Teamdag: met je missie op weg naar de teamdroom

Hebben jullie meer richting nodig? Willen jullie weten welke kant de beste is? Voor een duidelijke strategie zijn een missie en visie essentieel. Ze zorgen voor verbinding in je team of organisatie. Zonder missie en visie ben je eigenlijk stuurloos. Want waar doen jullie het eigenlijk voor? 

Willen jullie een goede basis leggen? Dan is dit het perfecte teamdag voor jullie. 

Na afloop weten jullie precies waar jullie voor staan, welke kant jullie op willen en hoe jullie dit gaan doen. En hoe jullie elkaar hierin meekrijgen en motiveren. Je hebt geen zin in zware praatsessies of een intensief of zwaar traject. De werkvormen waar jullie mee aan de slag gaan, zijn speels en creatieve. 

De teamdagen staan voor: energie ⚡️ positiviteit👍🏻 creativiteit✨ en out of de box denken💡

Op weg naar de teamdroom​

Stel je eens voor dat je mag dromen over de toekomst? Los van beren op de weg en andere ‘ja-maars’. Waar staat jouw team dan over pakweg vijf jaar? 

We staan er meestal niet bij stil, maar elk team heeft een beeld van de toekomst. In deze creatieve module ga je aan de hand van je eigen verbeeldingskracht aan de slag. 

Hoe ziet jullie toekomstdroom eruit? Welke uitdagingen zie je? Wat is ieders bijdrage? En wat zijn de eerste stappen? 

Samen maak je jullie toekomstdroom waar.

Video afspelen

Je doorloopt deze stappen:

teambuilding Rotterdam

ENERGIZER 1

Peil op een actieve manier het enthousiasme bij je team. Proef je hun motivatie om er vandaag tegenaan te gaan? Of is er juist veel weerstand?

teambuilding Rotterdam

TEMPERATUREN

Heeft je team al eerder een module gedaan? Dan meet je hier de behaalde resultaten. Wat gaat er al beter? Wat nog niet?

WAAROM

Waarom is het eigenlijk nodig om de samenwerking te verbeteren? Wat gaat er mis als er niets verandert?

TEAMDROOM

Wat is de gedeelde teamdroom? Je teamleden visualiseren hun eigen toekomstbeeld van het team. Uiteindelijke doel: het opstellen van een gedeelde teamdroom.

FINISH

Je team bedenkt de eerste stap op weg naar de gedeelde teamdroom. Hiermee gaat het team de komende tijd in de praktijk concreet aan de slag.

Bekijk hier impressies van alle teamdagen
Video afspelen

Meer energie in je team?

Hoe zorg je voor een optimale energie op je werk? Je energie in balans op je werk. Wat zijn energievreters en van welke zaken krijgen jullie energie en gaat jullie bloed sneller stromen?

Video afspelen

Elkaars kwaliteiten benutten

Hoe kun je elkaars kwaliteiten beter benutten? Aan de slag met jullie teamrollen, kwaliteiten, allergieën en uitdagingen. Wie heeft welke rol en hoe gebruik je elkaars kwaliteiten?

Video afspelen

Wel of geen invloed?

Hoe kan jouw team zijn invloed vergroten? Richt je als team op zaken die je wél kunt veranderen. Daarvan krijgt je team een boost. Hoe je dat doet? Daar krijg je handvatten voor.

Video afspelen

Op weg naar de teamdroom

Hoe bereik je de teamdroom? In deze creatieve module ga je aan de hand van je eigen verbeeldingskracht aan de slag. Welke uitdagingen zie je? Wat is ieders bijdrage?

“We zochten een doe-het-zelf-pakket om één van onze projecten een boost te geven. Het draaiboek en de opdrachten waren duidelijk beschreven waardoor we er goed mee uit de voeten konden. Het Heidagspel ademt naar eigen regie en flexibiliteit waardoor we het doe-het-zelf-pakket op onze eigen manier konden inkleuren.”

Linda Broek senior HR
adviseur/projectbegeleider

Akorda onderwijsdienstverlening

Coaching Rotterdam

“Hanneke verzorgde voor ons een kantooravond waarbij we op speelse wijze meer inzicht kregen in de rollen in ons team en ieders kwaliteiten daarbinnen. De luchtige aanpak, werkend met levendige oefeningen, paste goed bij ons team. Het resultaat: een waardevolle avond met een goede energie en concrete aanknopingspunten om zelf mee aan de slag te gaan.” 

Eefje de Bruijne
directeur/bestuurder

Mura Zorgadvies

Coaching Rotterdam