Coaching voor leidinggevenden, managers en executives

Management coaching Rotterdam

Je bent manager en je vindt je werk op zich leuk, maar er zijn een aantal dingen waar je tegenaan loopt. Met je team of met individuele medewerkers: het gaat soms stroef of er hangt spanning. Dit belet je om de resultaten te behalen die je eigenlijk zou willen. Dat vind je frustrerend.

“Uiteindelijk werken mensen niet voor een bedrijf of voor een merk, maar voor hun baas.”

Bovenin de organisatie heb je te maken met macht en eenzaamheid. Ga er maar vanuit dat niemand je vertelt wat ze écht van je denken. Je medewerkers zijn geneigd je naar de mond te praten.

Alleen dat is al een goede reden om als leidinggevende met een onafhankelijke management coach te praten. Ik kijk met een andere blik naar je situatie en ben doortastend.

Je vage plannen zijn omgetoverd tot een actieplan waarin precies staat welke stappen jij gaat zetten om van loopbaan te veranderen

Is dit herkenbaar?

Als een van deze situaties over jou lijkt te gaan, is het tijd om met mij een kopje koffie te drinken.

Met een deskundige coach reflecteer je op wat er nu eigenlijk gebeurt. Want wat is jouw impact op je organisatie?

Waarom moet je hiervoor bij mij zijn?​

Ik heb lang in het bedrijfsleven en bij overheidsorganisaties gewerkt. Als medewerker heb ik ervaren wat het effect van het gedrag van mijn managers was op mij. De manier waarop mijn leidinggevende naar me luisterde en mij daarmee wel of niet in mijn kracht zette, had direct invloed op mijn motivatie en mijn presteren.

Ook was ik intern vertrouwenspersoon en ben ik extern vertrouwenspersoon. Zo zag ik dat wat voor mij wel en niet werkte, bij anderen dezelfde reactie opriep.

Door deze ervaring denk ik dat ik je goed verder kan helpen. Ik neem zowel de kant van de medewerker als jouw kant als manager mee in onze gesprekken.

Ik coach managers en directeuren in de Botlek, bij woningcorporaties en in het Westland. Wil je weten wat hun ervaringen zijn? Laat het me weten. Je mag ze bellen om te vragen wat de coaching hen heeft gebracht. 

Wat ik daarbij vooral wil is jou enthousiasmeren om een inspirator voor je medewerkers te worden.

Zo pak ik de management coaching aan

We starten met de vraag hoe het komt dat je juist nu coaching zoekt. Wat wil je ermee bereiken?

Om dieper te kunnen kijken en een volledig beeld te krijgen, betrekken we je omgeving bij het coachtraject. Je medewerkers en collega’s – uit alle lagen van de organisatie – vullen een 360 graden feedbackvragenlijst in over jouw leiderschap. Hierdoor krijg je breed inzicht, ook in je blinde vlekken, en kunnen we de coaching optimaal toesnijden op jouw ontwikkeltraject.

De grondstof voor onze gesprekken zijn jouw ervaringen op de werkvloer: hoe je daar handelt, wat je denkt en wat het effect ervan is op het gedrag van anderen.

Ik ben benieuwd naar de interacties waar het als vanzelf loopt en naar de ontmoetingen waar het tussen jou en de ander schuurt.

We onderzoeken wat er werkelijk speelt en wat jij eraan kunt doen om het te veranderen.  Je krijgt zicht op je sterke punten en leert beter met je valkuilen omgaan.

Ik werk niet volgens een vast uitgelijnd plan, maar luister naar je en zet intuïtief in wat nodig is om jouw beoogde resultaat te halen.

Jouw plus voor je medewerkers

Uit diverse onderzoeken blijkt dat de persoonlijkheid van de leider in sterke mate bepalend is voor de organisatiecultuur en de normen en waarden. Dus, als jij in beweging komt, zullen je medewerkers volgen.

Wanneer jij leert hoe je je medewerkers optimaal aan je bindt en hoe je hen motiveert zal je merken dat het samenwerken effectiever wordt. En prettiger.

Rotterdamse coaching

Is dat wat je nodig hebt om verder te komen?

Coaching Rotterdam