Goed uit de verf komen op je werk? Maak snel stappen met coaching!

Persoonlijke coaching voor je werk

Het gaat op je werk niet helemaal zoals je wil. Of het gaat zelfs helemaal niet zoals je wil. Je zoekt persoonlijke coaching voor één van de coachvragen uit het lijstje hieronder. Je bent een harde werker en hebt goede ideeën, maar toch is je gedrag - ondanks je goede bedoelingen - niet effectief.

Je loopt tegen jezelf aan.

Wat er op je werk gebeurt, dat houdt je enorm bezig. Je blijft maar denken over al dat gedoe daar. Dit verziekt je vrije tijd. Als het je nog lukt om alle ballen in de lucht te houden, denk je dan dat er binnenkort een paar gaan vallen?

Doordat ik zelf heb ervaren welke spelletjes er op de werkvloer worden gespeeld en daarin heb leren te laveren, kan ik goed goed invoelen wat je nodig hebt om stappen te zetten in jouw groeiproces. 

Dit zijn de meest gestelde coachvragen

Voor jou wordt het écht anders

Al tijdens het traject vertrouw je op jezelf en zien anderen je échte waarde. Je functioneren gaat met sprongen vooruit. Je voelt veerkracht en hebt meer vertrouwen in je kunnen. Je komt op voor wat je belangrijk vindt, weet hoe je weerstanden ombuigt en hoe je je collega’s voor je wint. Je maakt je niet meer druk over je werk, maar je voelt rust en energie. 

Klinkt dat aanlokkelijk? Plan dan je gratis adviesgesprek met dé persoonlijke coach  voor je werk in Rotterdam.

Coaching Rotterdam
Al tijdens het traject vertrouw je op jezelf en zien anderen je échte waarde.
De resultaten

Maak je geen zorgen, het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.
Je zit nergens aan vast. Zo’n gesprek kan ook na werktijd.

“De beste manier om erachter te komen of je iets kunt, is om het gewoon te gaan uitproberen. Wedden dat het je lukt!”
Voelt dat beter?

De resultaten zijn  haalbaar, óók voor jou. Als jouw persoonlijke coach help ik je om je doelen te bereiken. Het gevolg? Je hebt meer rust in je hoofd, bent ontspannen en slaapt beter. Je bent blij met je werk en wat je hebt geleerd pas je ook toe in privésituaties. Je beseft dat je goed bent zoals je bent. Je hebt ervaren dat je met de juiste mindset meer zelfvertrouwen op je werk hebt en bereikt wat je wil.

“Wat een fantastische vrouw is Hanneke, zowel als coach als persoon. Ik voelde me veilig met mijn kwetsbaarheden, maar kon ook praktische keuzes en stappen maken.”

Suzanne van der Horst

Coaching Rotterdam

Hoe helpt persoonlijke coaching jou?

Naar een coach gaan, kan voelen als een moeilijke stap. Je wil het misschien liever zelf oplossen. Soms kom je er in je eentje niet uit. Ik geef je net even dat extra zetje. 

Kiezen voor een persoonlijke coach is een slimme zet naar beter.

Door bewust bij jezelf stil te staan, leer je anders te denken én zie je hoe je het op jouw werk anders kunt doen. Door nieuwe dingen te proberen kom je snel bij je doel.

 

Wil je op je werk effectiever  communiceren? Ik help je!

In 8 gesprekken met persoonlijke coaching haal je een concreet en meetbaar resultaat.

Zo gaat coaching in z’n werk

Je bespreekt wat er wél en niet goed ging. Ik vertel je welke patronen ik zie, leg uit waar jouw gedrag – of dat van je collega – vandaan komt. Hierdoor vind je nieuwe manieren om het op je werk anders aan te pakken. Dat werkt ook thuis door

In 8 gesprekken haal je een concreet en meetbaar resultaat. 

Reken erop dat we lachen. Dat geeft lucht en helpt je te relativeren.

De coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijk. Liever even naar buiten? Wandelend een gesprek voeren doe ik ook graag.

Wat klanten over mij zeggen

UITSTEKEND
54 recensies op
Isolde Hooijmans
Isolde Hooijmans
06/03/2023
Hanneke is een hele fijn spontane en sociale partner om mee samen te werken. Wij konden goed op elkaar inspelen en Hanneke voelt aan wat nodig was. Ik vond het prettig om met haar te werken omdat ze zo enthousiast is en ook van aanpakken houdt. @Hanneke bedankt. Zo knap hoe jij in zo'n korte tijd zoveel gave dingen hebt gedaan, je eigen bedrijf, je blog, je boek en zoveel andere mooie dingen. Ik zou je aan iedereen aanbevelen.
Sharon Blaakmeer
Sharon Blaakmeer
01/03/2023
Na een fijn kennismakingsgesprek ben ik het loopbaantraject in gegaan. Hanneke laat je anders naar dingen kijken en laat doormiddel van opdrachten zien waar je goed in bent en waar je nog in kunt groeien. Daarnaast bespreekt ze opties waar je zelf niet eerder aan hebt gedacht en hoe dit bij je persoonlijkheid en werk/privé situatie past. Ik heb het loopbaantraject als zeer prettig ervaren, de gesprekken waren fijn en het heeft weer nieuwe deuren voor mij geopend.
Marjolein Dietzel
Marjolein Dietzel
17/02/2023
Ik wist al tijdens het kennismakingsgesprek dat ik bij Hanneke aan het goede adres was en voelde meteen een klik met haar. Hanneke is een warme persoonlijkheid met een scherp observatievermogen. Direct, maar altijd respectvol en constructief. En, ook heel fijn, met een flinke dosis humor! Haar kennis is doorleefd, en daardoor kan Hanneke de situatie waar jij je in bevindt heel goed inschatten en weet zij precies de vinger op de zere plek te leggen. Hanneke daagt je uit om uit je comfortzone te stappen en geeft je huiswerkopdrachten mee om de inzichten die je hebt opgedaan, ook echt in de praktijk te gaan oefenen. Ja, dat is spannend! Om vervolgens te ontdekken dat het werkt... Ik ben Hanneke heel dankbaar voor haar geweldige begeleiding en alle inzichten die ik heb opgedaan. Het heeft een positieve verandering in gang gezet. Dank je wel Hanneke, je bent echt een topper!
R.J. S.
R.J. S.
22/12/2022
Hanneke heeft voor ons een teamdag gefaciliteerd. Het programma was erg interessant en zeer afwisselend. De manier waarop zij ons begeleidde, sprak mij erg aan. Zowel het in goede banen leiden van het grote geheel alsook aandacht voor de verschillende teams vond ik erg knap. Zeker ook hoe ze wist om te gaan met emotionele momenten van collega’s. Al met al was het leuk om met elkaar te werken aan teamontwikkeling. Ik ging vol energie naar huis.
Ronald Kramer
Ronald Kramer
19/12/2022
Hanneke is prettige samenwerkingspartner voor ons. Als voormalig communicatie-adviseur speelt zij mensen door die bij haar een loopbaancoachtraject zitten. Kwalitatief zeer goed inzetbare professionals. Door haar grote netwerk weet zij mensen aan elkaar te verbinden. Naast dat wij het zelf prettig sparren vinden met haar horen we dit ook terug van de mensen die bij haar in de coaching zitten. Ik gun iedereen een coachingstraject met Hanneke.
Connie Eli
Connie Eli
12/12/2022
Hanneke was een cruciaal klankbord bij het vormgeven van mijn zakelijke doelen én met een stuk persoonlijke ontwikkeling. Waar het kon was ze empathisch en warm; waar het moest was ze ook snoei-eerlijk en direct, juist om mijn volgende stap dichterbij te brengen. En dat is wat ik in een coach zocht. Spiegelen, reflecteren, patronen herkennen... en af en toe met lachen om mijn eigen 'gemuts', met relativering en compassie. Door haar grote en veelzijdige netwerk linkte Hanneke mij met interessante en relevante mensen. Hannekes achtergrond als communicatie-adviseur maakte sparren gemakkelijk, kijkend naar de hectiek en complexiteit van de communicatieomgeving. Verrijkend dus!
Nathalie Schuurman
Nathalie Schuurman
01/12/2022
Zeer professionele coaching en heeft mij geholpen om weerbaarder te zijn. Ook ben ik sterker geworden en geloof in meer mezelf en mijn eigen kracht.
B Nikram
B Nikram
06/11/2022
Hanneke is een coach met een warme persoonlijkheid, Ze heeft me geholpen stap voor stap weer in mijn eigen krachten te komen en door mijzelf opgelegde beperkingen los te laten. Ik zal Hanneke van harte aanbevelen. Bedankt voor de waardevolle inzichten en fijne gesprekken!
Martin de Weger
Martin de Weger
21/10/2022
Hanneke is een echte Rotterdamse persoonlijkheid die je heel snel het gevoel geeft dat je bij een vertrouwd iemand terecht bent gekomen. Ze is in staat heel goed door te dringen tot de kern en je op een goede manier het juiste pad op te sturen. Er wordt door haar niet alleen gekeken naar de vraag waarmee je komt, maar ook naar diepere oorzaken en daar wordt ook de nodige aandacht aan besteed.
John May
John May
21/10/2022
Hanneke heeft een hele open en eerlijke wijze van communiceren in zowel haar publicaties als haar begeleidingstrajecten. Geen verborgen agenda’s, “what you see, is what you get”. Op z’n Rotterdams, to the point en heel herkenbaar.

