UITSTEKEND
63 recensies op
Evelyn Van De Goor
Evelyn Van De Goor
13/01/2024
Waardevol is het traject met Hanneke, dankbaar voor de fijne en vooral persoonlijke aanpak. Hanneke is eerlijk, open, oprecht en neemt de tijd voor je. Het heeft mij enorm geholpen de juiste richting te vinden.
Ruben de Wit
Ruben de Wit
08/01/2024
Ik ging met enige scepsis dit loopbaan traject in maar Hanneke heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Het traject is een mooie mix van eigen werkboek oefeningen, meetings zowel real live als digitaal en een persoonlijk gesprek waarbij Hanneke je extra eye openers geeft. Het heeft ervoor gezorgd dat ik overtuigd ben van de keuzes die ik ga nemen. Ik ga vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet. Ik wens iedereen deze coach en dit traject toe wanneer je twijfelt aan je baan of inmiddels al weet dat het eigenlijk niet bij je past. Het zal je veel nieuwe inzichten geven.
Behrang Mousavi
Behrang Mousavi
23/11/2023
Hanneke Zumker, is een ervaren Coach. Zij is zeer kundige coach en gebruikt haar inhoudelijke kennis in combinatie met haar empathische vermogen om cliënt zo goed mogelijk te helpen. Hanneke is een oprechte en aangename persoonlijkheid en bied wat een cliënt nodig heeft. Zij gebruikt haar inlevingsvermogen om cliënt zo goed mogelijk te begrijpen, te helpen om zo goed mogelijk te herstellen om verder te kunnen gaan. Zij is een integer en eerlijke coach en zet de belangen van de cliënt altijd voorop. Zij helpt cliënten om uit te gaan van een eigen kracht om te herstellen en de draad weer te kunnen oppikken. ‘Eigen kracht coaching’ is een absolute aanrader!
Nadia L
Nadia L
20/11/2023
Mijn coach gesprekken met Hanneke hebben mij geholpen met het vinden van een balans tussen mijn perfectionisme en het loslaten. Daarbij heeft zij mij ook praktische tools en oefeningen gegeven om mijn zelfkritische houding te verminderen. Dit alles doet Hanneke op een heel eerlijke recht voor zijn raap en heldere wijze. Bedankt Hanneke voor je waardevolle begeleiding!
marjanne klaassen
marjanne klaassen
11/11/2023
Hanneke vind ik een krachtige energieke vrouw. Met haar humor, lachen, frisse blik maakt zij de coach sessies tot een feestje. Tegelijkertijd voel ik dat ze haar werk serieus neemt en alles eruit haalt wat erin zit. Wat ik heel erg waardeer is dat zij contact met mij zocht als ze een poosje niets van me had gehoord. Ze voelt goed aan wat ik nodig heb. Er is heus een plan/doel en dat is op meerdere manieren te bereiken doordat Hanneke goed inspeelt op wat ter sprake komt. Op een prettige manier brengt ze er vervolgens weer structuur in. Steeds als ik bij Hanneke ben geweest heb ik een gevoel van verlichting, vertrouwen dat ik op de juiste weg ben, zin om weer aan te pakken.
Björn aarts
Björn aarts
24/09/2023
Hanneke was mijn kern-trainer voor de opleiding professional coach aan de Trainersacademie. Haar persoonlijke, eerlijke en oprechte aanpak heeft mij enorm geholpen in het vinden van mijn zijn als coach. Zelfs na de opleiding is ze bereid te helpen bij vragen. Ze is zeer professioneel en gedreven en ze blijft zichzelf continue ontwikkelen.
R Gianotten
R Gianotten
25/07/2023
Mijn eerste gesprek met Hanneka gaf mij direct het gevoel hier zit ik goed. De klik was er meteen. Tijdens het coaching traject bleef ze mijn hulpvraag telkens centraal stellen om mij zo de gevraagde handvatten te geven. De gesprekken waren open en intensief. Soms confronterend en daardoor ook verhelderend. Hanneke weet, door haar eigen ervaringen, de vinger op de zere plek te leggen. En door aan te geven hoe je de gesprekken en de handvatten in de praktijk kan toepassen merkte ik direct resultaat in de "echte wereld". Ik heb heel veel geleerd van Hanneke en haar eerlijke, directe en oprechte benadering. Wil je jezelf persoonlijk ontwikkelen dan zit je bij Hanneke helemaal goed.
Tjark Roozendaal
Tjark Roozendaal
15/07/2023
Ik heb Hanneke Zumker meegemaakt als externe vertrouwenspersoon. Tijdens de kennismaking vond ik haar al een vriendelijke, meewerkende en open indruk maken. Ik heb gemerkt dat ze er echt voor de werknemers is, en hiermee de werkgevers helpt. Erg geduldig en meedenkend maar ook respectvol confronterend waar dat nodig kan zijn. Ze geeft om haar cliënten en dat merk je in hoe ze een veilige en fijne werkomgeving voor hen wil bewerkstelligen.
Nadine den Heijer
Nadine den Heijer
11/06/2023
Hanneke zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat coaching bij jou en je situatie past.Door veel eigen ervaringen kan zij gedegen advies geven zonder poespas.Daarnaast ondersteunt zij met testen, handboek/ebooks en ander materiaal je pad. Zij heeft enorm bijgedragen aan mijn nieuwe start! Heeft het hart op de goede plaats en durft emoties te tonen en direct te zijn. Echt een kanjer die je kan en wil helpen!
Florine Arkenbout
Florine Arkenbout
09/06/2023
Door het (loopbaan)coaching traject van Hanneke heb ik inzichten gekregen waar mijn talenten liggen, in wat voor soort organisatie ik het beste tot mijn recht kom en floreer en tot slot, heb ik geleerd hoe ik mij kwetsbaar en open durf op te stellen. Deze kwetsbaarheid en openheid heb ik laten zien tijdens een eerste sollicitatiegesprek waarin ik eerlijk ben geweest over wat ik zoek in een organisatie en waar mijn ontwikkelpunten liggen. De organisatie waar ik solliciteerde accepteerde deze openheid en kwetsbaarheid volledig en zag mijn ontwikkelpunten als een uitdaging om mee aan de slag te gaan. Een open organisatie waar ik wil werken. Ook het tweede gesprek verliep soepel en zij boden mij daarna gelijk een contract aan! Ik kijk onwijs uit naar dit nieuwe avontuur en ik bedank Hanneke voor haar warme, energieke en professionele manier van coaching. Met hartelijke groet, Florine Arkenbout
Hieronder 21 reviews via andere kanalen

