UITSTEKEND
54 recensies op
Demi Keizer
Demi Keizer
14/04/2023
In een coachingstraject bij Hanneke ga je echt samen aan de slag. Door haar directe aanpak slaagden we erin om tot de kern te komen en resultaat te boeken. Niet sugar coaten, maar wel altijd met begrip en warmte. En tips waar je mee verder kunt. Aanrader!
Anush Koekasjan
Anush Koekasjan
12/04/2023
Hanneke heeft mij gedurende mijn loopbaantraject levenslessen meegegeven en heeft mij doen geloven in mijn eigen kracht en mijn onderbuikgevoel. Eigenlijk heeft ze me niet alleen geholpen bij loopbaanontwikkeling maar dus ook bij persoonlijke ontwikkeling. Ik zal haar eeuwig dankbaar zijn voor haar inzichten, empathie en eerlijkheid. Het extra duwtje in de rug die ik nodig had om voor mijzelf te kiezen, hoe mooi is dat?
Isolde Hooijmans
Isolde Hooijmans
06/03/2023
Hanneke is een hele fijn spontane en sociale partner om mee samen te werken. Wij konden goed op elkaar inspelen en Hanneke voelt aan wat nodig was. Ik vond het prettig om met haar te werken omdat ze zo enthousiast is en ook van aanpakken houdt. @Hanneke bedankt. Zo knap hoe jij in zo'n korte tijd zoveel gave dingen hebt gedaan, je eigen bedrijf, je blog, je boek en zoveel andere mooie dingen. Ik zou je aan iedereen aanbevelen.
Sharon Blaakmeer
Sharon Blaakmeer
01/03/2023
Na een fijn kennismakingsgesprek ben ik het loopbaantraject in gegaan. Hanneke laat je anders naar dingen kijken en laat doormiddel van opdrachten zien waar je goed in bent en waar je nog in kunt groeien. Daarnaast bespreekt ze opties waar je zelf niet eerder aan hebt gedacht en hoe dit bij je persoonlijkheid en werk/privé situatie past. Ik heb het loopbaantraject als zeer prettig ervaren, de gesprekken waren fijn en het heeft weer nieuwe deuren voor mij geopend.
Marjolein Dietzel
Marjolein Dietzel
17/02/2023
Ik wist al tijdens het kennismakingsgesprek dat ik bij Hanneke aan het goede adres was en voelde meteen een klik met haar. Hanneke is een warme persoonlijkheid met een scherp observatievermogen. Direct, maar altijd respectvol en constructief. En, ook heel fijn, met een flinke dosis humor! Haar kennis is doorleefd, en daardoor kan Hanneke de situatie waar jij je in bevindt heel goed inschatten en weet zij precies de vinger op de zere plek te leggen. Hanneke daagt je uit om uit je comfortzone te stappen en geeft je huiswerkopdrachten mee om de inzichten die je hebt opgedaan, ook echt in de praktijk te gaan oefenen. Ja, dat is spannend! Om vervolgens te ontdekken dat het werkt... Ik ben Hanneke heel dankbaar voor haar geweldige begeleiding en alle inzichten die ik heb opgedaan. Het heeft een positieve verandering in gang gezet. Dank je wel Hanneke, je bent echt een topper!
R.J. S.
R.J. S.
22/12/2022
Hanneke heeft voor ons een teamdag gefaciliteerd. Het programma was erg interessant en zeer afwisselend. De manier waarop zij ons begeleidde, sprak mij erg aan. Zowel het in goede banen leiden van het grote geheel alsook aandacht voor de verschillende teams vond ik erg knap. Zeker ook hoe ze wist om te gaan met emotionele momenten van collega’s. Al met al was het leuk om met elkaar te werken aan teamontwikkeling. Ik ging vol energie naar huis.
Ronald Kramer
Ronald Kramer
19/12/2022
Hanneke is prettige samenwerkingspartner voor ons. Als voormalig communicatie-adviseur speelt zij mensen door die bij haar een loopbaancoachtraject zitten. Kwalitatief zeer goed inzetbare professionals. Door haar grote netwerk weet zij mensen aan elkaar te verbinden. Naast dat wij het zelf prettig sparren vinden met haar horen we dit ook terug van de mensen die bij haar in de coaching zitten. Ik gun iedereen een coachingstraject met Hanneke.
Connie Eli
Connie Eli
12/12/2022
Hanneke was een cruciaal klankbord bij het vormgeven van mijn zakelijke doelen én met een stuk persoonlijke ontwikkeling. Waar het kon was ze empathisch en warm; waar het moest was ze ook snoei-eerlijk en direct, juist om mijn volgende stap dichterbij te brengen. En dat is wat ik in een coach zocht. Spiegelen, reflecteren, patronen herkennen... en af en toe met lachen om mijn eigen 'gemuts', met relativering en compassie. Door haar grote en veelzijdige netwerk linkte Hanneke mij met interessante en relevante mensen. Hannekes achtergrond als communicatie-adviseur maakte sparren gemakkelijk, kijkend naar de hectiek en complexiteit van de communicatieomgeving. Verrijkend dus!
Nathalie Schuurman
Nathalie Schuurman
01/12/2022
Zeer professionele coaching en heeft mij geholpen om weerbaarder te zijn. Ook ben ik sterker geworden en geloof in meer mezelf en mijn eigen kracht.
B Nikram
B Nikram
06/11/2022
Hanneke is een coach met een warme persoonlijkheid, Ze heeft me geholpen stap voor stap weer in mijn eigen krachten te komen en door mijzelf opgelegde beperkingen los te laten. Ik zal Hanneke van harte aanbevelen. Bedankt voor de waardevolle inzichten en fijne gesprekken!
Hieronder de reviews van voor het Google tijdperk

