Training psychologische veiligheid
op de werkvloer

Transformeer je organisatie naar een omgeving waarin je mensen zich
veilig, gewaardeerd, gezien en gehoord voelen.

Training psychologische veiligheid op de werkvloer

Stel je een werkomgeving voor waarin elk teamlid zich veilig en gesteund voelt, waar fouten gezien worden als leermomenten en elk idee waardevol is. Dit is niet alleen een droomscenario, het is haalbaar als je bouwt aan psychologische veiligheid. Deze workshop is een combinatie van leren, plezier en gelardeerd met een enthousiaste let’s do it-houding.

Studies wijzen uit dat werknemers beter presteren als zij zich in hun team psychologisch veilig voelen. Dan zitten ze beter in hun vel, is er een grotere betrokkenheid bij het teamdoel, wordt er beter samenwerkt, gaan het ziekteverzuim omlaag, is er minder verloop en zijn jullie prestaties beter. 

Deze training is ontworpen om de psychologische veiligheid in je team te verstevigen door middel van bewustwording en praktische oefeningen. In mijn rol als facilitator, leun ik sterk op de kracht van humor en openheid om bewustzijn en verandering te stimuleren. 

Wat leer je?

“Samenwerken vanuit de menselijke kant is de enige weg
naar gelukkige medewerkers en topresultaten!”

Deze training is uniek!

Wat deze training psychologische veiligheid in je team onderscheidend maakt, is dat je een ongefilterde inkijk krijgt in hoe het er in organisatie echt aan toe kan gaan. Dit doe ik door als facilitator mijn eigen persoonlijke ervaringen te delen. 

Mijn verhaal is er een van binnenuit. Als voormalig slachtoffer van vernedering, uitsluiting, spot en minachting door zowel collega’s als leidinggevenden, bied ik een perspectief dat zelden gehoord wordt in de veilige kaders van traditionele trainingen. Ik leg het grijze gebied tussen schadelijke kantoorpolitiek en daadwerkelijk grensoverschrijdend gedrag bloot. 

Hanneke Zumker in de media

Mijn ervaringen, gecombineerd met wetenschappelijke inzichten en praktische tips, vormen de basis van de adviezen die je krijgt. Ik geef slachtoffers manieren om zichzelf te beschermen en ik bied leidinggevenden en collega’s strategieën om negatief gedrag de kop in te drukken. Dit is waarom deze workshop essentieel zou moeten zijn voor elke organisatie die zichzelf en zijn mensen serieus neemt.

Praktische informatie

Coaching Rotterdam