Goed uit de verf komen op je werk? Maak snel stappen met coaching!

Persoonlijke coaching voor je werk

Het gaat op je werk niet helemaal zoals je wil. Of het gaat zelfs helemaal niet zoals je wil. Je zoekt coaching voor één van de coachvragen uit het lijstje hieronder. Je bent een harde werker en hebt goede ideeën, maar toch is je gedrag - ondanks je goede bedoelingen - niet effectief.

Je loopt tegen jezelf aan.

Wat er op je werk gebeurt, dat houdt je enorm bezig. Je blijft maar denken over al dat gedoe daar. Dit verziekt je vrije tijd. Als het je nog lukt om alle ballen in de lucht te houden, denk je dan dat er binnenkort een paar gaan vallen?

Doordat ik zelf heb ervaren welke spelletjes er op de werkvloer worden gespeeld en daarin heb leren te laveren, kan ik goed goed invoelen wat je nodig hebt om stappen te zetten in jouw groeiproces.

Dit zijn de meest gestelde coachvragen

Voor jou wordt het écht anders

Al tijdens het traject vertrouw je op jezelf en zien anderen je échte waarde. Je functioneren gaat met sprongen vooruit. Je voelt veerkracht en hebt meer vertrouwen in je kunnen. Je komt op voor wat je belangrijk vindt, weet hoe je weerstanden ombuigt en hoe je je collega’s voor je wint. Je maakt je niet meer druk over je werk, maar je voelt rust en energie. 

Klinkt dat aanlokkelijk? Plan dan je gratis adviesgesprek met dé coach  voor je werk in Rotterdam.

Coaching Rotterdam
Al tijdens het traject vertrouw je op jezelf en zien anderen je échte waarde.
De resultaten

Maak je geen zorgen, het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.
Je zit nergens aan vast. Zo’n gesprek kan ook na werktijd.

“De beste manier om erachter te komen of je iets kunt, is om het gewoon te gaan uitproberen. Wedden dat het je lukt!”
Voelt dat beter?

De resultaten zijn  haalbaar, óók voor jou. Als coach help ik je om je doelen te bereiken. Het gevolg? Je hebt meer rust in je hoofd, bent ontspannen en slaapt beter. Je bent blij met je werk en wat je hebt geleerd pas je ook toe in privésituaties. Je beseft dat je goed bent zoals je bent. Je hebt ervaren dat je met de juiste mindset meer zelfvertrouwen op je werk hebt en bereikt wat je wil.

“Wat een fantastische vrouw is Hanneke, zowel als coach als persoon. Ik voelde me veilig met mijn kwetsbaarheden, maar kon ook praktische keuzes en stappen maken.”

Suzanne van der Horst

Coaching Rotterdam

Hoe helpt coaching je?

Naar een coach gaan, kan voelen als een moeilijke stap. Je wil het misschien liever zelf oplossen. Soms kom je er in je eentje niet uit. Ik geef je net even dat extra zetje. 

Kiezen voor coaching is een belangrijke eerste stap.

Door bewust bij jezelf stil te staan, leer je anders te denken én zie je hoe je het op jouw werk anders kunt doen. Door nieuwe dingen te proberen kom je snel bij je doel.

 

Bij mij klop je aan als je effectiever op je werk wil zijn als je communicatie coach.

In 8 gesprekken met persoonlijke coaching haal je een concreet en meetbaar resultaat.

Zo gaat coaching in z’n werk

Je bespreekt wat er wél en niet goed ging. Ik vertel je welke patronen ik zie, leg uit waar jouw gedrag – of dat van je collega – vandaan komt. Hierdoor vind je nieuwe manieren om het op je werk anders aan te pakken. Dat werkt ook thuis door

In 8 gesprekken haal je een concreet en meetbaar resultaat. 

Reken erop dat we lachen. Dat geeft lucht en helpt je te relativeren.

De coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijk. Liever even naar buiten? Wandelend een gesprek voeren doe ik ook graag.