“Wat een fantastische vrouw is Hanneke, zowel als coach als persoon. Tijdens een langdurig en moeilijk traject van ziektewet, tweedespoortraject en nieuw werk heeft Hanneke mij enorm goed geholpen.

Hanneke bezit de bijzondere combinatie van een warm/empathisch karakter en doelgerichtheid. Ze is erg praktisch. Voor mij maakte dit het verschil.

Ik voelde me hierdoor veilig met mijn kwetsbaarheden, maar kon ook praktische keuzes en stappen maken. Ik kon hierdoor veel meer bereiken dan ik zou denken bij een reguliere (job)coach. Dank je wel Hanneke!”

Suzanne van der Horst

(Nu student diëtiek, voorheen advisor/researcher Governance, department of Dikesafety, unit geo engineering at Deltares)

Coaching Rotterdam

“Hanneke heeft mij in een aantal individuele gesprekken veel handvaten gegeven, waar ik zelf mee aan de slag kan. 

Haar persoonlijke aanpak heb ik als erg prettig ervaren. Er ligt geen kant en klaar plan op tafel, maar ze gaat aan de slag met wat er op dat moment speelt. 

Ook is Hanneke open over haar eigen ervaringen en is er genoeg ruimte voor humor en zelfspot. 

Ik kijk met veel plezier terug op onze gesprekken!”

Nena De clerq

digital projectleider & srum master De Voorhoede

Coaching Rotterdam

“Eigen kracht ingeschakeld vanwege een medewerker die niet goed functioneerde. Hanneke is in staat om niet vooringenomen met de cliënt aan de slag te gaan en het lukt haar goed om snel bij de kern van het probleem te komen.

Haar tactiek is erop gericht dat de cliënt uiteindelijk zelf het probleem benoemt. Hierna bedenkt ze samen met de cliënt een passende aanpak.

Ze pampert niet en wijst de persoon in kwestie op de eigen verantwoordelijkheid en het pakken van regie. Hierin kan ze redelijk confronterend zijn wat in onze casus voor doorbraken zorgde.

Hanneke is integer naar de cliënt en de opdrachtgever. Ook respecteert ze de regels die bij coaching horen.”

Leon Hoek

Schoolleider educatief centrum horizon

Coaching Rotterdam

“Geen gezweef of soft gedoe, maar de mogelijkheid om de aanpak zo te matchen met de individuen dat ze in staat zijn tot veranderen, zelfs tot onze eigen verbazing. 

Waar het onmogelijk leek om toenadering te krijgen of een deur te openen, is het gelukt om tot persoonlijk geluk te komen waarbij de medewerkers beter functioneren, het team goed functioneert en de hele organisatie daar profijt van heeft.”

Linda Mindertsma 

HR MANAGER Lucite International:

Coaching Rotterdam

“Bij Hanneke deed ik een TMA-analyse en een Voice Dialogue-sessie. Ongelooflijk hoe  treffend de uitkomst  van de TMA-analyse was! Zeer verhelderend, je krijgt niet alleen inzicht in waar je goed in bent, maar ook in waar je energie van krijgt. Ik snap nu veel beter waarom ik sommige aspecten van mijn werk niet altijd even leuk vind….