“Wat een fantastische vrouw is Hanneke, zowel als coach als persoon. Tijdens een langdurig en moeilijk traject van ziektewet, tweedespoortraject en nieuw werk heeft Hanneke mij enorm goed geholpen.

Hanneke bezit de bijzondere combinatie van een warm/empathisch karakter en doelgerichtheid. Ze is erg praktisch. Voor mij maakte dit het verschil.

Ik voelde me hierdoor veilig met mijn kwetsbaarheden, maar kon ook praktische keuzes en stappen maken. Ik kon hierdoor veel meer bereiken dan ik zou denken bij een reguliere (job)coach. Dank je wel Hanneke!”

Suzanne van der Horst

(Nu student diëtiek, voorheen advisor/researcher Governance, department of Dikesafety, unit geo engineering at Deltares)

Coaching Rotterdam

“Hanneke spreekt op het punt van mijn specifieke hulpvraag uit eigen ervaring en dat gaf onze gesprekken een extra dimensie. Ze is oprecht geïnteresseerd in degene die tegenover haar zit en ‘gaat de extra mijl’ om je te helpen. 

Haar adviezen zijn helder en concreet. Het opvolgen van die adviezen is niet altijd makkelijk geweest, maar het heeft me wel geholpen weer op het juiste spoor te komen. Ik kan Eigen Kracht Coaching van harte aanbevelen, zowel zakelijk als privé.”

Anton F. 

16 oktober 2021

Coaching Rotterdam

“Hanneke heeft mij in een aantal individuele gesprekken veel handvaten gegeven, waar ik zelf mee aan de slag kan. 

Haar persoonlijke aanpak heb ik als erg prettig ervaren. Er ligt geen kant en klaar plan op tafel, maar ze gaat aan de slag met wat er op dat moment speelt. 

