Goed uit de verf komen op je werk? Maak snel stappen met coaching!

Persoonlijke coaching voor je werk

Het gaat op je werk niet helemaal zoals je wil. Of het gaat zelfs helemaal niet zoals je wil. Je zoekt persoonlijke coaching voor één van de coachvragen uit het lijstje hieronder. Je bent een harde werker en hebt goede ideeën, maar toch is je gedrag - ondanks je goede bedoelingen - niet effectief.

Je loopt tegen jezelf aan.

Wat er op je werk gebeurt, dat houdt je enorm bezig. Je blijft maar denken over al dat gedoe daar. Dit verziekt je vrije tijd. Als het je nog lukt om alle ballen in de lucht te houden, denk je dan dat er binnenkort een paar gaan vallen?

Doordat ik zelf heb ervaren welke spelletjes er op de werkvloer worden gespeeld en daarin heb leren te laveren, kan ik goed goed invoelen wat je nodig hebt om stappen te zetten in jouw groeiproces. 

Dit zijn de meest gestelde coachvragen

Voor jou wordt het écht anders

Al tijdens het traject vertrouw je op jezelf en zien anderen je échte waarde. Je functioneren gaat met sprongen vooruit. Je voelt veerkracht en hebt meer vertrouwen in je kunnen. Je komt op voor wat je belangrijk vindt, weet hoe je weerstanden ombuigt en hoe je je collega’s voor je wint. Je maakt je niet meer druk over je werk, maar je voelt rust en energie. 

Klinkt dat aanlokkelijk? Plan dan je gratis adviesgesprek met dé persoonlijke coach  voor je werk in Rotterdam.

Coaching Rotterdam
Al tijdens het traject vertrouw je op jezelf en zien anderen je échte waarde.
De resultaten

Maak je geen zorgen, het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.
Je zit nergens aan vast. Zo’n gesprek kan ook na werktijd.

“De beste manier om erachter te komen of je iets kunt, is om het gewoon te gaan uitproberen. Wedden dat het je lukt!”
Voelt dat beter?

De resultaten zijn  haalbaar, óók voor jou. Als jouw persoonlijke coach help ik je om je doelen te bereiken. Het gevolg? Je hebt meer rust in je hoofd, bent ontspannen en slaapt beter. Je bent blij met je werk en wat je hebt geleerd pas je ook toe in privésituaties. Je beseft dat je goed bent zoals je bent. Je hebt ervaren dat je met de juiste mindset meer zelfvertrouwen op je werk hebt en bereikt wat je wil.

“Wat een fantastische vrouw is Hanneke, zowel als coach als persoon. Ik voelde me veilig met mijn kwetsbaarheden, maar kon ook praktische keuzes en stappen maken.”

Suzanne van der Horst

Coaching Rotterdam

Hoe helpt persoonlijke coaching jou?

Naar een coach gaan, kan voelen als een moeilijke stap. Je wil het misschien liever zelf oplossen. Soms kom je er in je eentje niet uit. Ik geef je net even dat extra zetje. 

Kiezen voor een persoonlijke coach is een slimme zet naar beter.

Door bewust bij jezelf stil te staan, leer je anders te denken én zie je hoe je het op jouw werk anders kunt doen. Door nieuwe dingen te proberen kom je snel bij je doel.

 

Wil je op je werk effectiever  communiceren? Ik help je!

In 8 gesprekken met persoonlijke coaching haal je een concreet en meetbaar resultaat.

Zo gaat coaching in z’n werk

Je bespreekt wat er wél en niet goed ging. Ik vertel je welke patronen ik zie, leg uit waar jouw gedrag – of dat van je collega – vandaan komt. Hierdoor vind je nieuwe manieren om het op je werk anders aan te pakken. Dat werkt ook thuis door

In 8 gesprekken haal je een concreet en meetbaar resultaat. 

Reken erop dat we lachen. Dat geeft lucht en helpt je te relativeren.

De coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijk. Liever even naar buiten? Wandelend een gesprek voeren doe ik ook graag.

