Je team gaat er gegarandeerd beter van samenwerken

Coachkaarten, opdrachten, oefeningen en vragen voor inspirerende teamcoaching 

Op de foto’s: het spelbord, de spelkaarten en een levend krachtenveld

Wil jouw team de samenwerking verbeteren en meer gebruik maken van elkaars kwaliteiten? En zoek je hiervoor een prikkelende werkvorm die alle deelnemers optimaal betrekt en zorgt voor een sterk wij-gevoel? Dan is dit coachspel een aanrader. Je bedenkt met je team wat jullie willen bereiken en vertaalt dit in een aantrekkelijke toekomstdroom. Daarna gaat het coachspel erover hoe jullie deze droom gaan waarmaken.

Actief en inspirerend!

Het coachspel biedt een actieve manier om met elkaar in gesprek te gaan. Het bijzondere aan dit coachspel is dat niemand zich kan ‘verstoppen’ of onttrekken aan het proces. Alleen praten of post-its plakken, is er niet bij. Aan de hand van coachkaarten, creatieve en levendige opdrachten gaat je team met elkaar in gesprek. Door jullie doel stap voor stap verder uit te werken, voelen alle deelnemers dat jullie toekomstdroom haalbaar is. Het krachtige gevoel dat hieruit ontstaat, maakt dit teamspel bijzonder inspirerend en effectief!

Teamcoaching-Coachspel-voor-TeamsTien stappen

Het coachingsspel bestaat uit tien stappen. Nadat jullie een toekomstdroom hebben geformuleerd, komen meerdere vragen aan bod. Bijvoorbeeld welke talenten en kwaliteiten onbenut zijn en hoe jullie deze beter kunnen inzetten? Ook wordt stil gestaan bij dat wat wel werkt en bij momenten dat jullie uit jullie kracht waren. Wat valt daarvan te leren om vooruit te komen? Met welke collega’s en klanten hebben jullie te maken? Hoe kijken zij tegen jullie aan en hoe gaan jullie daarmee om? Een vraag hoe successen beter kunnen worden benut om te groeien, ontbreekt uiteraard niet.

Het coachspel voor teamontwikkeling: voor levendige en inspirerende teamcoaching in Rotterdam en omgeving! 
Met inspirerende coachkaarten, vragen, oefeningen en opdrachten!