Eigen Kracht Coaching Rotterdam

Hoe geef je feedback aan je leidinggevende – zelfs als je bang bent daarna ontslagen te worden?

In de spiegel van de lift trekt Joost zijn stropdas nog iets rechter. “Jij gaat iets belangrijks doen vandaag,” merkt Bianca van HR op. “Ik ga Van Leusden een bloemetje geven.” Vijfde verdieping, de liftdeuren schuiven open. Waarom feedback geven aan je manager? Stel, je manager geeft tijdens meetings steeds dezelfde collega’s credits voor wat zij hebben gepresteerd, maar als…

Lees verder

Hoe heftige feedback mij verder bracht – en wat jij daaraan hebt

…”Kwarkgebakjes naar de medewerkers van de Primera brengen?”… Ja, dat deed ik vorige week. De laatste tijd heb ik vaker een pakketje dat ik daar aflever. Dan maak ik ook meteen een praatje met de mensen. Dat geeft een goed gevoel. En omdat ze altijd zo klantvriendelijk zijn, vond ik het leuk ze een klein teken van waardering te geven.…

Lees verder

Einde

Er zijn niet meer pagina's

Sluit Menu
×
×

Winkelmand