Online cursus: Hoe laat je het gedoe van je werk los en ga je om met lastige collega’s

Om je te helpen dealen met lastige collega’s (of managers) en krijg strategieën waarmee je hun gedrag positief beïnvloedt!

Het was voor mij een erg leuke en leerzame ervaring. De muziek was een goede afwisseling. Fijn dat er interactie met de andere deelnemers was. De tijd is om gevlogen. Ik heb veel aantekeningen gemaakt en er veel van opgestoken. Blij dat ik niet de enige ben met soms irritante collega’s.

5/5

– Professional

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Online training: Hoe laat je het gedoe van je werk los en ga je om met lastige collega’s?  × 1 147.00
Subtotaal 147.00
btw 30.87
Totaal 177.87
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL

Jan de Koning

Ik vond het erg origineel om de diverse personen te introduceren via delen van songs! Als je de verschillende verhalen hoort dan realiseer je dat je niet de enige bent die met verschillende typetjes werkt. Ik heb in mijn werk te maken met een Serpenta. In het begin kon ik me niet voorstellen dat zij dit gedrag vertoont, maar na de seminar realiseerde ik me zeker dat dit wel het geval is. Verder was het leuk om jouw aanpak te zien, niet lullen maar poetsen, daar hou ik van.

Patrick de Vries

Hanneke zorgt voor een gezellige en veilige sfeer. Ze is enorm enthousiast en bevlogen en stort emmers vol positieve energie over je uit.

Eigen Kracht Coaching - Desertosingel 27 - 2909 PA Capelle aan den Ijssel NL - KvK 60305207

×

Winkelwagen