Goed communiceren dáár scoor je op je werk hoge ogen mee

Training assertiviteit voor op het werk

Als het gaat om problemen met assertiviteit is je gedrag – ondanks je goede bedoelingen – niet effectief. De individuele training assertiviteit biedt jou de hulp die je nodig hebt om voor jezelf te gaan staan én op je werk goed over de bühne te komen.

Herken je hier dingen van?

Een training assertiviteit is dé oplossing voor jou

Assertief reageren op je werk is te leren. Het gaat over het opkomen voor je eigen belang én tegelijkertijd rekening te houden met dat van de ander. Over vertrouwen in jezelf hebben en dat uitstralen. 

Kortom: leren opkomen voor je eigen ideeën en gevoelens zonder die van anderen nodeloos te schaden. 

Deze individuele training assertiviteit is toegespitst op jou. Nadat jij vertelt wat je wil leren, krijg je een training die voor jou op maat is gemaakt. Hiermee ben je meer geholpen dan als je je inschrijft voor een open training assertiviteit. 

Juist omdat het lastig kan zijn om dan dingen anders te gaan doen en je tegen allerlei (interne) barrières aanloopt, helpt het je dat je individuele begeleiding krijgt.

Maak je geen zorgen, je zit nergens aan vast. Zo’n gesprek kan ook na werktijd.

Coaching Rotterdam

Na de training assertiviteit:

Coaching Rotterdam
Durf je mening op je werk te geven

Duur en kosten van de individuele training assertiviteit op het werk

De assertiviteitstraining bestaat uit acht sessies die wekelijks plaatsvinden waarbij je tussendoor huiswerk krijgt. Doordat je experimenteert met nieuw gedrag merk je wat dat je brengt en wat voor jou praktisch werkt. Daar gaat het tenslotte om. 

Dat we elkaar tijdens de individuele assertiviteitstraining acht weken lang wekelijks zien, is niet zomaar. Je wordt niet assertief door een korte cursus te volgen. Door 2 maanden elke week met assertiviteit bezig te zijn, verander jij je gedrag.  

De prijs van de individuele training assertiviteit is € 1.797 exclusief btw. Meestal vergoed je werkgever de individuele training assertiviteit. Vaak kun je gebruik maken van een individueel leer- en ontwikkelbudget. Vraag ernaar!

Wie ben ik?

Ik ben Hanneke Zumker en geloof in organisaties waar je van alles mag vinden en voorstellen zonder dat je wordt afgeschoten, waar feedback krijgen en geven oké is en waar fouten worden gezien als kans om te leren. 

Bij mij geen geitenwollen sokken aanpak, gezweef of soft gedoe. Ik weet dat je geen therapeutische gesprek nodig hebt om op je werk beter uit de verf te komen. 

Hoe komt het dat mensen doen wat ze doen? Een vraag die ik mezelf vaak stel, al zo lang als ik me kan heugen. Een vraag ook die me uiteindelijk coach en trainer heeft gemaakt. 

Ik werkte zelf jarenlang in grote organisaties en weet hoe je effectief laveert tussen je eigen belangen, die van je managers, bestuurders en collega’s. Dit helpt mij om als coach aan te sluiten bij jouw dilemma’s die jij op je werk tegenkomt. Kom meer te weten over mij…

Maak je geen zorgen. Je zit nergens aan vast.
Je kunt je gesprek ook na werktijd inplannen.

