Doe je moeiteloos je werk en hou je batterij opgeladen!

Talenten Motivatie Analyse

Moeiteloos je werk doen omdat je er plezier in hebt. Zonder energielekken, maar dat je je vitaal voelt. Dat kan als je werk naadloos aansluit bij waar jij én ontzettend goed in bent én blij van wordt (nee, die twee gaan echt niet altijd hand in hand). Echt weer bevlogen zijn van je werk? Hoe zou dat voor je zijn? Dat lukt je alleen als je iets doet dat goed aansluit bij wat jou drijft, in een omgeving die bij je past. Als je daar antwoord op hebt, gaat je wat je op je werk doet als vanzelf.

Stel je voor...

Dat je in je werk niet hoeft te zóéken naar motivatie, maar dat het enthousiasme er gewoon ís. Dat je luistert naar je drijfveren: datgene wat je wil vanuit je diepste en onbewuste verlangen. Dit is de basis voor je motivatie, je voorkeuren en waarden.

Als van kleins af aan heb je ze in je. Je herkent je drijfveren door te letten op datgene waar je heel veel zin in hebt om te doen. Of waar je juist weerstand bij voelt.

Wanneer je goed zicht hebt op wat je drijft, lukt het je beter om te kiezen voor wat echt bij je past en goed voor je is.

Van jezelf weet je best wel wat je leuk vindt en waar je enthousiast van wordt, maar het is heel verhelderend om het een keer goed te onderzoeken en door te spreken met iemand die de uitkomsten goed kan duiden.

Hoe pas je die inzichten toe in je leven?

Het begint met het doen van een Talenten Motivatie Analyse. Die kan je gewoon thuis of op je werk doen. We bespreken hem bij mij in Rotterdam.

Wandelcoaching Rotterdam

De Talenten Motivatie Analyse is een wetenschappelijk gevalideerde online test die is gebaseerd op de behoeftetheorie van Henry A. Murray.

Hij stelt dat iedereen bepaalde behoeften heeft die voor een deel onbewust zijn. Als je de TMA doet, krijg je er wel volledig zicht op. Je krijgt een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van je drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. De TMA meet 22 drijfveren en 44 talenten.

Coaching Rotterdam

Hoe het werkt

Je maakt de TMA online. Telkens krijg je twee stellingen voorgelegd. Je kiest de stelling die het beste bij je past. Er zijn geen goede of foute antwoorden. Je bent hier ongeveer een uur mee bezig.

We hebben een afspraak gemaakt voor een persoonlijke sessie waarin we de uitkomsten doorspreken. Je ontvangt dan van mij een overzichtelijke, positief geformuleerde rapportage.

Niet alleen komen je drijfveren en talenten aan de orde, je krijgt ook communicatie- en leeradvies.

Zo blijkt waar je voorkeur ligt en welk werk het beste bij jou past. Of het wordt duidelijk waarom je niet functioneert op je werk.

We maken de uitkomsten zo concreet mogelijk voor jou. Ik help je met het bepalen van acties die je kunt ondernemen.

zelfvertrouwen rotterdam

“Vergeet niet, het is de geheime kracht, diep in ons weggeborgen, die onze drijfveren stuurt. Daar komt die overredende stem vandaan, daar ligt de kern van het leven, daar zouden we zelfs kunnen zeggen, is de mens zelve.”

– Marcus Aurelius, Romeinse keizer –

Coaching Rotterdam

Waarom zou je de Talenten Motivatie Analyse doen?

Wat de test je vooral brengt is inzicht in wat jou intrinsiek motiveert. Je weet wat je wel en niet moet doen om je energiek te voelen. Dat helpt om te gaan en staan voor je ideale werkomgeving en voor hoe jij je werk wil inrichten. Ook weet je van welke bedrijfscultuur jij vleugels krijgt.

Resultaat

Als het lukt te leven naar wat er uit de analyse komt, heb je geen energiedrains meer en ervaar je innerlijke rust.

Jouw investering

De prijs van de Talenten Motivatie Analyse is € 595,- ex. btw inclusief een nabespreking van anderhalf uur en een uitgebreide rapportage.

 

 

Rotterdamse coaching

Doen, die Talenten Motivatie Analyse?

Coaching Rotterdam