Hoe zou het voor jou zijn als je elke dag plezier hebt in je werk  en je leven? Dat kan als je jouw drijfveren volgt. Je (her)ontdekt ze met de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Na afloop weet je wat je kunt doen om je energiek te voelen. En als je er dan ook naar gaat leven, heb je geen energiedrains meer en ervaar je innerlijke rust.

Je drijfveren geven vanuit je diepste verlangen aan wat je onbewust wel en niet wil. Ze gaan over jouw motivatie, voorkeuren en waarden. Je hebt ze al vanaf kleins af aan in je. Je herkent je drijfveren door te kijken naar datgene waar je heel veel zin in hebt om te doen en naar datgene waar je juist weerstand bij ervaart. Als je er goed zicht op hebt, lukt het je veel beter om te kiezen voor wat echt bij je past.

Talenten Motivatie Analyse Rotterdam Driijfverentest Rotterdam“Vergeet niet, het is de geheime kracht, diep in ons weggeborgen,
die onze drijfveren stuurt. 
Daar komt die overredende stem vandaan,
daar ligt de kern van het leven, daar zouden we zelfs kunnen zeggen,
is de mens zelve”, Marcus Aurelius, Romeinse keizer

Doe de Talenten Motivatie Analyse

De TMA is dé methode om te ontdekken wat jouw drijfveren en talenten zijn. Je leert jezelf nog beter kennen en je begrijpt waarom je de dingen doet zoals je doet. Wat de test je vooral brengt is inzicht in wat jou intrinsiek motiveert. Je weet wat je wel en niet moet doen om je energiek te voelen. Dat helpt om te gaan en staan voor je ideale werkomgeving, hoe jij je werk het beste kan inrichten of van welke bedrijfscultuur jij vleugels krijgt.

De TMA is een wetenschappelijk gevalideerde online test die is gebaseerd op de behoeftetheorie van Henry A. Murray. Hij stelt dat iedereen bepaalde behoeften heeft die voor een deel onbewust zijn. Als je TMA doet, krijg je er volledig zicht op. Je krijgt een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van je drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. De TMA meet 22 drijfveren en 44 talenten.

​Je maakt de TMA online. Je krijgt telkens twee stellingen aangeboden waaruit je diegene kiest welke het beste bij je past. Er zijn geen foute antwoorden mogelijk Je bent er ongeveer een uur mee bezig. Hierna bespreken we de uitkomsten in een persoonlijk gesprek. Je ontvangt een rapportage die positief talent- en ontwikkelingsgericht geformuleerd is.

Kosten Talenten Motivatie Analyse

De prijs van een online Talenten Motivatie Analyse en een nabespreking van anderhalf uur is € 595 exclusief BTW. Niet alleen bespreken we jouw drijfveren en talenten, maar ook krijg je communicatie- en leeradviezen. In deze prijs zijn ook een aantal extra testen inbegrepen die je al naar gelang zelf kunt doen en waarvan je na afloop een rapport krijgt. Wil je ook van de uitkomst van deze analyses een advies, dan kan dat in een aanvullend gesprek van anderhalf uur. De inbegrepen aanvullende online assessment-instrumenten zijn:

  • ​Een 360° feedback analyse
  • Een competentiematch waarin je advies krijgt over de mate waarin je past bij een functie of rol
  • Een capaciteitentest
  • Een beroepskeuzetest