Goed uit de verf komen op je werk? Maak snel stappen met coaching!

Persoonlijke coaching voor je werk

Het gaat op je werk niet helemaal zoals je wil. Of het gaat zelfs helemaal niet zoals je wil. Je zoekt persoonlijke coaching voor één van de coachvragen uit het lijstje hieronder. Je bent een harde werker en hebt goede ideeën, maar toch is je gedrag - ondanks je goede bedoelingen - niet effectief.

Je loopt tegen jezelf aan.

Wat er op je werk gebeurt, dat houdt je enorm bezig. Je blijft maar denken over al dat gedoe daar. Dit verziekt je vrije tijd. Als het je nog lukt om alle ballen in de lucht te houden, denk je dan dat er binnenkort een paar gaan vallen?

Doordat ik zelf heb ervaren welke spelletjes er op de werkvloer worden gespeeld en daarin heb leren te laveren, kan ik goed goed invoelen wat je nodig hebt om stappen te zetten in jouw groeiproces. 

Dit zijn de meest gestelde coachvragen

Voor jou wordt het écht anders

Al tijdens het traject vertrouw je op jezelf en zien anderen je échte waarde. Je functioneren gaat met sprongen vooruit. Je voelt veerkracht en hebt meer vertrouwen in je kunnen. Je komt op voor wat je belangrijk vindt, weet hoe je weerstanden ombuigt en hoe je je collega’s voor je wint. Je maakt je niet meer druk over je werk, maar je voelt rust en energie. 

Klinkt dat aanlokkelijk? Plan dan je gratis adviesgesprek met dé persoonlijke coach  voor je werk in Rotterdam.

Coaching Rotterdam
Al tijdens het traject vertrouw je op jezelf en zien anderen je échte waarde.
De resultaten

Maak je geen zorgen, het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.
Je zit nergens aan vast. Zo’n gesprek kan ook na werktijd.

“De beste manier om erachter te komen of je iets kunt, is om het gewoon te gaan uitproberen. Wedden dat het je lukt!”
Voelt dat beter?

De resultaten zijn  haalbaar, óók voor jou. Als jouw persoonlijke coach help ik je om je doelen te bereiken. Het gevolg? Je hebt meer rust in je hoofd, bent ontspannen en slaapt beter. Je bent blij met je werk en wat je hebt geleerd pas je ook toe in privésituaties. Je beseft dat je goed bent zoals je bent. Je hebt ervaren dat je met de juiste mindset meer zelfvertrouwen op je werk hebt en bereikt wat je wil.

“Wat een fantastische vrouw is Hanneke, zowel als coach als persoon. Ik voelde me veilig met mijn kwetsbaarheden, maar kon ook praktische keuzes en stappen maken.”

Suzanne van der Horst

Coaching Rotterdam

Hoe helpt persoonlijke coaching jou?

Naar een coach gaan, kan voelen als een moeilijke stap. Je wil het misschien liever zelf oplossen. Soms kom je er in je eentje niet uit. Ik geef je net even dat extra zetje. 

Kiezen voor een persoonlijke coach is een slimme zet naar beter.

Door bewust bij jezelf stil te staan, leer je anders te denken én zie je hoe je het op jouw werk anders kunt doen. Door nieuwe dingen te proberen kom je snel bij je doel.

 

Wil je op je werk effectiever  communiceren? Ik help je!

In 8 gesprekken met persoonlijke coaching haal je een concreet en meetbaar resultaat.

Zo gaat coaching in z’n werk

Je bespreekt wat er wél en niet goed ging. Ik vertel je welke patronen ik zie, leg uit waar jouw gedrag – of dat van je collega – vandaan komt. Hierdoor vind je nieuwe manieren om het op je werk anders aan te pakken. Dat werkt ook thuis door

In 8 gesprekken haal je een concreet en meetbaar resultaat. 

Reken erop dat we lachen. Dat geeft lucht en helpt je te relativeren.

De coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijk. Liever even naar buiten? Wandelend een gesprek voeren doe ik ook graag.