Wat klanten over mij zeggen

UITSTEKEND
48 recensies op
B Nikram
B Nikram
06/11/2022
Hanneke is een coach met een warme persoonlijkheid, Ze heeft me geholpen stap voor stap weer in mijn eigen krachten te komen en door mijzelf opgelegde beperkingen los te laten. Ik zal Hanneke van harte aanbevelen. Bedankt voor de waardevolle inzichten en fijne gesprekken!
Lees verder
Martin de Weger
Martin de Weger
21/10/2022
Hanneke is een echte Rotterdamse persoonlijkheid die je heel snel het gevoel geeft dat je bij een vertrouwd iemand terecht bent gekomen. Ze is in staat heel goed door te dringen tot de kern en je op een goede manier het juiste pad op te sturen. Er wordt door haar niet alleen gekeken naar de vraag waarmee je komt, maar ook naar diepere oorzaken en daar wordt ook de nodige aandacht aan besteed.
Lees verder
John May
John May
21/10/2022
Hanneke heeft een hele open en eerlijke wijze van communiceren in zowel haar publicaties als haar begeleidingstrajecten. Geen verborgen agenda’s, “what you see, is what you get”. Op z’n Rotterdams, to the point en heel herkenbaar.
Lees verder
Jeroen Arians
Jeroen Arians
02/08/2022
Hanneke is iemand die graag helpt en is toegewijd om je de juiste keuzes te laten maken. Mij heeft ze heel erg geholpen om beslissingen te maken en mijn volgende stap in mijn carrière te nemen.
Lees verder
Leroy van Dapperen
Leroy van Dapperen
17/07/2022
Hanneke heeft me met veel enthousiasme geholpen met mijn loopbaan. Ze heeft me praktische tips gegeven waar ik goed mee uit de voeten kon. Haar nuchtere en Rotterdamse can-do-mentaliteit spreekt me erg aan.
Lees verder
Helene Van Straten
Helene Van Straten
07/06/2022
Ik heb Hanneke leren kennen tijdens een ontwikkeltraject waar zij als co-trainer in onze groep is ingevallen. Bevlogen, echt geïnteresseerd in mensen dat is een meerwaarde die maar weinig mensen bezitten. Ze laat ook haar eigen kwetsbaarheid zien, dit maakt haar een prettige gesprekspartner. Ze maakt zichtbaar welke groeimogelijkheden je hebt en laat je met passie nieuwe wegen zien. Of je die inslaat dat is aan jou. Mocht er iemand aan me vragen of ik iemand weet om een coachingtraject of scholings traject te begeleiden zou ik zeker jouw naam noemen.
Lees verder
Stefan Kool
Stefan Kool
30/05/2022
Heb je het gevoel dat je vast zit? Dat er meer in je zit dan er nu uitkomt. Wil je weten waar je persoonlijke ontwikkeling knelt? Stel je kwetsbaar op en begin bij jezelf! Hanneke heb ik leren kennen als een erg betrokken en eerlijke coach. Zij heeft mij geholpen om de vinger op de zere plek te leggen. Mijn overtuigingen heeft zij gechallenged. En ze heeft mij van nieuwe heldere inzichten voorzien. Alles wat ik nodig heb om weer een stap vooruit te kunnen maken.
Lees verder
Evy Coppieters
Evy Coppieters
28/04/2022
Hanneke weet met haar ervaring en nuchtere blik de juiste snaren te raken. Ik voelde me begrepen en gesteund, maar ook tegelijkertijd voldoende uitgedaagd. Ieder gesprek was voor mij zowel thuis komen als op een nieuwe reis gaan. Het is fijn en geruststellend om te weten dat ik steeds bij haar terecht kan over zowel professionele vragen als persoonlijke knelpunten. Veel bewondering voor deze vrouw.
Lees verder
Edwin
Edwin
11/02/2022
Het komt voor dat je in gesprek moet gaan en dan is Hanneke een fijn persoon die naar je luistert en de energie geeft om de volgende stap te maken. Eerlijk en direct.
Lees verder
Marjon Kok
Marjon Kok
04/02/2022
“Twijfel niet, jij bent de allerbelangrijkste. Laat dit werkboek je niet slechts inspireren, maar doe er echt iets mee.” ¹ Zo heb ik Hanneke vanaf onze eerste ontmoeting inderdaad ervaren. Wat gaan we doen? Hoe kan ik je helpen? En handen uit de mouwen. Daadkrachtig, prikkelend, intuïtief naast analytisch en met een luisterend oor, bracht Hanneke een ventiel aan in mijn ik-weet-niet-wat-ik-kan bubbel. En coachte zij mij binnen no time naar dit-is-wat-ik-wil-en-kan speelveld. Ik heb de jobcoachgesprekken als een enorme carrière- en persoonlijke boost ervaren. Met Hanneke als mijn gids en coach: enthousiast en vol vertrouwen in mij als persoon. Hanneke, bedankt. ¹ Werkboek: Eigenkracht Coaching, Hanneke Zumker, 2021
Lees verder

Jouw persoonlijke coach traject

Wat is inbegrepen?

Een trajectduur van 5 tot 9 maanden

8 individuele coachsessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw coachvraag

Bonus

Als je bij mij start, hou je niet van halve maatregelen en ga je er vol voor. Daarom voor jou deze bonus cadeau, zodat je echt het maximale uit je coachtraject haalt.

Jij krijgt:

Jouw investering: € 1.997 exclusief BTW, maatwerk is mogelijk, losse gesprekken niet.
Op mijn dienstverlening zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

All Inclusive ondersteuning (via de app of telefonisch) bijboeken?

Als je hiervoor kiest, mag je me tussen de sessies door vragen stellen (help-me’s en moet-je-nou-horens), zodat je snel – op werkdagen binnen 24 uur – weer op weg bent geholpen en niet zelf hoeft aan te modderen. Ook krijg je naar behoefte extra begeleiding in de vorm van korte telefonische gesprekken, bijvoorbeeld ter voorbereiding van een lastig gesprek. Deze vorm van 1 op 1 ondersteuning zie je nauwelijks meer in coachingsland. Maar ik weet hoe lastig het kan zijn als je met jezelf in de knoop zit of in vervelende situaties belandt. Dan is het fijn als je op mij kunt terugvallen.

Meerprijs: € 497 exclusief BTW

Coaching Rotterdam
Gaan we in gesprek?

Maak dan een afspraak voor een eerste adviesgesprek. Hierin ervaar je of mijn coaching je wat voor je is. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Coaching Rotterdam

Wanneer moeten we níét
samen aan de slag, als;

– Je niet bereid bent om er nu helemaal voor te gaan
– Je niet oefent met wat je leert tijdens onze sessies
– Je gelijk opgeeft wanneer het even tegenzit

Nog niet afgehaakt? Waar wacht je 
dan nog op? Kies voor persoonlijke coaching voor je werk!

Lees meer over mij als jouw coach in Rotterdam op coachfinder en vind mij bij NOBCO. Ben ik je werk coach?

Coaching Rotterdam
zelfvertrouwen rotterdam