Video afspelen

Het Heidagspel: hét teamuitje van Rotterdam!​

Leer elkaar opnieuw – nu je elkaar weer live gaat zien – kennen tijdens een teamdag. Ga er samen tussenuit. Dat is leuk en gezellig én goed voor de teamspirit.  

Maar wat ga je doen tijdens een teamdag? 

Je hebt geen zin in een saaie teamtraining, wil geen intensief of zwaar traject, maar wil iets nuttigs doen. Het liefst op een luchtige en gezellige manier. Elkaar in een ontspannen omgeving beter leren kennen, dat kan met een van de 4 teamdagen van Het Heidagspel.

 

De teamdagen staan voor: energie ⚡️ positiviteit👍🏻 creativiteit✨ en out of de box denken💡

Voor onvergetelijke teamdagen!

Je hebt al een leuk en goed werkend team en toch heb je het idee dat er meer uit te halen is. Je mensen hebben de juiste talenten in huis én gebruiken ze. Alleen zijn jullie op zoek naar meer samenhang en willen jullie elkaar nóg meer kunnen versterken.  

Het Heidagspel is de perfecte tool om op een speelse én serieuze manier stil te staan bij de samenwerking binnen je team. Hiermee heb je een teamuitje waar het team echt wat aan heeft. De opdrachten die zo zijn ontwikkeld dat iedereen met enthousiasme meedoet. 

Het Heidagspel gaat lastige onderwerpen niet uit de weg. De interactieve en beeldende methode waarop dat gebeurt, levert gesprekken op waar je als team mee verder komt. Na de Heidag stappen jullie sneller op elkaar af om vervelende situaties met elkaar bespreekbaar te maken. 

Je kunt kiezen uit 4 teamdagen:

Video afspelen

Hoe kan jouw team zijn invloed vergroten?

Video afspelen

Hoe bereik je de teamdroom?

Video afspelen

Hoe kun je elkaars kwaliteiten beter benutten?

Video afspelen

Hoe zorg je voor een optimale energie op je werk?

Teamdag 1

Covey’s cirkels van invloed en betrokkenheid

Merk je dat ook wel eens? Dat de energie uit je team weglekt? De oorzaak is simpel: we stoppen dan energie in zaken waar we geen invloed op hebben. Slimmer is om je te richten op zaken die je juist wél kunt veranderen. Daarvan krijgt je team een boost. Hoe je dat doet, leer je in deze interactieve module. Na afloop weet je ook op welke zaken je geen invloed hebt en die te laten voor wat ze zijn. Door elkaar hierbij te helpen, zorg je voor een effectief team vol energie.

Teamdag 2

Op weg naar de teamdroom

Stel je eens voor dat je mag dromen over de toekomst? Los van beren op de weg en andere ‘ja-maars’. Waar staat jouw team dan over pakweg vijf jaar? We staan er meestal niet bij stil, maar elk team heeft een beeld van de toekomst. In deze creatieve module ga je aan de hand van je eigen verbeeldingskracht aan de slag. Hoe ziet jullie toekomstdroom eruit? Welke uitdagingen zie je? Wat is ieders bijdrage? En wat zijn de eerste stappen? Samen maak je jullie toekomstdroom waar.

Teamcoaching Rotterdam

Teamdag 3

Teamrollen, kwaliteiten, allergieën en uitdagingen

Ben jij de creatieve duizendpoot of meer de stuurman die het team op koers houdt? Wat het antwoord ook is; iedereen heeft zo zijn eigen kwaliteiten en talenten. En ook minder sterke kanten. Geen probleem. De kunst is om te weten wie welke rol heeft en hoe je het beste van elkaars kwaliteiten gebruik kunt maken. In deze uitdagende module leer je om alle kwaliteiten in je team zo goed mogelijk in te zetten. En om nog beter samen te werken. Het gezegde is niet voor niets: samen sta je sterker!

Teamdag 4

Je energie in balans op je werk

Waaraan besteedt jouw team haar tijd? Wat zijn energievreters en van welke zaken krijgen jullie energie en gaat jullie bloed sneller stromen? En past datgene waar jullie mee bezig zijn bij de waarden die jullie belangrijk vinden? Als burn-outs bij medewerkers op de loer liggen, is deze teambuilding een echte aanrader. Jullie staat stil bij het houden en krijgen van een goede energiebalans en bij hoe je successen kunt benutten om te groeien. Ook teamdag zit boordevol interactieve en leerzame opdrachten, leuke coachvragen en gemakkelijk te begrijpen hand-outs.

teamspel Rotterdam

Laat je dag begeleiden

Laat je dag door mij of een van onze trainers begeleiden. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken voelt en meedoet. Aan het einde van de dag hebben je teamleden een superdag gehad waarbij ze veel hebben geleerd en nieuwe inzichten hebben opgedaan. Kies voor een volledig begeleide teamdag en geef een boost aan jullie teamspirit! Het enige dat jouw team hoeft te doen, is naar de teamdag komen. Wij zorgen voor de rest. 

carrière coaching
Coaching Rotterdam

Maatwerk

Wil jij je bijeenkomst, vergadering, brainstorm of projectdag verlevendigen en effectiever maken met pakkende werkvormen? Of interactief aan slag met jullie missie, visie en kernwaarden?

Doorbreek de sleur en vraag mij voor jullie een werksessie te bedenken waarvan je team buiten de kaders gaat denken ziet wat er nog meer mogelijk is en tot nieuwe oplossingen komt. 

Sprankelende en creatieve gesprekken creëer je door met lef te kiezen voor een andere aanpak en door te verrassen. 

Jullie krijgen creatieve werkvormen zodat de kracht van verbeelding het werk doet met als doel enthousiasme en bezieling.

“We zochten een doe-het-zelf-pakket om één van onze projecten een boost te geven. Het draaiboek en de opdrachten waren duidelijk beschreven waardoor we er goed mee uit de voeten konden. Het Heidagspel ademt naar eigen regie en flexibiliteit waardoor we het doe-het-zelf-pakket op onze eigen manier konden inkleuren.”

Linda Broek senior HR
adviseur/projectbegeleider

Akorda onderwijsdienstverlening

Coaching Rotterdam

“Hanneke verzorgde voor ons een kantooravond waarbij we op speelse wijze meer inzicht kregen in de rollen in ons team en ieders kwaliteiten daarbinnen. De luchtige aanpak, werkend met levendige oefeningen, paste goed bij ons team. Het resultaat: een waardevolle avond met een goede energie en concrete aanknopingspunten om zelf mee aan de slag te gaan.” 

Eefje de Bruijne
directeur/bestuurder

Mura Zorgadvies

Coaching Rotterdam