Wat klanten over mij zeggen

UITSTEKEND
59 recensies op
Björn aarts
Björn aarts
24/09/2023
Hanneke was mijn kern-trainer voor de opleiding professional coach aan de Trainersacademie. Haar persoonlijke, eerlijke en oprechte aanpak heeft mij enorm geholpen in het vinden van mijn zijn als coach. Zelfs na de opleiding is ze bereid te helpen bij vragen. Ze is zeer professioneel en gedreven en ze blijft zichzelf continue ontwikkelen.
R Gianotten
R Gianotten
25/07/2023
Mijn eerste gesprek met Hanneka gaf mij direct het gevoel hier zit ik goed. De klik was er meteen. Tijdens het coaching traject bleef ze mijn hulpvraag telkens centraal stellen om mij zo de gevraagde handvatten te geven. De gesprekken waren open en intensief. Soms confronterend en daardoor ook verhelderend. Hanneke weet, door haar eigen ervaringen, de vinger op de zere plek te leggen. En door aan te geven hoe je de gesprekken en de handvatten in de praktijk kan toepassen merkte ik direct resultaat in de "echte wereld". Ik heb heel veel geleerd van Hanneke en haar eerlijke, directe en oprechte benadering. Wil je jezelf persoonlijk ontwikkelen dan zit je bij Hanneke helemaal goed.
Tjark Roozendaal
Tjark Roozendaal
15/07/2023
Ik heb Hanneke Zumker meegemaakt als externe vertrouwenspersoon. Tijdens de kennismaking vond ik haar al een vriendelijke, meewerkende en open indruk maken. Ik heb gemerkt dat ze er echt voor de werknemers is, en hiermee de werkgevers helpt. Erg geduldig en meedenkend maar ook respectvol confronterend waar dat nodig kan zijn. Ze geeft om haar cliënten en dat merk je in hoe ze een veilige en fijne werkomgeving voor hen wil bewerkstelligen.
Nadine den Heijer
Nadine den Heijer
11/06/2023
Hanneke zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat coaching bij jou en je situatie past.Door veel eigen ervaringen kan zij gedegen advies geven zonder poespas.Daarnaast ondersteunt zij met testen, handboek/ebooks en ander materiaal je pad. Zij heeft enorm bijgedragen aan mijn nieuwe start! Heeft het hart op de goede plaats en durft emoties te tonen en direct te zijn. Echt een kanjer die je kan en wil helpen!
Florine Arkenbout
Florine Arkenbout
09/06/2023
Door het (loopbaan)coaching traject van Hanneke heb ik inzichten gekregen waar mijn talenten liggen, in wat voor soort organisatie ik het beste tot mijn recht kom en floreer en tot slot, heb ik geleerd hoe ik mij kwetsbaar en open durf op te stellen. Deze kwetsbaarheid en openheid heb ik laten zien tijdens een eerste sollicitatiegesprek waarin ik eerlijk ben geweest over wat ik zoek in een organisatie en waar mijn ontwikkelpunten liggen. De organisatie waar ik solliciteerde accepteerde deze openheid en kwetsbaarheid volledig en zag mijn ontwikkelpunten als een uitdaging om mee aan de slag te gaan. Een open organisatie waar ik wil werken. Ook het tweede gesprek verliep soepel en zij boden mij daarna gelijk een contract aan! Ik kijk onwijs uit naar dit nieuwe avontuur en ik bedank Hanneke voor haar warme, energieke en professionele manier van coaching. Met hartelijke groet, Florine Arkenbout
Demi Keizer
Demi Keizer
14/04/2023
In een coachingstraject bij Hanneke ga je echt samen aan de slag. Door haar directe aanpak slaagden we erin om tot de kern te komen en resultaat te boeken. Niet sugar coaten, maar wel altijd met begrip en warmte. En tips waar je mee verder kunt. Aanrader!
Anush Koekasjan
Anush Koekasjan
12/04/2023
Hanneke heeft mij gedurende mijn loopbaantraject levenslessen meegegeven en heeft mij doen geloven in mijn eigen kracht en mijn onderbuikgevoel. Eigenlijk heeft ze me niet alleen geholpen bij loopbaanontwikkeling maar dus ook bij persoonlijke ontwikkeling. Ik zal haar eeuwig dankbaar zijn voor haar inzichten, empathie en eerlijkheid. Het extra duwtje in de rug die ik nodig had om voor mijzelf te kiezen, hoe mooi is dat?
Isolde Hooijmans
Isolde Hooijmans
06/03/2023
Hanneke is een hele fijn spontane en sociale partner om mee samen te werken. Wij konden goed op elkaar inspelen en Hanneke voelt aan wat nodig was. Ik vond het prettig om met haar te werken omdat ze zo enthousiast is en ook van aanpakken houdt. @Hanneke bedankt. Zo knap hoe jij in zo'n korte tijd zoveel gave dingen hebt gedaan, je eigen bedrijf, je blog, je boek en zoveel andere mooie dingen. Ik zou je aan iedereen aanbevelen.
Sharon Blaakmeer
Sharon Blaakmeer
01/03/2023
Na een fijn kennismakingsgesprek ben ik het loopbaantraject in gegaan. Hanneke laat je anders naar dingen kijken en laat doormiddel van opdrachten zien waar je goed in bent en waar je nog in kunt groeien. Daarnaast bespreekt ze opties waar je zelf niet eerder aan hebt gedacht en hoe dit bij je persoonlijkheid en werk/privé situatie past. Ik heb het loopbaantraject als zeer prettig ervaren, de gesprekken waren fijn en het heeft weer nieuwe deuren voor mij geopend.
Marjolein Dietzel
Marjolein Dietzel
17/02/2023
Ik wist al tijdens het kennismakingsgesprek dat ik bij Hanneke aan het goede adres was en voelde meteen een klik met haar. Hanneke is een warme persoonlijkheid met een scherp observatievermogen. Direct, maar altijd respectvol en constructief. En, ook heel fijn, met een flinke dosis humor! Haar kennis is doorleefd, en daardoor kan Hanneke de situatie waar jij je in bevindt heel goed inschatten en weet zij precies de vinger op de zere plek te leggen. Hanneke daagt je uit om uit je comfortzone te stappen en geeft je huiswerkopdrachten mee om de inzichten die je hebt opgedaan, ook echt in de praktijk te gaan oefenen. Ja, dat is spannend! Om vervolgens te ontdekken dat het werkt... Ik ben Hanneke heel dankbaar voor haar geweldige begeleiding en alle inzichten die ik heb opgedaan. Het heeft een positieve verandering in gang gezet. Dank je wel Hanneke, je bent echt een topper!