Bij de Voice Dialogue vond ik het vooral prettig dat Hanneke liet zien welke waarde de verschillende aspecten van je persoonlijkheid voor je kunnen hebben, echt een eye-opener! De positieve insteek die ze daarbij hanteert heb ik zeer gewaardeerd.

Hannekes aanpak is sowieso positief, enthousiasmerend, warm en inlevend. Dat maakte dat ik steeds met een goed gevoel weer naar huis ging.”

Marieke Bökkerink

JURIST BIJ DE RIJKSOVERHEID

Coaching Rotterdam

“Tijdens een eerste kennismaking kreeg ik direct in de gaten dat Hanneke de juiste coach voor ons was. Ze is in staat goed te ‘verstaan’ waar wij behoefte aan hebben en hoe haar expertise het best ingezet kan worden. Daarnaast is ze kritisch en helpt ze ook haar opdrachtgever het doel scherp te formuleren en voor ogen te houden.

Samen hebben we gewerkt aan een programma om de communicatie binnen ons team te verbeteren. Toen er tijdens de uitvoering nieuwe zaken aan het licht kwamen, schakelde Hanneke direct. Ze is zeer gevoelig voor non-verbale communicatie en vraagt door om mensen in staat te stellen te zeggen wat ze echt bedoelen. Het is mooi en aanstekelijk om te zien dan Hanneke zichtbaar plezier heeft in haar werk, vooral als het uitdagend wordt.”

Rory Dickhoff

Algemeen manager poppodium De Kroepoekfabriek
Coaching Rotterdam

“Ik heb Hanneke leren kennen als een enthousiaste, gedreven en toegankelijke coach. Ze denkt goed mee om je de juiste handvatten te geven door situaties te analyseren, gedachten te structureren en op gedrag te reflecteren. Haar aanpak is professioneel, maar ook persoonlijk en met deze mix komt zij snel tot de kern.”

Sandra Swinnen

HR advanced analytics advisor/project lead

Coaching Rotterdam

“Ik werkte sinds een aantal jaar in de zakenwereld, maar wilde de overstap naar de overheid maken. Ik had al meerdere keren gesolliciteerd, maar helaas had dat nog niet tot een baan geleid.  

Hanneke was voor mij duidelijk de juiste keuze als loopbaancoach. 

Ze was werkzaam voor de overheid en heeft daardoor uitstekend inzicht in welke banen er zijn en hoe je je voet tussen de deur kunt krijgen. Voor iemand zoals ik, voor wie de publieke sector soms een doolhof aan functies kan lijken, is dat ideaal. 

Wat mij over de streep haalde om voor Hanneke te kiezen, is haar werkwijze. Ze is direct en komt snel tot de kern. Ik heb dat als heel prettig ervaren.  Hanneke had meteen bij de start al een paar handige tips voor me. Bij de tweede sessie gingen we aan de slag met mijn talenten en uitdagingen. Dit hielp me heel erg bij het schrijven van motivatiebrieven en het updaten van mijn CV en LinkedInprofiel.

Tegen de tijd dat we mijn derde sessie inplanden, konden we zelfs een sollicitatiegesprek concreet voorbereiden. Hanneke had me een vacature doorgestuurd waarop ik had gereageerd. Dat was meteen raak. Door onze sessie voelde ik me uitstekend voorbereid op het gesprek en stond ik stevig in mijn schoenen. Mijn volgende sollicitatiegesprek hebben we telefonisch voorbereid. Ze gaf me bruikbare tips, tricks en aanmoediging. En dat had succes! Ik werd aangenomen en ben nu werkzaam bij een gemeente. Ik had het niet zonder Hanneke’s hulp kunnen doen. Haar directe, daadkrachtige en no-nonsense aanpak was precies wat ik nodig had!”

CLAUDIA

Coaching Rotterdam

“Hanneke is een enthousiaste en betrokken coach. Ze laat tijdens de coaching haar kwetsbaarheid zien wat onder meer maakt dat ik mij veilig voel om mij kwetsbaar op te stellen. Tijdens de coaching heeft Hanneke verschillende technieken en methoden ingezet –  zoals Voice Dialogue en de cirkel van invloed van Covey – die zelfinzicht geven en tevens goed bruikbaar zijn in het dagelijks leven.

Hanneke vraagt goed door, heeft een analytisch vermogen en kan dit goed concreet maken waardoor je tot de kern komt. Sinds de coachgesprekken ben ik van baan veranderd, ga ik naar boksles en wandel ik vaker. De adviezen en uitkomsten lees ik regelmatig terug. Bedankt Hanneke!”