Ook is Hanneke open over haar eigen ervaringen en is er genoeg ruimte voor humor en zelfspot. 

Ik kijk met veel plezier terug op onze gesprekken!”

Nena De clerq

digital projectleider & srum master De Voorhoede

Coaching Rotterdam

“Eigen kracht ingeschakeld vanwege een medewerker die niet goed functioneerde. Hanneke is in staat om niet vooringenomen met de cliënt aan de slag te gaan en het lukt haar goed om snel bij de kern van het probleem te komen.

Haar tactiek is erop gericht dat de cliënt uiteindelijk zelf het probleem benoemt. Hierna bedenkt ze samen met de cliënt een passende aanpak.

Ze pampert niet en wijst de persoon in kwestie op de eigen verantwoordelijkheid en het pakken van regie. Hierin kan ze redelijk confronterend zijn wat in onze casus voor doorbraken zorgde.

Hanneke is integer naar de cliënt en de opdrachtgever. Ook respecteert ze de regels die bij coaching horen.”

Leon Hoek

Schoolleider educatief centrum horizon

Coaching Rotterdam

“Begin 2021 een loopbaancoach traject bij Hanneke doorlopen. Hanneke is een fantastische vrouw, puur Rotterdams met een warm karakter. Hanneke komt met praktische tips en toepassingen, de doelgerichte persoonlijke benaderingen zetten je verder aan het denken. 

Na het eerste contact wist ik gelijk dat Hanneke mij verder kon helpen. Met haar tips en inzichten heeft dit eind 2021 geresulteerd in een mooie nieuwe functie en werkgever die helemaal bij mij past.”

Johan M. 

10 januari 2022

Coaching Rotterdam

“Geen gezweef of soft gedoe, maar de mogelijkheid om de aanpak zo te matchen met de individuen dat ze in staat zijn tot veranderen, zelfs tot onze eigen verbazing. 

Waar het onmogelijk leek om toenadering te krijgen of een deur te openen, is het gelukt om tot persoonlijk geluk te komen waarbij de medewerkers beter functioneren, het team goed functioneert en de hele organisatie daar profijt van heeft.”

Linda Mindertsma 

HR MANAGER Lucite International:

Coaching Rotterdam

“Bij Hanneke deed ik een TMA-analyse en een Voice Dialogue-sessie. Ongelooflijk hoe  treffend de uitkomst  van de TMA-analyse was! Zeer verhelderend, je krijgt niet alleen inzicht in waar je goed in bent, maar ook in waar je energie van krijgt. Ik snap nu veel beter waarom ik sommige aspecten van mijn werk niet altijd even leuk vind….

Bij de Voice Dialogue vond ik het vooral prettig dat Hanneke liet zien welke waarde de verschillende aspecten van je persoonlijkheid voor je kunnen hebben, echt een eye-opener! De positieve insteek die ze daarbij hanteert heb ik zeer gewaardeerd.

Hannekes aanpak is sowieso positief, enthousiasmerend, warm en inlevend. Dat maakte dat ik steeds met een goed gevoel weer naar huis ging.”

Marieke Bökkerink

JURIST BIJ DE RIJKSOVERHEID

Coaching Rotterdam

“Door de zeer betrokken en directe manier van werken op basis van een open en eerlijke instelling, worden blijvende resultaten in de coaching door Hanneke bereikt. Haar werkwijze kan confronterend zijn, maar dat is ook nodig als je blijvend anders in het leven wilt komen te staan. Hanneke weet waar ze het over heeft en dat is onderbouw door persoonlijke ervaring en kennis.”

Fons H. 

21 maart 2022

Coaching Rotterdam

“Tijdens een eerste kennismaking kreeg ik direct in de gaten dat Hanneke de juiste coach voor ons was. Ze is in staat goed te ‘verstaan’ waar wij behoefte aan hebben en hoe haar expertise het best ingezet kan worden. Daarnaast is ze kritisch en helpt ze ook haar opdrachtgever het doel scherp te formuleren en voor ogen te houden.

