Goed uit de verf komen op je werk? Maak snel stappen met coaching!

Persoonlijke coaching Rotterdam

Uit de verf komen op je werk? Maak snel stappen met coaching!

Het gaat op je werk niet helemaal zoals je wil. Of het gaat zelfs helemaal niet zoals je wil. Je zoekt persoonlijke coaching voor één van de coachvragen uit het lijstje hieronder. Je bent een harde werker en hebt goede ideeën, maar toch is je gedrag – ondanks je goede bedoelingen – niet effectief.

Je loopt tegen jezelf aan. Wat er op je werk gebeurt, dat houdt je enorm bezig. Je blijft maar denken over al dat gedoe daar. Dit verziekt je vrije tijd. Als het je nog lukt om alle ballen in de lucht te houden, denk je dan dat er binnenkort een paar gaan vallen?

Doordat ik zelf heb ervaren welke spelletjes er op de werkvloer worden gespeeld en daarin heb leren te laveren, kan ik goed invoelen wat je nodig hebt om stappen te zetten in jouw groeiproces. 

Dit zijn de meest gestelde coachvragen

Voor jou wordt het écht anders

Al tijdens het coachtraject vertrouw je op jezelf en zien anderen je échte waarde. Je functioneren gaat met sprongen vooruit. Je voelt veerkracht en hebt meer vertrouwen in je kunnen. Je komt op voor wat je belangrijk vindt, weet hoe je weerstanden ombuigt en hoe je je collega’s voor je wint. Je maakt je niet meer druk over je werk, maar je voelt rust en energie. 

Klinkt dat aanlokkelijk? Plan dan je gratis adviesgesprek met dé persoonlijke coach  voor je werk in Rotterdam.

Coaching Rotterdam
Al tijdens het traject vertrouw je op jezelf en zien anderen je échte waarde.
De resultaten

Maak je geen zorgen, het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.
Je zit nergens aan vast. Zo’n gesprek kan ook na werktijd.

“De beste manier om erachter te komen of je iets kunt, is om het gewoon te gaan uitproberen. Wedden dat het je lukt!”
Voelt dat beter?

De resultaten zijn  haalbaar, óók voor jou. Als jouw persoonlijke coach help ik je om je doelen te bereiken. Het gevolg? Je hebt meer rust in je hoofd, bent ontspannen en slaapt beter. Je bent blij met je werk en wat je hebt geleerd pas je ook toe in privésituaties. Je beseft dat je goed bent zoals je bent. Je hebt ervaren dat je met de juiste mindset meer zelfvertrouwen op je werk hebt en bereikt wat je wil.

“Wat een fantastische vrouw is Hanneke, zowel als coach als persoon. Ik voelde me veilig met mijn kwetsbaarheden, maar kon ook praktische keuzes en stappen maken.”

Suzanne van der Horst

Coaching Rotterdam

Hoe helpt persoonlijke coaching jou?

Naar een coach gaan, kan voelen als een moeilijke stap. Je wil het misschien liever zelf oplossen. Soms kom je er in je eentje niet uit. Ik geef je net even dat extra zetje. 

Kiezen voor een persoonlijke coach is een slimme zet naar beter.

Door bewust bij jezelf stil te staan, leer je anders te denken én zie je hoe je het op jouw werk anders kunt doen. Door nieuwe dingen te proberen kom je snel bij je doel.

 

Wil je op je werk effectiever  communiceren? Ik help je!

In 8 gesprekken met persoonlijke coaching haal je een concreet en meetbaar resultaat.

Zo gaat coaching in z’n werk

Je bespreekt wat er wél en niet goed ging. Ik vertel je welke patronen ik zie, leg uit waar jouw gedrag – of dat van je collega – vandaan komt. Hierdoor vind je nieuwe manieren om het op je werk anders aan te pakken. Dat werkt ook thuis door

In 8 gesprekken haal je een concreet en meetbaar resultaat. 

Reken erop dat we lachen. Dat geeft lucht en helpt je te relativeren.

De coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijk. Liever even naar buiten? Wandelend een gesprek voeren doe ik ook graag.