Sarah Ekelmans

Pedagogisch gezinsbegeleider ASVZ

Coaching Rotterdam

“Mijn team had geen duidelijk doel voor ogen, hield zich niet aan de gemaakte afspraken en elkaar aanspreken op gedrag, dat deden ze niet. Hanneke hielp ons stil te staan bij de ontwikkeling van mijn team en de richting waarheen wij wilden gaan.

Tijdens meerdere bijeenkomsten en in individuele sessies gingen we in op vragen over wat voor ons belangrijk was en hoe we elkaar het beste konden helpen ons werk te doen. Ik merkte dat mijn team niet altijd begreep dat er bepaalde afspraken waren.

Door de coaching stonden mijn medewerkers veel meer open voor mijn uitleg over de gang van zaken. Hier was begrip voor en dat versterkte het teamgevoel. Doordat we samen nieuwe afspraken maakten, voelde mijn team zich er meer verantwoordelijk voor en hielden ze stand. Ook vertelden mijn teamleden wat zij van mij nodig hadden.

Ik ben aan het denken gezet hoe ik beter bij hen kon aansluiten. We leerden op een betere manier met elkaar in gesprek te gaan en te benoemen wat er speelt. Hanneke is oprecht betrokken en speelt goed in op wat zich in het moment aandient.”

Irene Donkersloot
Manager inkoop en logistiek – De Zellingen
Coaching Rotterdam

“Tijdens de coaching gebruikten we het kwaliteitenspel. Al doende werd steeds duidelijker welke kwaliteiten bij mij passen zoals die om vriendelijk te zijn en de kwaliteit om mensen graag van dienst te zijn.

Ook maakten we een schets van mijn valkuilen, uitdagingen en allergieën. Doordat ik meer inzicht heb in mijn eigen kwaliteiten en valkuilen is het gemakkelijker mezelf verder te ontwikkelen. Ik heb bijvoorbeeld geleerd dat ik meer mag durven en meer initiatief zou kunnen tonen. Ik pas dit nu toe in mijn werksituatie.

Ik vond de bijeenkomsten erg leerzaam. Hanneke is uitstekend in staat om prikkelende vragen te stellen en jezelf bewust te maken van je eigen kwaliteit. Het is bijzonder om jezelf een spiegel voor te houden en aan de slag te gaan met een bewust beeld bij je kwaliteiten en uitdagingen.”

Daniël Mes
Beleidsadviseur gemeente Capelle aan den IJssel
Coaching Rotterdam

“Hanneke stelde goede en gerichte vragen. Ze vraagt echt door en komt hiermee tot de werkelijke kern. Ik vond dit wel confronterend, maar uiteindelijk was het goed. Want juist hierdoor kon ik mijzelf verbeteren en kwam ik verder met mijn coachvraag.

Hanneke luistert echt naar je, neemt de tijd en is geduldig. Ze straalt veel enthousiasme uit. Dit had een aanstekelijke werking op mij en maakte de gesprekken elke keer weer leuk en verrassend. Dat je tijdens de coaching niet alleen in een stoel zit, maar echt in beweging komt, sprak mij erg aan. Ze had regelmatig een leerzame oefening voor mij in petto.”

Carolien Jansen
Eigenaresse kledingwinkels Lienepien
Coaching Rotterdam

“De personal coaching bracht mij een stuk bewustwording. Samen hebben we ook veel oefeningen gedaan. Hanneke hield daarbij mijn doelen goed in het oog. Er zat een duidelijke rode draad in de gesprekken. Hannekes tips spreken mij zodanig aan dat ik ze min of meer bewust ben gaan toepassen in verschillende situaties. Hannekes manier van doen en confronteren vond ik prettig.

Zij is een gevoelig mens en leeft zich sterk in in de persoon die tegenover haar staat. Ze is zich daarvan bewust en benoemt dat ook, wat mij een veilig gevoel gaf. Zij kanaliseert het gesprek de goede kant op. Hanneke is professioneel en goed bezig met haar vak!”

Daniëla Groenendijk
Coaching Rotterdam

“De Voice Dialogue was voor mij een manier om op een andere manier met mezelf in gesprek te gaan. Hanneke kan je met je eigen ik in dialoog laten gaan.

Ik ging in gesprek met ikken die mij soms in de weg zitten. Bijvoorbeeld met de ik die me af en toe in een chaoot verandert of de ik die ervoor zorgt dat je blijft spelen en het leven niet altijd even serieus neemt of de ik die ervoor zorgt dat je stappen zet en je aan je eigen planning houdt.