Samen hebben we gewerkt aan een programma om de communicatie binnen ons team te verbeteren. Toen er tijdens de uitvoering nieuwe zaken aan het licht kwamen, schakelde Hanneke direct. Ze is zeer gevoelig voor non-verbale communicatie en vraagt door om mensen in staat te stellen te zeggen wat ze echt bedoelen. Het is mooi en aanstekelijk om te zien dan Hanneke zichtbaar plezier heeft in haar werk, vooral als het uitdagend wordt.”

Rory Dickhoff

Algemeen manager poppodium De Kroepoekfabriek
Coaching Rotterdam

“Ik heb Hanneke leren kennen als een enthousiaste, gedreven en toegankelijke coach. Ze denkt goed mee om je de juiste handvatten te geven door situaties te analyseren, gedachten te structureren en op gedrag te reflecteren. Haar aanpak is professioneel, maar ook persoonlijk en met deze mix komt zij snel tot de kern.”

Sandra Swinnen

HR advanced analytics advisor/project lead

Coaching Rotterdam

“Ik werkte sinds een aantal jaar in de zakenwereld, maar wilde de overstap naar de overheid maken. Ik had al meerdere keren gesolliciteerd, maar helaas had dat nog niet tot een baan geleid.  

Hanneke was voor mij duidelijk de juiste keuze als loopbaancoach. 

Ze was werkzaam voor de overheid en heeft daardoor uitstekend inzicht in welke banen er zijn en hoe je je voet tussen de deur kunt krijgen. Voor iemand zoals ik, voor wie de publieke sector soms een doolhof aan functies kan lijken, is dat ideaal. 

Wat mij over de streep haalde om voor Hanneke te kiezen, is haar werkwijze. Ze is direct en komt snel tot de kern. Ik heb dat als heel prettig ervaren.  Hanneke had meteen bij de start al een paar handige tips voor me. Bij de tweede sessie gingen we aan de slag met mijn talenten en uitdagingen. Dit hielp me heel erg bij het schrijven van motivatiebrieven en het updaten van mijn CV en LinkedInprofiel.

Tegen de tijd dat we mijn derde sessie inplanden, konden we zelfs een sollicitatiegesprek concreet voorbereiden. Hanneke had me een vacature doorgestuurd waarop ik had gereageerd. Dat was meteen raak. Door onze sessie voelde ik me uitstekend voorbereid op het gesprek en stond ik stevig in mijn schoenen. Mijn volgende sollicitatiegesprek hebben we telefonisch voorbereid. Ze gaf me bruikbare tips, tricks en aanmoediging. En dat had succes! Ik werd aangenomen en ben nu werkzaam bij een gemeente. Ik had het niet zonder Hanneke’s hulp kunnen doen. Haar directe, daadkrachtige en no-nonsense aanpak was precies wat ik nodig had!”

CLAUDIA

21 november 2018

Coaching Rotterdam

“Hanneke is een enthousiaste en betrokken coach. Ze laat tijdens de coaching haar kwetsbaarheid zien wat onder meer maakt dat ik mij veilig voel om mij kwetsbaar op te stellen. Tijdens de coaching heeft Hanneke verschillende technieken en methoden ingezet –  zoals Voice Dialogue en de cirkel van invloed van Covey – die zelfinzicht geven en tevens goed bruikbaar zijn in het dagelijks leven.

Hanneke vraagt goed door, heeft een analytisch vermogen en kan dit goed concreet maken waardoor je tot de kern komt. Sinds de coachgesprekken ben ik van baan veranderd, ga ik naar boksles en wandel ik vaker. De adviezen en uitkomsten lees ik regelmatig terug. Bedankt Hanneke!”

Sarah Ekelmans

Pedagogisch gezinsbegeleider ASVZ

Coaching Rotterdam

“Mijn team had geen duidelijk doel voor ogen, hield zich niet aan de gemaakte afspraken en elkaar aanspreken op gedrag, dat deden ze niet. Hanneke hielp ons stil te staan bij de ontwikkeling van mijn team en de richting waarheen wij wilden gaan.

Tijdens meerdere bijeenkomsten en in individuele sessies gingen we in op vragen over wat voor ons belangrijk was en hoe we elkaar het beste konden helpen ons werk te doen. Ik merkte dat mijn team niet altijd begreep dat er bepaalde afspraken waren.