Jouw persoonlijke coach traject

Wat is inbegrepen?

Een trajectduur van 5 tot 9 maanden

8 individuele coachsessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw coachvraag

Bonus

Als je bij mij start, hou je niet van halve maatregelen en ga je er vol voor. Daarom voor jou deze bonus cadeau, zodat je echt het maximale uit je coachtraject haalt.

Jij krijgt:

Jouw investering: € 1.997 exclusief BTW, maatwerk is mogelijk, losse gesprekken niet.
Op mijn dienstverlening zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

All Inclusive ondersteuning (via de app of telefonisch) bijboeken?

Als je hiervoor kiest, mag je me tussen de sessies door vragen stellen (help-me’s en moet-je-nou-horens), zodat je snel – op werkdagen binnen 24 uur – weer op weg bent geholpen en niet zelf hoeft aan te modderen. Ook krijg je naar behoefte extra begeleiding in de vorm van korte telefonische gesprekken, bijvoorbeeld ter voorbereiding van een lastig gesprek. Deze vorm van 1 op 1 ondersteuning zie je nauwelijks meer in coachingsland. Maar ik weet hoe lastig het kan zijn als je met jezelf in de knoop zit of in vervelende situaties belandt. Dan is het fijn als je op mij kunt terugvallen.

Meerprijs: € 497 exclusief BTW

Coaching Rotterdam
Gaan we in gesprek?

Maak dan een afspraak voor een eerste adviesgesprek. Hierin ervaar je of mijn coaching je wat voor je is. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Coaching Rotterdam

Wanneer moeten we níét
samen aan de slag, als;

– Je niet bereid bent om er nu helemaal voor te gaan
– Je niet oefent met wat je leert tijdens onze sessies
– Je gelijk opgeeft wanneer het even tegenzit

Nog niet afgehaakt? Waar wacht je 
dan nog op? Kies voor persoonlijke coaching voor je werk!

Lees meer over mij als jouw coach in Rotterdam op coachfinder en vind mij bij NOBCO. Ben ik je werk coach?

Coaching Rotterdam
zelfvertrouwen rotterdam