Eigen Kracht Coaching Rotterdam

Ben jij toe aan échte verandering in je werk?

Personal coaching Rotterdam

Het gaat op je werk niet helemaal zoals je wilt. Of het gaat zelfs helemaal niet zoals je wilt. Je bent een harde werker en hebt goede ideeën, maar toch is je gedrag niet effectief. Je merkt dat je collega’s niet op je reageren zoals je zou willen. Je baalt van jezelf en loopt tegen jezelf aan. Als het je nog lukt om alle ballen in de lucht te houden, denk dan dat er binnenkort een paar gaan vallen?

Herken je hier dingen van?

 • Van binnen voel je onrust of frustratie.
 • Je voelt je onzeker als het gaat om de kwaliteit van je werk en hebt het gevoel dat je in je werk tekortschiet.
 • Doordat je je onzeker voelt, durf je niet te zeggen wat je vindt. Want wat zullen anderen van je vinden? Of je bent juist erg assertief. Maar als jij je irritaties naar collega’s uitspreekt, doe je dat op zo’n manier dat je er meteen brokken mee maakt. Waardoor komt dat toch?
 • Een gevoel van stress is voor jou dagelijkse kost. Je ziet wat je allemaal moet managen en je hebt het idee dat wat je doet nooit genoeg is.
 • Je denkt in je vrije tijd veel na over je werk en ziet in het weekend alweer op tegen de nieuwe werkweek. Je piekert steeds over wat je anders had moeten doen en je ervaart een hoge werkdruk omdat je van jezelf geen fouten mag maken.
 • Je hebt regelmatig conflicten met collega’s, omdat je vindt dat ze hun best niet doen. Je weet niet meer hoe je daarmee om moet gaan.
 • Het geroddel van je collega’s verlamt je en maakt je onzeker.
 • Je neemt steeds te veel hooi op je vork, omdat je wilt laten zien dat je niet bang bent om hard te werken.
 • Helaas stopt het niet als je thuis bent en neemt je jezelf ook mee naar huis. Wat je op je werk doet, doe je daar ook. Je bent tenslotte nog steeds dezelfde persoon. Je onhandigheid zit je behoorlijk dwars.

Het kan écht anders, met mij als jouw persoonlijke coach in Rotterdam

Stel je voor dat je niet meer tegen wordt gehouden door je eigen beperkende gedachten of emoties. Hoe ziet je leven er dan uit? Wat doe je nu juist wel en wat doe je níét meer? Kun jij je voorstellen dat je op een krachtige manier achter jouw standpunten staat en ze goed weet te verwoorden? Dat je weet hoe je jouw mening kan geven zodat hij geaccepteerd wordt? Dat je ‘nee’ zegt tegen dingen die je niet wilt doen? 

Wil jij dit ook ervaren? 

Met mijn coachtraject is het allemaal mogelijk.

Coaching Rotterdam
personal coaching training rotterdam

Ná het traject van
personal coaching

 • Zie je mogelijkheden in plaats van beren op de weg
 • Heb je ontdekt wat je wilt
 • Laat je zien wat je kunt
 • Ben je zelfverzekerd
 • Maak je keuzes die goed voor jou zijn
 • Werk je niet meer in je vrije tijd
 • Weet je wat je écht wilt
 • Zie je nieuwe mogelijkheden
 • Ga je makkelijker om met lastige situaties en collega’s
 • Kom je voor jezelf op
 • Heb je een prettiger contact met je collega’s
 • Weet je wie je bent en waar je voor staat
 • Heb je grip op je werk

“Kostbaar is de wijsheid, die door ervaring wordt verkregen”

- Robert Ascham -

Voelt dat beter?

Dit is haalbaar, óók voor jou. Als personal coach in Rotterdam help ik je om je doelen te bereiken. Het gevolg? Je hebt meer rust in je hoofd, bent ontspannen en slaapt beter. Je bent blij met je werk en wat je hebt geleerd pas je ook toe in privésituaties. Je beseft dat je goed bent zoals je bent. Je hebt ervaren dat je met de juiste mindset alles kan bereiken wat je wilt.

“Wat een fantastische vrouw is Hanneke, zowel als coach als persoon. Ik voelde me veilig met mijn kwetsbaarheden, maar kon ook praktische keuzes en stappen maken.”

Suzanne van der Horst

Coaching Rotterdam

Hoe helpt een coachtraject je?

Naar een coach gaan, kan voelen als een moeilijke stap. Je wil het misschien liever zelf oplossen. Met mij als jouw coach wordt het zóveel makkelijker. Soms kom je er in je eentje niet uit. Dan is het heerlijk om met mij, als onafhankelijk persoon, te sparren over waar jij tegenaan loopt en maak je sneller grotere stappen.

Ervoor kiezen om bij mij in coaching te komen is een belangrijke, eerste stap.

Door bewust bij jezelf stil te staan, leer je anders te denken én anders naar jezelf en de mensen om je heen te kijken. Je ziet hoe je het op jouw werk anders kunt doen. 