Door de coaching stonden mijn medewerkers veel meer open voor mijn uitleg over de gang van zaken. Hier was begrip voor en dat versterkte het teamgevoel. Doordat we samen nieuwe afspraken maakten, voelde mijn team zich er meer verantwoordelijk voor en hielden ze stand. Ook vertelden mijn teamleden wat zij van mij nodig hadden.

Ik ben aan het denken gezet hoe ik beter bij hen kon aansluiten. We leerden op een betere manier met elkaar in gesprek te gaan en te benoemen wat er speelt. Hanneke is oprecht betrokken en speelt goed in op wat zich in het moment aandient.”

Irene Donkersloot
Manager inkoop en logistiek – De Zellingen
Coaching Rotterdam

“Tijdens de coaching gebruikten we het kwaliteitenspel. Al doende werd steeds duidelijker welke kwaliteiten bij mij passen zoals die om vriendelijk te zijn en de kwaliteit om mensen graag van dienst te zijn.

Ook maakten we een schets van mijn valkuilen, uitdagingen en allergieën. Doordat ik meer inzicht heb in mijn eigen kwaliteiten en valkuilen is het gemakkelijker mezelf verder te ontwikkelen. Ik heb bijvoorbeeld geleerd dat ik meer mag durven en meer initiatief zou kunnen tonen. Ik pas dit nu toe in mijn werksituatie.

Ik vond de bijeenkomsten erg leerzaam. Hanneke is uitstekend in staat om prikkelende vragen te stellen en jezelf bewust te maken van je eigen kwaliteit. Het is bijzonder om jezelf een spiegel voor te houden en aan de slag te gaan met een bewust beeld bij je kwaliteiten en uitdagingen.”

Daniël Mes
Beleidsadviseur gemeente Capelle aan den IJssel
Coaching Rotterdam

“Hanneke stelde goede en gerichte vragen. Ze vraagt echt door en komt hiermee tot de werkelijke kern. Ik vond dit wel confronterend, maar uiteindelijk was het goed. Want juist hierdoor kon ik mijzelf verbeteren en kwam ik verder met mijn coachvraag.

Hanneke luistert echt naar je, neemt de tijd en is geduldig. Ze straalt veel enthousiasme uit. Dit had een aanstekelijke werking op mij en maakte de gesprekken elke keer weer leuk en verrassend. Dat je tijdens de coaching niet alleen in een stoel zit, maar echt in beweging komt, sprak mij erg aan. Ze had regelmatig een leerzame oefening voor mij in petto.”

Carolien Jansen
Eigenaresse kledingwinkels Lienepien
Coaching Rotterdam

“De personal coaching bracht mij een stuk bewustwording. Samen hebben we ook veel oefeningen gedaan. Hanneke hield daarbij mijn doelen goed in het oog. Er zat een duidelijke rode draad in de gesprekken. Hannekes tips spreken mij zodanig aan dat ik ze min of meer bewust ben gaan toepassen in verschillende situaties. Hannekes manier van doen en confronteren vond ik prettig.

Zij is een gevoelig mens en leeft zich sterk in in de persoon die tegenover haar staat. Ze is zich daarvan bewust en benoemt dat ook, wat mij een veilig gevoel gaf. Zij kanaliseert het gesprek de goede kant op. Hanneke is professioneel en goed bezig met haar vak!”

Daniëla Groenendijk
Coaching Rotterdam

“De Voice Dialogue was voor mij een manier om op een andere manier met mezelf in gesprek te gaan. Hanneke kan je met je eigen ik in dialoog laten gaan.

Ik ging in gesprek met ikken die mij soms in de weg zitten. Bijvoorbeeld met de ik die me af en toe in een chaoot verandert of de ik die ervoor zorgt dat je blijft spelen en het leven niet altijd even serieus neemt of de ik die ervoor zorgt dat je stappen zet en je aan je eigen planning houdt.

Ik heb ervaren dat dit allemaal delen van mijn persoonlijkheid zijn. Ze wist het gesprek concreet te maken en die dingen eruit te halen waarmee ik zelf aan de slag ben gegaan. Mijn complimenten!”

