Laat het gedoe van je werk los.
Leer dealen met lastige collega's.

Na deze online training maak je je niet niet meer druk over je werk. Je weet hoe je grenzen bewaakt en hoe je voor jezelf gaat staan.

Want, zeg eens eerlijk...

Hoe vaak zit jij ‘s avonds thuis op de bank nog uren te piekeren over iets wat er op je werk is gebeurd?

Kun je nog wel genieten van je vrije tijd en je focussen op de leuke dingen? Of sta je altijd ‘aan’ en lukt het je maar niet om het gedoe op je werk los te laten?

Negatieve opmerkingen, roddels, vervelende klusjes, prestatiedruk… Jouw voortdurende gedachten hierover en alle emoties kosten enorm veel energie, en dat is super frustrerend.

Om de juiste balans (terug) te vinden tussen werk en privé en écht te ontspannen, moet je die gedachten en emoties leren loslaten. Deze mentale rust zorgt ervoor dat je effectiever gaat werken en meer van het leven geniet.

Wil je moeiteloos kunnen omgaan met alles wat er in je hoofd en op je werk gebeurt?

Ga dan aan de slag met de online-training ‘Laat gedoe op je werk los’, waarin je leert hoe je je gedachten verzet en effectief kunt loslaten, zonder te hoeven mediteren of journallen.

Wat gaat deze online-training je brengen?

Stel je eens voor dat je voor dat het gedoe op kantoor je veel minder overweldigt omdat je weet hoe je ermee omgaat. Al tijdens de training ben je in staat om met lastige collega’s om te gaan. Na de training heb je alle tools in handen om met lastige collega’s om te gaan en je eigen grenzen te bewaken, waardoor je met meer plezier naar je werk gaat. Je kunt eindelijk weer genieten van de dingen die je doet. Je maakt andere keuzes waar je van binnen blij van wordt. Keuzes die goed zijn voor jou!

Deze online-training bestaat uit 15 videolessen + voorbereidende en begeleidende opdrachten en verdiepingsmateriaal.

In deze online-training:

Een deelname aan deze waardevolle online-training kost je slechts €147,- euro.

Deze online-training helpt je beter om te gaan met de negatieve aspecten van je werk. Je leven wordt er een stuk lichter van!

Waarom je van mij zou willen leren?

Ik heb het allemaal meegemaakt: Collega’s die mij opzadelden met vervelende klusjes, sarcastische opmerkingen, onterechte beschuldigingen. Collega’s die agressief en intimiderend waren. Ik voelde me ongelukkig, machteloos en dacht dat er iets mis was met mij.

Ik was te begripvol, zei zelden ‘nee’ en vermeed conflicten om aardig gevonden te worden. Maar als je (net als ik toen) je grenzen niet aangeeft, wordt het alleen maar erger. Collega’s gedragen zich als maar slechter, worden giftiger en respectlozer. Ik besefte dat weggaan niet de oplossing was. Ik moest eerst aan mezelf werken. Anders zou ik in mijn verdere loopbaan tegen dezelfde problemen blijven aanlopen.

Ik koos ervoor geen slachtoffer meer te zijn. Grenzen stellen, ‘nee’ zeggen en gedrag bespreken vergde moed, maar ik slaagde erin. Het confronteerde me met hartkloppingen, maar ik kon relativeren en voelde rust. Dat boostte mijn zelfvertrouwen.

Het leren omgaan met lastige collega’s veranderde de sfeer op het werk. Nu sta ik stevig in mijn schoenen, een gelukkig mens dat weet wie ze is en wat ze wil. Ik volg mijn hart, zakelijk en privé en wil jou ook die kracht geven.

Is dit herkenbaar voor jou?

Deze training is perfect voor jou als je…

Verlang je ernaar om het plezier in je werk terug te vinden? 

Coach in rotterdam voor techneuten en ingenieurs

€ 247,-

€ 147,-

Online-training 'Laat het gedoe op je werk los'

In deze online-training:

Dit is hét moment om een nieuwe koers te bepalen. Je gaat jezelf enorm dankbaar zijn als je deze volgende stap in jouw groeiproces neemt.

Ervaringen van klanten

“Hanneke zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat coaching bij jou en je situatie past.Door veel eigen ervaringen kan zij gedegen advies geven zonder poespas.Daarnaast ondersteunt zij je pad. Zij heeft enorm bijgedragen aan mijn nieuwe start! Heeft het hart op de goede plaats en durft emoties te tonen en direct te zijn. Echt een kanjer die je kan en wil helpen!”

– Nadine den Heijer

“Mijn coach gesprekken met Hanneke hebben mij geholpen met het vinden van een balans tussen mijn perfectionisme en het loslaten. Daarbij heeft zij mij ook praktische tools en oefeningen gegeven om mijn zelfkritische houding te verminderen. Dit alles doet Hanneke op een heel eerlijke recht voor zijn raap en heldere wijze. Bedankt Hanneke voor je waardevolle begeleiding!”

– Nadia L.

“De klik was er meteen. Tijdens het traject bleef Hanneke mijn hulpvraag telkens centraal stellen om mij zo de gevraagde handvatten te geven. De gesprekken waren open en intensief. Soms confronterend en daardoor ook verhelderend. Ze weet door haar eigen ervaringen de vinger op de zere plek te leggen. Ik heb heel veel geleerd van haar eerlijke, directe en oprechte benadering.”

– R Gianotten