Kom je niet goed uit de verf? Kopzorgen over je werk?
Vervelende collega's?
Boost je zelfvertrouwen!

Persoonlijke coaching Rotterdam

Het gaat op je werk niet helemaal zoals je wil. Of het gaat zelfs helemaal niet zoals je wil. Je bent een harde werker en hebt goede ideeën, maar toch is je gedrag niet effectief. Je mist wat zakelijk zelfvertrouwen. Je durft niet te laten zien wat je in huis hebt of je merkt dat je collega’s niet op je reageren zoals je wil.

Je piekert, baalt van jezelf en loopt tegen jezelf aan.

Wat er op je werk gebeurt, houd je enorm bezig. Je denkt er steeds aan en je kunt er niet mee stoppen. Het verziekt je vrije tijd. Als het je nog lukt om alle ballen in de lucht te houden, denk je dan dat er binnenkort een paar gaan vallen? Kom beter uit de verf met mijn coaching in Rotterdam.

Herken je hier dingen van?

Voor jou wordt het écht anders met mijn persoonlijke coaching

Kun jij je voorstellen dat je op een krachtige manier achter jouw standpunten staat en ze goed weet te verwoorden? Dat je weet hoe je jouw mening op je werk kunt geven zodat je collega ‘m accepteert? Dat je ‘nee’ zegt tegen dingen die je niet wil doen? Je meer zichtbaar bent, beter uit de verf komt én het contact met je collega’s prettiger is?

Ja? 

Al tijdens het traject vertrouw je op jezelf en zien anderen je échte waarde. Je bent veerkrachtiger op de werkvloer en hebt meer vertrouwen in je eigen kunnen. Je komt op voor wat voor jou belangrijk is, weet hoe je weerstanden ombuigt en hoe je je collega’s voor je wint. 

Je maakt je niet meer druk over je werk, maar je voelt je rustig en energiek. Klinkt dat aanlokkelijk? Maak dan een afspraak voor  een kennismaking met dé coach in Rotterdam voor meer zakelijk zelfvertrouwen.

Maak je geen zorgen, de kennismaking is via Zoom.
Je zit nergens aan vast. Zo’n gesprek kan ook na werktijd.

Coaching Rotterdam
zelfvertrouwen rotterdam
Het resultaat
“De beste manier om erachter te komen of je iets kunt, is om het gewoon te gaan uitproberen. Wedden dat het je lukt!”
Voelt dat beter?

Dit is haalbaar, óók voor jou. Als coach help ik je om je doelen te bereiken. Het gevolg? Je hebt meer rust in je hoofd, bent ontspannen en slaapt beter. Je bent blij met je werk en wat je hebt geleerd pas je ook toe in privésituaties. Je beseft dat je goed bent zoals je bent. Je hebt ervaren dat je met de juiste mindset meer zakelijk zelfvertrouwen hebt en bereikt wat je wil.

“Wat een fantastische vrouw is Hanneke, zowel als coach als persoon. Ik voelde me veilig met mijn kwetsbaarheden, maar kon ook praktische keuzes en stappen maken.”

Suzanne van der Horst

Coaching Rotterdam

Hoe helpt een coachtraject je?

Naar een coach gaan, kan voelen als een moeilijke stap. Je wil het misschien liever zelf oplossen. Soms kom je er in je eentje niet uit. Ik geef je net even dat extra zetje. 

Kiezen voor coaching is een belangrijke eerste stap.

Door bewust bij jezelf stil te staan, leer je anders te 
denken én zie je hoe je het op jouw werk anders
kunt doen. Door nieuwe dingen te proberen kom
je snel bij je doel.

 

 

Bij mij klop je aan als je meer zelfvertrouwen in je werk wil.

zelfvertrouwen op je werk

Zo gaat coaching in z’n werk

Je bespreekt wat er wél en niet goed ging. Ik vertel je welke patronen ik zie, leg uit waar jouw gedrag – of dat van je collega – vandaan komt. Hierdoor vind je nieuwe manieren om het op je werk anders aan te pakken. Dat werkt ook thuis door

In 8 gesprekken haal je een concreet en meetbaar resultaat. 

Reken erop dat we lachen. Dat geeft lucht en helpt je te relativeren.

De coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijk. Liever even naar buiten? Wandelend een gesprek voeren doe ik ook graag.

Praktisch

Wat zit er allemaal in het coachtraject?

Jouw investering voor dit traject is € 1.797 exclusief BTW. Belangrijk: mocht na ons eerste coachgesprek blijken dat mijn aanpak toch niet bij jou past, dan betaal je alleen die eerste sessie. 

Ben je overtuigd van de waarde van dit traject, maar is deze investering lastig voor je? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Meestal betaalt je werkgever de kosten van het coachtraject. Dit bedrag voldoen in vier termijnen is ook mogelijk. 

zelfvertrouwen rotterdam

Wat klanten over Eigen Kracht Coaching Rotterdam

Coaching Rotterdam

“Hannekes aanpak is sowieso positief, enthousiasmerend, warm en inlevend. Dat maakte dat ik steeds met een goed gevoel weer naar huis ging.”

MARIEKE BÖKKERINK – JURIST BIJ DE RIJKSOVERHEID

Coaching Rotterdam

“Hanneke is een enthousiaste, gedreven en toegankelijke coach. Haar aanpak is professioneel, maar ook persoonlijk en met deze mix komt zij snel tot de kern.”

SANDRA SWINNEN – HR ADVANCED ANALYTICS ADVISOR/PROJECT LEAD

Coaching Rotterdam

“Hanneke stelt gerichte vragen. Ze vraagt echt door en komt hiermee tot de werkelijke kern. Ik vond dit wel confronterend, maar uiteindelijk was het goed. Want juist hierdoor kwam ik verder.”

CAROLIEN JANSEN – EIGENARESSE KLEDINGWINKELS LIENEPIEN
Coaching Rotterdam
Zullen we in gesprek gaan?

Maak dan een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. Hierin ervaar je of mijn coaching je wat voor je is. Dit gesprek is telefonisch, kosteloos en vrijblijvend.

Coaching Rotterdam

Wanneer moeten we níét
samen aan de slag, als;

– Je bewust kiest om in je problemen te blijven hangen
– Geluk voor jou niet op de eerste plaats staat
– Je niet bereid bent om er nu helemaal voor te gaan
– Je niet oefent met wat je leert tijdens onze sessies
– Je gelijk opgeeft wanneer het even tegenzit

Nog niet afgehaakt? Waar wacht je 
nog op? Kies voor mijn persoonlijke coaching!

Lees meer over mij als jouw coach in Rotterdam op coachfinder en vind mij bij NOBCO. Meer lezen over persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina van de happy oberserver vind je de top 10. Als fervent lezer van de columns van Japke-d. Bouma van het NRC vind ik ze niet alleen hilarisch, maar ook erg treffend. 

Mijn eigen blogs over je collegiale en persoonlijke werkgedoe liegen er overigens ook niet om ;).

Coaching Rotterdam
zelfvertrouwen rotterdam