Steven Osse

Akzo Nobel, Integrated Supply Chain

Coaching Rotterdam

“Hanneke verzorgde voor ons een kantooravond waarbij we op speelse wijze meer inzicht kregen in de rollen van ons team en in ieders kwaliteiten. De luchtige aanpak, werkend met levendige oefeningen, paste goed bij ons team. De adviseurs van Mura zijn praktisch en werken oplossingsgericht, de match met Eigen Kracht coaching en de aanpak van Hanneke sloot daarom goed aan. Het resultaat: een waardevolle avond met een goede energie en concrete aanknopingspunten om zelf mee aan de slag te gaan.”

EEFJE DE BRUIjNE

directeur/bestuurder Mura zorgadvies 

Coaching Rotterdam

“Hanneke is zowel bij negatieve als positieve onderwerpen zeer inlevend. Ze is van nature enthousiast wat een aanstekelijke werking op mij had. Tijdens de coaching gaf Hanneke mij veel nieuwe inzichten. Bijvoorbeeld dat een beroepskeuzetest geen houdbaarheid van 20 jaar heeft.

Als het nodig was, confronteerde ze mij met mezelf. Dat ervoer ik als positief. Bij Hanneke neem je de coaching niet alleen op vanuit je stoel, maar kom je ook in actie door oefeningen te doen. Daardoor beklijven de inzichten tijdens de coaching en heb je achteraf goede handvatten. Natuurlijk hielp het huiswerk om er thuis mee aan te gang te blijven.

Hanneke geloofde enorm in mijn eigen kracht. Door de coaching heb ik veel stappen gezet om zelf verder te komen.”

Marc Dieles
ICT-adviseur
Coaching Rotterdam

“De coaching van Hanneke heeft mij veel gebracht. Specifiek zijn mij bijgebleven haar luisterend oor en haar kritische vragen. Hanneke luistert aandachtig en is altijd bereid om haar eigen ervaringen te delen.

Zo zorgde ze ervoor dat ik mij gehoord voelde en ook kon spiegelen. Tussen mijn verhalen door stelde ze ook af en toe kritische vragen waar ik niet altijd direct een antwoord op had. “Waarom heb je dat zo aangepakt?” of “Heb je ook aan die andere optie gedacht?”

Op die manier heb ik een ander perspectief gekregen op sommige zaken. In haar coaching heeft Hanneke mij nuttige methodes aangereikt die bij mij passen en die ik nog steeds gebruik. Ik kan dus zeker zeggen dat haar begeleiding nuttig is geweest voor mij.”

Charlotte
Coaching Rotterdam

“Hannekes manier van coachen is open, zakelijk en tegelijkertijd ook echt betrokken. Vooral dat laatste maakte dat ik mezelf openstelde waardoor ik nu mijn eigen capaciteiten en tekortkomingen weer ben gaan zien.

Ik werkte al heel lang in hetzelfde bedrijf en deed mijn werk op de automatische piloot. Samen met Hanneke heb ik gekeken naar welk aandeel ik zelf had in mijn situatie. Ik ontdekte dat wat ik echt leuk vind om te doen ook heel dicht bij mijn talenten ligt. Door de coaching durfde ik mijn onvrede en mijn eigen rol met mijn baas te bespreken. Ik kreeg er taken bij die mij meer uitdagen. Ook ben ik een opleiding gaan volgen die meer aansluit bij wat ik in de rest van mijn carrière wil. Dat geeft me enorm veel energie.

Hanneke wist mij goed te prikkelen en gaf mij net dat zetje dat ik nodig had om stappen te gaan zetten.”

Menno

Coaching Rotterdam

“Ik heb samen met Hanneke de TMA-certificering gedaan en behaald. Ik heb Hanneke ervaren als een doortastende en gepassioneerde vrouw, die weet wat ze wil en zichzelf goed kent: haar krachten en haar valkuilen.

Hanneke is open en eerlijk in wat ze denkt en voelt. Ze weet je snel op je gemak te stellen en er ontstaat daardoor een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin iemand zich kan ontplooien. Een ambitieuze, betrokken en leergierige coach die alles op alles zet om jou verder te brengen op je pad!”

Mirjam van Donselaar
Toegepast Psycholoog en ondernemer
Coaching Rotterdam