Hoe het komt dat jij je mening niet geeft – en 5 tips waarmee het je wél lukt

  • Bericht auteur:

In de spiegel van de auto stiftte ik mijn lippen nog even. Ik dacht: ga ik dit echt doen? Met dat bord daar staan? Nog even een laatste check in de spiegel, een knipoog en ik deed de deur open op weg naar het metrostation. Een coachgesprek had me geïnspireerd. Een klant klopte bij me aan omdat hij het moeilijk…

Lees verder Hoe het komt dat jij je mening niet geeft – en 5 tips waarmee het je wél lukt

Hoe ga je ermee om dat je na de zomervakantie niet terug wil naar je werk – en 3 tips zodat je in de vakantiemodus blijft

  • Bericht auteur:

En is het je gelukt om in je vakantie hélémaal niets te doen? Hoe vond je het? Welke inzichten kreeg je terwijl je naar de zee of de horizon zat te staren?Mijn laptop ging niet één keer open. Geen social media berichten. Ik wandelde in een zeemleren fietsbroek – dat helpt tegen het schuren .Al wandelend kwam ik tot rust.Om mijn…

Lees verder Hoe ga je ermee om dat je na de zomervakantie niet terug wil naar je werk – en 3 tips zodat je in de vakantiemodus blijft

5 tips waarmee je in vakantie ontspant – en je energiek terugkomt

Uitslapen. Om 11 uur naar het strand. Uren bakken in de zon. Wandelen langs het strand. Amper contact met thuis. Mijmeren, dagdromen, verwonderen. Is dat nu? Nee, het is 1993. Herinner jij nog hoe het was zonder internet? Zonder smartphone? Vakantie was ook echt vakantie Altijd even kijken waar die telefooncel was. Voor als je wilde laten weten dat het…

Lees verder 5 tips waarmee je in vakantie ontspant – en je energiek terugkomt

Hoe je een verbale aanval trotseert – en niet dichtklapt in een gesprek

Terwijl ik de gashendel van mijn scooter nog net even verder opendraai, denk ik aan het gesprek in de kroeg. "Ik zie je vaak op LinkedIn voorbijkomen. Jij kopieert de berichten van X hè? Je weet wel die blogger die waanzinnig veel volgers heeft."   Als een dolk voelden zijn sturende woorden in mijn rug Ik had de uren niet meer…

Lees verder Hoe je een verbale aanval trotseert – en niet dichtklapt in een gesprek

Einde

Er zijn niet meer pagina's