Het Heidagspel: hét teamuitje van Rotterdam!​

Leer elkaar opnieuw – nu je elkaar weer live gaat zien – kennen tijdens een teamdag. Ga er samen tussenuit. Dat is leuk en gezellig én goed voor de teamspirit.  

Maar wat ga je doen tijdens een teamdag? 

Je hebt geen zin in een saaie teamtraining, wil geen intensief of zwaar traject, maar wil iets nuttigs doen. Het liefst op een luchtige en gezellige manier. Elkaar in een ontspannen omgeving beter leren kennen, dat kan met een van de 4 teamdagen van Het Heidagspel.

 

De teamdagen staan voor: energie ⚡️ positiviteit👍🏻 creativiteit✨ en out of de box denken💡

Covey’s cirkels van invloed
en betrokkenheid

Merk je dat ook wel eens? Dat de energie uit je team weglekt? De oorzaak is simpel: we stoppen dan energie in zaken waar we geen invloed op hebben. Slimmer is om je te richten op zaken die je juist wél kunt veranderen. Daarvan krijgt je team een boost. Hoe je dat doet, leer je in deze interactieve module. Na afloop weet je ook op welke zaken je geen invloed hebt en die te laten voor wat ze zijn. Door elkaar hierbij te helpen, zorg je voor een effectief team vol energie.

Je doorloopt met je team de onderstaande stappen. Bij elke stap doet je team een of meerdere opdrachten of beantwoordt coachvragen. Als je theoretische kennis nodig hebt om een opdracht te kunnen doen, vind je in de toolkit visuele hand-outs waarop kort en krachtig wordt uitgelegd wat je moet weten.

Video afspelen

Je doorloopt deze stappen:

teambuilding Rotterdam

ENERGIZER 1

Peil op een actieve manier het enthousiasme bij je team. Proef je hun motivatie om er vandaag tegenaan te gaan? Of is er juist veel weerstand?

teambuilding Rotterdam

TEMPERATUREN

Heeft je team al eerder een module gedaan? Dan meet je hier de behaalde resultaten. Wat gaat er al beter? Wat nog niet?

teambuilding Rotterdam

ENERGIZER 2

Met persoonlijke voorwerpen leert je team elkaar op een speelse manier beter kennen. Zo ontstaat meer vertrouwen én respect.

teambuilding Rotterdam

COVEY

Waar heeft je team invloed op en waarop niet? Leermoment: energie steken in dingen die je niet kunt veranderen heeft geen zin!

teambuilding Rotterdam

HULPBRONNEN

Hulpbronnen inzetten Waar krijg jij weer energie van? Wat maakt het leven voor jou leuk? Hardlopen, filmpje pakken, een lekkere lunch. Iedereen heeft iets nodig om weer energie te kunnen tanken.

teambuilding Rotterdam

FINISH

Terugblik. Wat vonden de teamleden van de dag? Wat gaan ze ermee doen?

Bekijk hier impressies van de andere teamdagen

Video afspelen

Meer energie in je team?

Hoe zorg je voor een optimale energie op je werk? Je energie in balans op je werk. Wat zijn energievreters en van welke zaken krijgen jullie energie en gaat jullie bloed sneller stromen?
Video afspelen

Elkaars kwaliteiten benutten

Hoe kun je elkaars kwaliteiten beter benutten? Aan de slag met jullie teamrollen, kwaliteiten, allergieën en uitdagingen. Wie heeft welke rol en hoe gebruik je elkaars kwaliteiten?

Video afspelen

Wel of geen invloed?

Hoe kan jouw team zijn invloed vergroten? Richt je als team op zaken die je wél kunt veranderen. Daarvan krijgt je team een boost. Hoe je dat doet? Daar krijg je handvatten voor.

Video afspelen

Op weg naar de teamdroom

Hoe bereik je de teamdroom? In deze creatieve module ga je aan de hand van je eigen verbeeldingskracht aan de slag. Welke uitdagingen zie je? Wat is ieders bijdrage?

“We zochten een doe-het-zelf-pakket om één van onze projecten een boost te geven. Het draaiboek en de opdrachten waren duidelijk beschreven waardoor we er goed mee uit de voeten konden. Het Heidagspel ademt naar eigen regie en flexibiliteit waardoor we het doe-het-zelf-pakket op onze eigen manier konden inkleuren.”

Linda Broek senior HR
adviseur/projectbegeleider

Akorda onderwijsdienstverlening

Coaching Rotterdam

“Hanneke verzorgde voor ons een kantooravond waarbij we op speelse wijze meer inzicht kregen in de rollen in ons team en ieders kwaliteiten daarbinnen. De luchtige aanpak, werkend met levendige oefeningen, paste goed bij ons team. Het resultaat: een waardevolle avond met een goede energie en concrete aanknopingspunten om zelf mee aan de slag te gaan.” 

Eefje de Bruijne
directeur/bestuurder

Mura Zorgadvies

Coaching Rotterdam