Wat klanten over mij zeggen

UITSTEKEND
65 recensies op
Erik Grauwmeijer
Erik Grauwmeijer
15/06/2024
Hanneke is een zeer betrokken coach, die belangrijke bespreekpunten niet uit de weggaat, en altijd vanuit jouw perspectief verbeterpunten weet aan te dragen. Daarbij staat ze altijd aan jouw kant, maar verliest het perspectief van de werkgever niet uit het oog. Ik heb veel aan haar begeleiding gehad!
Pauline W
Pauline W
17/05/2024
De coaching gesprekken met Hanneke heb ik als heel waardevol en prettig ervaren. Hanneke heeft me veel praktische handvatten gegeven voor werksituaties waar ik in vastliep. Ze heeft snel inzicht in een situatie en komt snel tot de kern. Haar directe en soms ook confronterende aanpak in combinatie met haar warme persoonlijkheid hebben me enorm op weg geholpen. Daarnaast biedt het online cursusaanbod een mooie theoretische én praktische aanvulling op de gesprekken.
Evelyn Van De Goor
Evelyn Van De Goor
13/01/2024
Waardevol is het traject met Hanneke, dankbaar voor de fijne en vooral persoonlijke aanpak. Hanneke is eerlijk, open, oprecht en neemt de tijd voor je. Het heeft mij enorm geholpen de juiste richting te vinden.
Ruben de Wit
Ruben de Wit
08/01/2024
Ik ging met enige scepsis dit loopbaan traject in maar Hanneke heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Het traject is een mooie mix van eigen werkboek oefeningen, meetings zowel real live als digitaal en een persoonlijk gesprek waarbij Hanneke je extra eye openers geeft. Het heeft ervoor gezorgd dat ik overtuigd ben van de keuzes die ik ga nemen. Ik ga vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet. Ik wens iedereen deze coach en dit traject toe wanneer je twijfelt aan je baan of inmiddels al weet dat het eigenlijk niet bij je past. Het zal je veel nieuwe inzichten geven.
Behrang Mousavi
Behrang Mousavi
23/11/2023
Hanneke Zumker, is een ervaren Coach. Zij is zeer kundige coach en gebruikt haar inhoudelijke kennis in combinatie met haar empathische vermogen om cliënt zo goed mogelijk te helpen. Hanneke is een oprechte en aangename persoonlijkheid en bied wat een cliënt nodig heeft. Zij gebruikt haar inlevingsvermogen om cliënt zo goed mogelijk te begrijpen, te helpen om zo goed mogelijk te herstellen om verder te kunnen gaan. Zij is een integer en eerlijke coach en zet de belangen van de cliënt altijd voorop. Zij helpt cliënten om uit te gaan van een eigen kracht om te herstellen en de draad weer te kunnen oppikken. ‘Eigen kracht coaching’ is een absolute aanrader!
Nadia L
Nadia L
20/11/2023
Mijn coach gesprekken met Hanneke hebben mij geholpen met het vinden van een balans tussen mijn perfectionisme en het loslaten. Daarbij heeft zij mij ook praktische tools en oefeningen gegeven om mijn zelfkritische houding te verminderen. Dit alles doet Hanneke op een heel eerlijke recht voor zijn raap en heldere wijze. Bedankt Hanneke voor je waardevolle begeleiding!
marjanne klaassen
marjanne klaassen
11/11/2023
Hanneke vind ik een krachtige energieke vrouw. Met haar humor, lachen, frisse blik maakt zij de coach sessies tot een feestje. Tegelijkertijd voel ik dat ze haar werk serieus neemt en alles eruit haalt wat erin zit. Wat ik heel erg waardeer is dat zij contact met mij zocht als ze een poosje niets van me had gehoord. Ze voelt goed aan wat ik nodig heb. Er is heus een plan/doel en dat is op meerdere manieren te bereiken doordat Hanneke goed inspeelt op wat ter sprake komt. Op een prettige manier brengt ze er vervolgens weer structuur in. Steeds als ik bij Hanneke ben geweest heb ik een gevoel van verlichting, vertrouwen dat ik op de juiste weg ben, zin om weer aan te pakken.
Björn aarts
Björn aarts
24/09/2023
Hanneke was mijn kern-trainer voor de opleiding professional coach aan de Trainersacademie. Haar persoonlijke, eerlijke en oprechte aanpak heeft mij enorm geholpen in het vinden van mijn zijn als coach. Zelfs na de opleiding is ze bereid te helpen bij vragen. Ze is zeer professioneel en gedreven en ze blijft zichzelf continue ontwikkelen.
R Gianotten
R Gianotten
25/07/2023
Mijn eerste gesprek met Hanneka gaf mij direct het gevoel hier zit ik goed. De klik was er meteen. Tijdens het coaching traject bleef ze mijn hulpvraag telkens centraal stellen om mij zo de gevraagde handvatten te geven. De gesprekken waren open en intensief. Soms confronterend en daardoor ook verhelderend. Hanneke weet, door haar eigen ervaringen, de vinger op de zere plek te leggen. En door aan te geven hoe je de gesprekken en de handvatten in de praktijk kan toepassen merkte ik direct resultaat in de "echte wereld". Ik heb heel veel geleerd van Hanneke en haar eerlijke, directe en oprechte benadering. Wil je jezelf persoonlijk ontwikkelen dan zit je bij Hanneke helemaal goed.
Tjark Roozendaal
Tjark Roozendaal
15/07/2023
Ik heb Hanneke Zumker meegemaakt als externe vertrouwenspersoon. Tijdens de kennismaking vond ik haar al een vriendelijke, meewerkende en open indruk maken. Ik heb gemerkt dat ze er echt voor de werknemers is, en hiermee de werkgevers helpt. Erg geduldig en meedenkend maar ook respectvol confronterend waar dat nodig kan zijn. Ze geeft om haar cliënten en dat merk je in hoe ze een veilige en fijne werkomgeving voor hen wil bewerkstelligen.

