Je teambuilding inhoud geven met creatieve werkvormen en elkaar beter leren kennen?

Je wil teambuilding, een heidag, vergadering of teamsessie die ergens over gaat, leuk is en ervoor zorgt dat jullie elkaar op een andere manier leren kennen. Je wil dat er verbinding komt, zodat jullie elkaar op het werk ook gemakkelijker weten te vinden. 

Dus zoek je creatieve werkvormen of een stevige gespreksleider, zodat jullie plannen voor de toekomst kunnen maken en de samenwerking kunnen versterken.  

Ik til jullie (team) bijeenkomst naar een hoger niveau en zorg ervoor dat de rode draad in kaart wordt gebracht en niet uit het oog wordt verloren. Vooral luister ik of wat jullie zeggen ook datgene is wat jullie echt willen zeggen of bedoelen. Daarop vraag ik door. Maar vooral zorg ik ervoor dat jullie elkaar beter leren kennen.

Als je jullie geen zin hebben in een saaie dag of zwaar traject, ben je bij mij aan het goede adres. Jullie teamdag sluit naadloos aan op de doelstellingen en uitdagingen van jouw team. 

De teamdagen staan voor: energie ⚡️ positiviteit👍🏻 creativiteit✨ en out of de box denken💡

Voor onvergetelijke teamdagen!

Met mijn teamdagen staan jullie op een speelse én serieuze manier stil bij waar jullie inhoudelijk mee bezig zijn of bij de samenwerking. Hiermee heb je een teamdag, heidag of teamtraining waar jullie echt wat aan hebben. De opdrachten die zo zijn ontwikkeld dat iedereen met enthousiasme meedoet. 

Tijdens de teamdagen gaan jullie lastige onderwerpen niet uit de weg. De interactieve en beeldende methode waarop dat gebeurt, levert gesprekken op waar je als team mee verder komt. En daarvoor hoef je geen rollenspel te doen. 

Kies uit deze 4 teamdagen of vraag om maatwerk

Video afspelen

Hoe heb je meer invloed

Merk je dat ook wel eens? Dat de energie uit je team weglekt? De oorzaak is simpel: je stopt energie in zaken waar je geen invloed op hebt. Slimmer is je te richten op wat je wél kunt veranderen. 

Video afspelen

Op weg naar de teamdroom

Stel je eens voor dat je droomt over de toekomst? Los van beren op de weg en andere ‘ja-maars’. Waar staat jouw team dan over vijf jaar? Jullie gaan creatief aan de slag met je verbeeldingskracht.

Video afspelen

Hoe gebruik je elkaars kwaliteiten

Ben jij de creatieve duizendpoot of meer de stuurman die het team op koers houdt? Wat het antwoord ook is; iedereen heeft zo zijn eigen kwaliteiten en talenten. 

Video afspelen

Jullie energie in balans

Waaraan besteed je team haar tijd? Wat zijn energievreters en waarvan krijgen jullie wel energie? Als burn-outs bij medewerkers op de loer liggen, is deze teambuilding een echte aanrader. 

Laat je dag begeleiden

Laat je dag door mij begeleiden. Ik zorg ervoor dat iedereen zich betrokken voelt en meedoet. Aan het einde van de dag hebben je teamleden een superdag gehad waarbij ze veel hebben geleerd en nieuwe inzichten hebben opgedaan. Kies voor een volledig begeleide teamdag en geef een boost aan jullie teamspirit! Het enige dat jouw team hoeft te doen, is naar de teamdag komen. Je wordt volledig ontzorgd. rest. 

carrière coaching
Coaching Rotterdam
Wil je maatwerk?

Wil jij je bijeenkomst, vergadering, brainstorm of projectdag verlevendigen en effectiever maken met pakkende werkvormen? Of interactief aan slag met jullie missie, visie en kernwaarden?

Doorbreek de sleur en vraag mij voor jullie een werksessie te bedenken waarvan je team buiten de kaders gaat denken ziet wat er nog meer mogelijk is en tot nieuwe oplossingen komt. 

Sprankelende en creatieve gesprekken creëer je door met lef te kiezen voor een andere aanpak en door te verrassen. 

Jullie krijgen creatieve werkvormen zodat de kracht van verbeelding het werk doet met als doel enthousiasme en bezieling.

“We zochten een doe-het-zelf-pakket om één van onze projecten een boost te geven. Het draaiboek en de opdrachten waren duidelijk beschreven waardoor we er goed mee uit de voeten konden. Het Heidagspel ademt naar eigen regie en flexibiliteit waardoor we het doe-het-zelf-pakket op onze eigen manier konden inkleuren.”

Linda Broek senior HR
adviseur/projectbegeleider

Akorda onderwijsdienstverlening

Coaching Rotterdam

“Hanneke verzorgde voor ons een kantooravond waarbij we op speelse wijze meer inzicht kregen in de rollen in ons team en ieders kwaliteiten daarbinnen. De luchtige aanpak, werkend met levendige oefeningen, paste goed bij ons team. Het resultaat: een waardevolle avond met een goede energie en concrete aanknopingspunten om zelf mee aan de slag te gaan.” 

Eefje de Bruijne
directeur/bestuurder

Mura Zorgadvies

Coaching Rotterdam