 

 

 Al tijdens het traject oefen je met hoe je weerstand biedt aan moeilijke en stressvolle situaties op je werk. Je leert hoe je om kunt gaan met lastige collega’s.  Je geeft je grenzen op een duidelijke en prettige manier aan, niet alleen op je werk maar ook privé. 

Het gaat je allemaal gemakkelijker af. Je trekt je minder van anderen aan en voelt je veerkrachtiger. En je wordt niet meer belemmerd door je eigen negatieve gedachtes.

Bij mij kloppen professionals aan die het anders willen in hun werk.

wandelcoaching Zie je mogelijkheden in plaats van beren op de weg

Zo gaat coaching in z’n werk

Mijn aanpak is voor iedereen anders en verschilt per coachvraag. Ik kijk steeds naar wat het beste werkt voor jou.  

We bespreken situaties die jij meemaakt. Wat ging er goed? En wat niet? Ik stel kritische vragen, daag je uit en houd je een spiegel voor. Zo ontdek je de oorzaak van je problemen en vind je andere manieren om ermee om te gaan.

De coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijk. Liever even naar buiten? Wandelend een gesprek voeren doe ik ook graag.

In 8 gesprekken haal je een concreet en meetbaar resultaat.

We graven niet diep in je verleden en gaan praktisch aan het werk. Wat niet betekent dat we moeilijke onderwerpen, of een traan, uit de weg gaan.

Reken erop dat we lachen. Dat geeft lucht en helpt je relativeren.

Betekenisvolle gesprekken in Rotterdamse stijl, met mij – Hanneke Zumker -, dat is Eigen Kracht Coaching.

Ik ben direct en eerlijk vanuit een warm hart. Ik steun je en ben oprecht betrokken bij jou. Individuen én teams coach ik persoonlijk én zakelijk naar resultaat. Ik ben erkend vertrouwenspersoon. Mijn stijl is activerend en verrassend met vaak (eigen) materiaal.

Jouw coach in Rotterdam - Hanneke Zumker
Coaching Rotterdam

Praktisch

Met dit traject bereik je een échte verandering in hoe je denkt en doet.  We gaan ervoor zorgen dat je effectiever en veerkrachtiger bent op de werkvloer. Aan het einde van de coaching vertrouw je op je eigen kracht en zien anderen jouw échte waarde. Het piekeren is verleden tijd. Je maakt je niet meer druk over je werk, maar jij voelt je rustig en energiek. Vooral ben je trots op hoe jij het nú op je werk aanpakt. 

Mijn ervaring is dat je met het onderstaande traject een échte verandering bereikt. Meestal betaalt je werkgever de kosten van het coachtraject. Heb je toch een kleiner budget? Bel me om de mogelijkheden te bespreken. 

Wat zit er allemaal in het traject?

 • Een kennismakingsgesprek waarin jij vertelt wie je bent, wat jouw coachvraag is, ik je vertel wat mijn aanpak is om te ervaren of er een klik is. Dit gesprek is gratis en duurt drie kwartier en is vrijblijvend
 • 8 individuele coachsessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw coachvraag
 • Voorbereiding en nawerk van de coachsessies
 • Diverse opdrachten die afgestemd zijn op jouw coachvraag
 • E-mailcontact over de voortgang van jouw traject
 • Telefonische ondersteuning en appcontact tussen de sessies door

Jouw investering voor dit traject is € 1.697 exclusief BTW. Dit bedrag voldoen in vier termijnen is ook mogelijk. 

Lukt het je niet om overdag af te spreken? Dan kun je ook ‘s avonds terecht. 

geheime kracht diep in ons weggeborgen die onze drijfveren stuurt

“Hannekes aanpak is sowieso positief, enthousiasmerend, warm en inlevend. Dat maakte dat ik steeds met een goed gevoel weer naar huis ging.”

MARIEKE BÖKKERINK – JURIST BIJ DE RIJKSOVERHEID
Coaching Rotterdam
“Hanneke is een enthousiaste, gedreven en toegankelijke coach. Haar aanpak is professioneel, maar ook persoonlijk en met deze mix komt zij snel tot de kern.”
SANDRA SWINNEN – HR ADVANCED ANALYTICS ADVISOR/PROJECT LEAD
Coaching Rotterdam

“Hanneke stelt gerichte vragen. Ze vraagt echt door en komt hiermee tot de werkelijke kern. Ik vond dit wel confronterend, maar uiteindelijk was het goed. Want juist hierdoor kwam ik verder.”

CAROLIEN JANSEN – EIGENARESSE KLEDINGWINKELS LIENEPIEN
Coaching Rotterdam

Zullen we in gesprek gaan?

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek, kosteloos en vrijblijvend.

Coaching Rotterdam

Wanneer moeten we níét
samen aan de slag, als;

– Je bewust kiest om in je problemen te blijven hangen
– Je jezelf niet wilt ontwikkelen
– Geluk voor jou niet op de eerste plaats staat
– Je niet bereid bent om er nu helemaal voor te gaan
– Je niet oefent met wat je leert tijdens onze sessies
– Je gelijk opgeeft wanneer het even tegenzit

Nog niet afgehaakt?
Waar wacht je dan nog op?

Coaching Rotterdam
tip
Sluit Menu