Wat klanten over mij zeggen

UITSTEKEND
47 recensies op
Helene Van Straten
Helene Van Straten
07/06/2022
Ik heb Hanneke leren kennen tijdens een ontwikkeltraject waar zij als co-trainer in onze groep is ingevallen. Bevlogen, echt geïnteresseerd in mensen dat is een meerwaarde die maar weinig mensen bezitten. Ze laat ook haar eigen kwetsbaarheid zien, dit maakt haar een prettige gesprekspartner. Ze maakt zichtbaar welke groeimogelijkheden je hebt en laat je met passie nieuwe wegen zien. Of je die inslaat dat is aan jou. Mocht er iemand aan me vragen of ik iemand weet om een coachingtraject of scholings traject te begeleiden zou ik zeker jouw naam noemen.
Lees verder
Stefan Kool
Stefan Kool
30/05/2022
Heb je het gevoel dat je vast zit? Dat er meer in je zit dan er nu uitkomt. Wil je weten waar je persoonlijke ontwikkeling knelt? Stel je kwetsbaar op en begin bij jezelf! Hanneke heb ik leren kennen als een erg betrokken en eerlijke coach. Zij heeft mij geholpen om de vinger op de zere plek te leggen. Mijn overtuigingen heeft zij gechallenged. En ze heeft mij van nieuwe heldere inzichten voorzien. Alles wat ik nodig heb om weer een stap vooruit te kunnen maken.
Lees verder
Evy Coppieters
Evy Coppieters
28/04/2022
Hanneke weet met haar ervaring en nuchtere blik de juiste snaren te raken. Ik voelde me begrepen en gesteund, maar ook tegelijkertijd voldoende uitgedaagd. Ieder gesprek was voor mij zowel thuis komen als op een nieuwe reis gaan. Het is fijn en geruststellend om te weten dat ik steeds bij haar terecht kan over zowel professionele vragen als persoonlijke knelpunten. Veel bewondering voor deze vrouw.
Lees verder
Fons Happel
Fons Happel
21/03/2022
Door de zeer betrokken en directe manier van werken op basis van een open en eerlijke instelling, worden blijvende resultaten in de coaching door Hanneke bereikt. Haar werkwijze kan confronterend zijn, maar dat is ook nodig als je blijvend anders in het leven wilt komen te staan. Hanneke weet waar ze het over heeft en dat is onderbouw door persoonlijke ervaring en kennis.
Lees verder
Edwin
Edwin
11/02/2022
Het komt voor dat je in gesprek moet gaan en dan is Hanneke een fijn persoon die naar je luistert en de energie geeft om de volgende stap te maken. Eerlijk en direct.
Lees verder
Marjon Kok
Marjon Kok
04/02/2022
“Twijfel niet, jij bent de allerbelangrijkste. Laat dit werkboek je niet slechts inspireren, maar doe er echt iets mee.” ¹ Zo heb ik Hanneke vanaf onze eerste ontmoeting inderdaad ervaren. Wat gaan we doen? Hoe kan ik je helpen? En handen uit de mouwen. Daadkrachtig, prikkelend, intuïtief naast analytisch en met een luisterend oor, bracht Hanneke een ventiel aan in mijn ik-weet-niet-wat-ik-kan bubbel. En coachte zij mij binnen no time naar dit-is-wat-ik-wil-en-kan speelveld. Ik heb de jobcoachgesprekken als een enorme carrière- en persoonlijke boost ervaren. Met Hanneke als mijn gids en coach: enthousiast en vol vertrouwen in mij als persoon. Hanneke, bedankt. ¹ Werkboek: Eigenkracht Coaching, Hanneke Zumker, 2021
Lees verder
Johan Michies
Johan Michies
10/01/2022
Begin 2021 een loopbaancoach traject bij Hanneke doorlopen. Hanneke is een fantastische vrouw, puur Rotterdams met een warm karakter. Hanneke komt met praktische tips en toepassingen, de doelgerichte persoonlijke benaderingen zetten je verder aan het denken. Na het eerste contact wist ik gelijk dat Hanneke mij verder kon helpen. Met haar tips en inzichten heeft dit eind 2021 geresulteerd in een mooie nieuwe functie en werkgever die helemaal bij mij past. Ik kan Hanneke van Eigen Kracht Coaching zeker aanbevelen!
Lees verder
Foppe Heineman
Foppe Heineman
10/01/2022
Hanneke is een geweldige coach. Het klikte vanaf het eerste moment. Ze is oprecht, luistert goed maar praat niet met je mee. Dat is juist waar ik behoefte aan had. Tegen gas. Ze liet me anders naar dingen kijken. Gaf me andere inzichten. Ze heeft me door een hele moeilijke tijd zowel privé als zakelijk heen gesleept. Door er te zijn en met me mee te denken. Ook haar eigen ervaringen helpen daar in zeker mee. Ik zou ze werkelijk aan iedereen aanraden en heb er heel veel van geleerd. Echt een heel fijne ervaring.
Lees verder
Puck
Puck
10/12/2021
Deze week heb ik een peer review geschreven over Hanneke, gebaseerd op een persoonlijk leiderschapsprogramma dat zij als trainer geeft. Hanneke heeft in mijn ogen als trainer veel aandacht voor het individu, zijn beleving en zijn mindset. Ze kijkt scherp naar de input van deelnemers en weet al snel de rode draad te vinden en de verborgen boodschap te ontdekken. Hanneke heeft sterke coachingsvaardigheden, waarmee ze deelnemers zich bewust maakt van hun gedachten en emoties. Hanneke maakt écht verbinding met deelnemers en komt dan ook in interactie met hen het meeste tot haar recht.
Lees verder
Joany de Vries
Joany de Vries
02/12/2021
Hanneke heeft op mijn werk teamcoaching verzorgd. Hanneke is een goede coach, die zorgt voor een gezellige en veilige sfeer. Ze is enorm enthousiast en bevlogen en stort emmers vol positieve energie over je uit. Waar nodig zegt ze waar het op staat en daarbij neemt ze geen blad voor de mond. Ook is ze betrokken en oprecht geïnteresseerd.
Lees verder
Praktisch

Wat zit er allemaal in de coaching?

Jouw investering voor dit traject is € 1.797 exclusief BTW. Meestal betaalt jouw werkgever de coaching. Belangrijk: mocht na ons eerste coachgesprek blijken dat mijn aanpak toch niet bij jou past, dan betaal je alleen die eerste sessie. 

Ben je overtuigd van de waarde van dit traject, maar is deze investering lastig voor je? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Dit bedrag voldoen in vier termijnen is ook mogelijk. 

zelfvertrouwen rotterdam
Gaan we in gesprek?

Maak dan een afspraak voor een eerste adviesgesprek. Hierin ervaar je of mijn coaching je wat voor je is. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Coaching Rotterdam

Wanneer moeten we níét
samen aan de slag, als;

– Je niet bereid bent om er nu helemaal voor te gaan
– Je niet oefent met wat je leert tijdens onze sessies
– Je gelijk opgeeft wanneer het even tegenzit

Nog niet afgehaakt? Waar wacht je 
dan nog op? Kies voor persoonlijke coaching voor je werk!

Lees meer over mij als jouw coach in Rotterdam op coachfinder en vind mij bij NOBCO. Ben ik je werk coach?

Coaching Rotterdam
zelfvertrouwen rotterdam