Jouw coachtraject

Welke begeleiding krijg je?

8 individuele coachsessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw coachvraag

Wat is verder inbegrepen?

Je bonus

Als je bij mij start, hou je niet van halve maatregelen en ga je er vol voor. Daarom voor jou dit cadeau, zodat je echt het maximale uit je coachtraject haalt.

Jij krijgt:

De prijs van deze coaching is € 1.997 ex. btw. Maatwerk is mogelijk, losse gesprekken niet.
Op mijn dienstverlening zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

Bij te boeken: all inclusive ondersteuning

Als je hiervoor kiest, mag je me tussen de sessies bellen (help-me’s en moet-je-nou-horens), zodat je snel – op werkdagen binnen 24 uur – op weg bent geholpen en niet zelf hoeft aan te modderen. Ook krijg je naar behoefte extra begeleiding in de vorm van korte telefonische gesprekken, bijvoorbeeld ter voorbereiding van een lastig gesprek. Deze vorm van een-op-een ondersteuning zie je nauwelijks meer in coachingsland. Maar ik weet hoe lastig het kan zijn als je met jezelf in de knoop zit of in vervelende situaties belandt. Dan is het fijn als je op mij kunt terugvallen.

Meerprijs voor extra coaching via telefonische gesprekken : € 597 ex. btw.

Coaching Rotterdam
Gaan we in gesprek?

Maak dan een afspraak voor een eerste kennismaking. Hierin ervaar je of mijn coaching je wat voor je is. Dit coachgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Coaching Rotterdam

Wanneer moeten we níét
samen aan de slag, als;

– Je niet bereid bent om er nu helemaal voor te gaan
– Je niet oefent met wat je leert tijdens onze sessies
– Je gelijk opgeeft wanneer het even tegenzit

Nog niet afgehaakt? Waar wacht je 
dan nog op? Kies voor persoonlijke coaching voor je werk!

Lees meer over mij als jouw coach in Rotterdam op coachfinder en vind mij bij NOBCO. Ben ik je werk coach?

Coaching Rotterdam
zelfvertrouwen rotterdam