Voor verbetering van teamsamenwerking

Coach spel voor teams in Rotterdam

Het Heidagspel© is een coachspel waarmee je op een speelse én serieuze manier stil te staat bij de samenwerking van je team. Het spel ziet er aantrekkelijk en duidelijk uit; het maakt mensen creatief en actief. En het belangrijkste: je komt er als team écht verder mee. Je maakt jouw teamdag onvergetelijk met het Heidagspel. Dat kan met een doe-het-zelf-pakket of onder begeleiding van mij of mijn team.

Je kunt kiezen uit 4 coachspellen:

Video afspelen

Hoe kan jouw team zijn invloed vergroten?

Video afspelen

Hoe bereik je de teamdroom?

Video afspelen

Hoe kun je elkaars kwaliteiten beter benutten?

Video afspelen

Hoe zorg je voor een optimale energie op je werk?

Coachspel 1

Covey’s cirkels van invloed en betrokkenheid

Merk je dat ook wel eens? Dat de energie uit je team weglekt? De oorzaak is simpel: we stoppen dan energie in zaken waar we geen invloed op hebben. Slimmer is om je te richten op zaken die je juist wél kunt veranderen. Daarvan krijgt je team een boost. Hoe je dat doet, leer je in deze interactieve module. Na afloop weet je ook op welke zaken je geen invloed hebt en die te laten voor wat ze zijn. Door elkaar hierbij te helpen, zorg je voor een effectief team vol energie.

Coachspel 2

Op weg naar de teamdroom

Stel je eens voor dat je mag dromen over de toekomst? Los van beren op de weg en andere ‘ja-maars’. Waar staat jouw team dan over pakweg vijf jaar? We staan er meestal niet bij stil, maar elk team heeft een beeld van de toekomst. In deze creatieve module ga je aan de hand van je eigen verbeeldingskracht aan de slag. Hoe ziet jullie toekomstdroom eruit? Welke uitdagingen zie je? Wat is ieders bijdrage? En wat zijn de eerste stappen? Samen maak je jullie toekomstdroom waar.

Teamcoaching Rotterdam

Coachspel 3

Teamrollen, kwaliteiten, allergieën en uitdagingen

Ben jij de creatieve duizendpoot of meer de stuurman die het team op koers houdt? Wat het antwoord ook is; iedereen heeft zo zijn eigen kwaliteiten en talenten. En ook minder sterke kanten. Geen probleem. De kunst is om te weten wie welke rol heeft en hoe je het beste van elkaars kwaliteiten gebruik kunt maken. In deze uitdagende module leer je om alle kwaliteiten in je team zo goed mogelijk in te zetten. En om nog beter samen te werken. Het gezegde is niet voor niets: samen sta je sterker!

Coachspel 4

Je energie in balans op je werk

Waaraan besteedt jouw team haar tijd? Wat zijn energievreters en van welke zaken krijgen jullie energie en gaat jullie bloed sneller stromen? En past datgene waar jullie mee bezig zijn bij de waarden die jullie belangrijk vinden? Als burn-outs bij medewerkers op de loer liggen, is deze teambuilding een echte aanrader. Jullie staat stil bij het houden en krijgen van een goede energiebalans en bij hoe je successen kunt benutten om te groeien. Ook teamdag zit boordevol interactieve en leerzame opdrachten, leuke coachvragen en gemakkelijk te begrijpen hand-outs.

teamspel Rotterdam

Laat je dag begeleiden

Laat je dag door mij of een van onze trainers begeleiden. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken voelt en meedoet. Aan het einde van de dag hebben je teamleden een superdag gehad waarbij ze veel hebben geleerd en nieuwe inzichten hebben opgedaan. Kies voor een volledig begeleide teamdag en geef een boost aan jullie teamspirit! Het enige dat jouw team hoeft te doen, is naar de teamdag komen. Wij zorgen voor de rest. 

heidag Rotterdam
Coaching Rotterdam

Doe het zelf pakket

Wat het coachspel zo uniek maakt is het doe-het-zelf element. Bij aankoop krijg je een compleet uitgewerkt draaiboek met materialen waardoor jij als spelleider altijd weet wat je moet doen en wat je moet zeggen. Zo begeleid je de teamdag helemaal zelf en is het niet nodig een externe coach in te huren. Je bereikt de beste resultaten als je een neutrale spelleider kiest. Dat kan iemand van P&O of van een andere afdeling zijn.

Je krijgt een handleiding waarin stap voor stap staat uitgelegd wat je moet doen. De opdrachten in het Heidagspel zijn op een eenvoudige manier beschreven waardoor voorkennis van de methode niet nodig is. 

Door een eenvoudige uitleg snap jij als spelleider meteen wat de bedoeling van een opdracht is. De inleidingen van de opdrachten en de vragen die je stelt, vind je op handige cue cards. 

Zowel hierover als over de materialen die je nodig hebt, hoef je niet na te denken. Alles  krijg je overzichtelijk aangeleverd. 

Jij wordt volledig ontzorgd.

“We zochten een doe-het-zelf-pakket om één van onze projecten een boost te geven. Het draaiboek en de opdrachten waren duidelijk beschreven waardoor we er goed mee uit de voeten konden. Het Heidagspel ademt naar eigen regie en flexibiliteit waardoor we het doe-het-zelf-pakket op onze eigen manier konden inkleuren.”

Linda Broek senior HR
adviseur/projectbegeleider

Akorda onderwijsdienstverlening

Coaching Rotterdam

“Hanneke verzorgde voor ons een kantooravond waarbij we op speelse wijze meer inzicht kregen in de rollen in ons team en ieders kwaliteiten daarbinnen. De luchtige aanpak, werkend met levendige oefeningen, paste goed bij ons team. Het resultaat: een waardevolle avond met een goede energie en concrete aanknopingspunten om zelf mee aan de slag te gaan.” 

Eefje de Bruijne
directeur/bestuurder

Mura Zorgadvies

Coaching Rotterdam