Jouw persoonlijke coach traject

Wat is inbegrepen?

Een trajectduur van 5 tot 9 maanden

8 individuele coachsessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw coachvraag

Bonus

Als je bij mij start, hou je niet van halve maatregelen en ga je er vol voor. Daarom voor jou deze bonus cadeau, zodat je echt het maximale uit je coachtraject haalt.

Jij krijgt:

Jouw investering: € 1.997 exclusief BTW, maatwerk is mogelijk, losse gesprekken niet.
Op mijn dienstverlening zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

All Inclusive ondersteuning (via de app of telefonisch) bijboeken?

Als je hiervoor kiest, mag je me tussen de sessies door vragen stellen (help-me’s en moet-je-nou-horens), zodat je snel – op werkdagen binnen 24 uur – weer op weg bent geholpen en niet zelf hoeft aan te modderen. Ook krijg je naar behoefte extra begeleiding in de vorm van korte telefonische gesprekken, bijvoorbeeld ter voorbereiding van een lastig gesprek. Deze vorm van 1 op 1 ondersteuning zie je nauwelijks meer in coachingsland. Maar ik weet hoe lastig het kan zijn als je met jezelf in de knoop zit of in vervelende situaties belandt. Dan is het fijn als je op mij kunt terugvallen.

Meerprijs: € 497 exclusief BTW

Coaching Rotterdam
Gaan we in gesprek?

Maak dan een afspraak voor een eerste adviesgesprek. Hierin ervaar je of mijn coaching je wat voor je is. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Coaching Rotterdam

Wanneer moeten we níét
samen aan de slag, als;

– Je niet bereid bent om er nu helemaal voor te gaan
– Je niet oefent met wat je leert tijdens onze sessies
– Je gelijk opgeeft wanneer het even tegenzit

Nog niet afgehaakt? Waar wacht je 
dan nog op? Kies voor persoonlijke coaching voor je werk!

Lees meer over mij als jouw coach in Rotterdam op coachfinder en vind mij bij NOBCO. Ben ik je werk coach?

Coaching Rotterdam
zelfvertrouwen rotterdam