.
Geef me de kracht om te accepteren wat ik niet kan veranderen.
Geef me de wijsheid om het verschil tussen beide te zien”, Fransiscus van Assisi, 1182 – 1226

Hoe doen we dat?

Bij personal coaching Rotterdam zijn de oefeningen creatief, levendig en dringen tot de kern door. Ik denk dat coaching zeker ook plezierig moet zijn om effectief te zijn. Reken erop dat er ook wordt gelachen. Dit geeft jou lucht en helpt het je om te relativeren. We graven niet diep in je verleden voor nieuwe inzichten. Wat overigens niet betekent dat we moeilijke gespreksonderwerpen of een traan uit de weg gaan. Ik stel je vragen waardoor je gaat nadenken over veranderingen die bij jou passen. Ik prikkel je om in actie te komen. Je wordt uitgedaagd om net iets verder te kijken dan je gewend bent, zie je welke veranderingen mogelijk zijn en kom je in beweging.

“Kostbaar is de wijsheid, die door ervaring wordt verkregen”, Robert Ascham

Aan de slag!

Nadat we jouw coachvraag helder hebben, kijken we naar jouw doelen, wensen of dromen. Als coach help ik je inzicht te krijgen in welke stappen nodig zijn om daar te komen waar jij wil zijn en wat je daarvoor moet doen. Voorwaarde is wel dat jij jezelf wil ontwikkelen. Tijdens de coaching krijg je huiswerk mee. Je werkt bijvoorbeeld een opdracht uit en oefent met nieuw gedrag. In vijf tot acht gesprekken haal je een concreet en meetbaar resultaat.

De beste resultaten boek je als je:

 • bewust kiest om niet in jouw issue te blijven hangen
 • jouw geluk op de eerste plaats zet
 • er helemaal voor gaat
 • zelf de regie zelf herpakt en kiest voor je eigen vervolgstappen
 • ondertussen oefent met wat je hebt geleerd
 • niet opgeeft als het een keertje tegen zit
 • en je op basis van je inzichten kiest om zaken anders aan te pakken

Ervaar zelf wat ik voor jou kan betekenen. Ga aan de slag met je problemen en haal het beste uit jezelf met personal coaching Rotterdam! Reken erop dat ik je help om jouw issue te tackelen. Zet de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling, kies voor personal coaching Rotterdam. Bel 06 33868922 en maak een afspraak!

Wat zegt mijn klant erover?

Klanten vertellen me dat ze de coaching hebben ervaren als een cadeautje aan zichzelf. Bewust stilstaan bij je leven geeft jou de kans om te kiezen voor wat ècht bij je past.

“Hanneke is een gevoelig mens en kan zich goed in anderen inleven. Dat gaf mij een veilig gevoel. Tijdens de personal coaching kanaliseert het gesprek de goede kant op“, Daniëlle Groenendijk

Individuele-Coaching-Eigen-Kracht-05 Individuele-Coaching-Eigen-Kracht-02 Individuele-Coaching-Eigen-Kracht-011