Hanneke Zumker in de media

Radio Rijnmond: expert werkgeluk

Zelf vind ik het heerlijk om ‘s morgens voordat ik begin met werken de krant te lezen. Kopje koffie erbij en even wegdwalen bij wat er zoal in de wereld gebeurt. Heerlijk!

Hoe leuk is het dan om opgepikt te worden door de radio? De eerste zender die me vond was Radio Rijnmond. 

“Met Radio Rijnmond”, hoor ik aan de andere kant van de lijn. Haar stem klinkt fris. “Voor het radioprogramma van Reint Jan Potze zoeken we een expert werkgeluk.” 

Mijn oren zijn gespitst. “We zoeken een coach met de Rotterdamse aanpak.” Ze vervolgt: “Ik zag je site en denk dat je past bij het item. Kun je dinsdag om 16.15 uur aanschuiven?” Twijfelde geen seconde. Bij elke uitzending voel ik de enthousiasme in mijn lijf.

Hanneke Zumker in de media

BNR werkverkenners:
hoe breek je uit de gouden kooi

M’n hypotheek, m’n andere vaste lasten, hoe betaal ik die als ik m’n baan opzeg? Maar ik ben heel ongelukkig in dit werk… Veel mensen zitten met dat dilemma. Hoe breek je dan toch uit die gouden kooi?

Kennissenclub:
interview met Jelle Simons

HOE LEUK is dit, ik sta in het blad van De Kennissenclub! Wie mij kent weet dat ik zelf vaak blogs schrijf en daarover op de radio vertel. Nu ik werd gevraagd voor dit interview zei ik meteen JA.