Ik heb ervaren dat dit allemaal delen van mijn persoonlijkheid zijn. Ze wist het gesprek concreet te maken en die dingen eruit te halen waarmee ik zelf aan de slag ben gegaan. Mijn complimenten!”

Steven Osse

Akzo Nobel, Integrated Supply Chain

Coaching Rotterdam

“Hanneke verzorgde voor ons een kantooravond waarbij we op speelse wijze meer inzicht kregen in de rollen van ons team en in ieders kwaliteiten. De luchtige aanpak, werkend met levendige oefeningen, paste goed bij ons team. De adviseurs van Mura zijn praktisch en werken oplossingsgericht, de match met Eigen Kracht coaching en de aanpak van Hanneke sloot daarom goed aan. Het resultaat: een waardevolle avond met een goede energie en concrete aanknopingspunten om zelf mee aan de slag te gaan.”

EEFJE DE BRUIjNE

directeur/bestuurder Mura zorgadvies 

Coaching Rotterdam

“Hanneke is zowel bij negatieve als positieve onderwerpen zeer inlevend. Ze is van nature enthousiast wat een aanstekelijke werking op mij had. Tijdens de coaching gaf Hanneke mij veel nieuwe inzichten. Bijvoorbeeld dat een beroepskeuzetest geen houdbaarheid van 20 jaar heeft.

Als het nodig was, confronteerde ze mij met mezelf. Dat ervoer ik als positief. Bij Hanneke neem je de coaching niet alleen op vanuit je stoel, maar kom je ook in actie door oefeningen te doen. Daardoor beklijven de inzichten tijdens de coaching en heb je achteraf goede handvatten. Natuurlijk hielp het huiswerk om er thuis mee aan te gang te blijven.

Hanneke geloofde enorm in mijn eigen kracht. Door de coaching heb ik veel stappen gezet om zelf verder te komen.”

Marc Dieles
ICT-adviseur
Coaching Rotterdam

“De coaching van Hanneke heeft mij veel gebracht. Specifiek zijn mij bijgebleven haar luisterend oor en haar kritische vragen. Hanneke luistert aandachtig en is altijd bereid om haar eigen ervaringen te delen.

Zo zorgde ze ervoor dat ik mij gehoord voelde en ook kon spiegelen. Tussen mijn verhalen door stelde ze ook af en toe kritische vragen waar ik niet altijd direct een antwoord op had. “Waarom heb je dat zo aangepakt?” of “Heb je ook aan die andere optie gedacht?”

Op die manier heb ik een ander perspectief gekregen op sommige zaken. In haar coaching heeft Hanneke mij nuttige methodes aangereikt die bij mij passen en die ik nog steeds gebruik. Ik kan dus zeker zeggen dat haar begeleiding nuttig is geweest voor mij.”

Charlotte
Coaching Rotterdam

“Hannekes manier van coachen is open, zakelijk en tegelijkertijd ook echt betrokken. Vooral dat laatste maakte dat ik mezelf openstelde waardoor ik nu mijn eigen capaciteiten en tekortkomingen weer ben gaan zien.

Ik werkte al heel lang in hetzelfde bedrijf en deed mijn werk op de automatische piloot. Samen met Hanneke heb ik gekeken naar welk aandeel ik zelf had in mijn situatie. Ik ontdekte dat wat ik echt leuk vind om te doen ook heel dicht bij mijn talenten ligt. Door de coaching durfde ik mijn onvrede en mijn eigen rol met mijn baas te bespreken. Ik kreeg er taken bij die mij meer uitdagen. Ook ben ik een opleiding gaan volgen die meer aansluit bij wat ik in de rest van mijn carrière wil. Dat geeft me enorm veel energie.

Hanneke wist mij goed te prikkelen en gaf mij net dat zetje dat ik nodig had om stappen te gaan zetten.”

Menno

Coaching Rotterdam

“Ik heb samen met Hanneke de TMA-certificering gedaan en behaald. Ik heb Hanneke ervaren als een doortastende en gepassioneerde vrouw, die weet wat ze wil en zichzelf goed kent: haar krachten en haar valkuilen.

Hanneke is open en eerlijk in wat ze denkt en voelt. Ze weet je snel op je gemak te stellen en er ontstaat daardoor een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin iemand zich kan ontplooien. Een ambitieuze, betrokken en leergierige coach die alles op alles zet om jou verder te brengen op je pad!”

Mirjam van Donselaar
Toegepast Psycholoog en ondernemer
Coaching Rotterdam