Coaching Rotterdam

Wat klanten zeggen

UITSTEKEND
45 recensies op
Evy Coppieters
Evy Coppieters
28/04/2022
Hanneke weet met haar ervaring en nuchtere blik de juiste snaren te raken. Ik voelde me begrepen en gesteund, maar ook tegelijkertijd voldoende uitgedaagd. Ieder gesprek was voor mij zowel thuis komen als op een nieuwe reis gaan. Het is fijn en geruststellend om te weten dat ik steeds bij haar terecht kan over zowel professionele vragen als persoonlijke knelpunten. Veel bewondering voor deze vrouw.
Lees verder
Fons Happel
Fons Happel
21/03/2022
Door de zeer betrokken en directe manier van werken op basis van een open en eerlijke instelling, worden blijvende resultaten in de coaching door Hanneke bereikt. Haar werkwijze kan confronterend zijn, maar dat is ook nodig als je blijvend anders in het leven wilt komen te staan. Hanneke weet waar ze het over heeft en dat is onderbouw door persoonlijke ervaring en kennis.
Lees verder
Edwin
Edwin
11/02/2022
Het komt voor dat je in gesprek moet gaan en dan is Hanneke een fijn persoon die naar je luistert en de energie geeft om de volgende stap te maken. Eerlijk en direct.
Lees verder
Marjon Kok
Marjon Kok
04/02/2022
“Twijfel niet, jij bent de allerbelangrijkste. Laat dit werkboek je niet slechts inspireren, maar doe er echt iets mee.” ¹ Zo heb ik Hanneke vanaf onze eerste ontmoeting inderdaad ervaren. Wat gaan we doen? Hoe kan ik je helpen? En handen uit de mouwen. Daadkrachtig, prikkelend, intuïtief naast analytisch en met een luisterend oor, bracht Hanneke een ventiel aan in mijn ik-weet-niet-wat-ik-kan bubbel. En coachte zij mij binnen no time naar dit-is-wat-ik-wil-en-kan speelveld. Ik heb de jobcoachgesprekken als een enorme carrière- en persoonlijke boost ervaren. Met Hanneke als mijn gids en coach: enthousiast en vol vertrouwen in mij als persoon. Hanneke, bedankt. ¹ Werkboek: Eigenkracht Coaching, Hanneke Zumker, 2021
Lees verder
Johan Michies
Johan Michies
10/01/2022
Begin 2021 een loopbaancoach traject bij Hanneke doorlopen. Hanneke is een fantastische vrouw, puur Rotterdams met een warm karakter. Hanneke komt met praktische tips en toepassingen, de doelgerichte persoonlijke benaderingen zetten je verder aan het denken. Na het eerste contact wist ik gelijk dat Hanneke mij verder kon helpen. Met haar tips en inzichten heeft dit eind 2021 geresulteerd in een mooie nieuwe functie en werkgever die helemaal bij mij past. Ik kan Hanneke van Eigen Kracht Coaching zeker aanbevelen!
Lees verder
Foppe Heineman
Foppe Heineman
10/01/2022
Hanneke is een geweldige coach. Het klikte vanaf het eerste moment. Ze is oprecht, luistert goed maar praat niet met je mee. Dat is juist waar ik behoefte aan had. Tegen gas. Ze liet me anders naar dingen kijken. Gaf me andere inzichten. Ze heeft me door een hele moeilijke tijd zowel privé als zakelijk heen gesleept. Door er te zijn en met me mee te denken. Ook haar eigen ervaringen helpen daar in zeker mee. Ik zou ze werkelijk aan iedereen aanraden en heb er heel veel van geleerd. Echt een heel fijne ervaring.
Lees verder
Puck
Puck
10/12/2021
Deze week heb ik een peer review geschreven over Hanneke, gebaseerd op een persoonlijk leiderschapsprogramma dat zij als trainer geeft. Hanneke heeft in mijn ogen als trainer veel aandacht voor het individu, zijn beleving en zijn mindset. Ze kijkt scherp naar de input van deelnemers en weet al snel de rode draad te vinden en de verborgen boodschap te ontdekken. Hanneke heeft sterke coachingsvaardigheden, waarmee ze deelnemers zich bewust maakt van hun gedachten en emoties. Hanneke maakt écht verbinding met deelnemers en komt dan ook in interactie met hen het meeste tot haar recht.
Lees verder
Joany de Vries
Joany de Vries
02/12/2021
Hanneke heeft op mijn werk teamcoaching verzorgd. Hanneke is een goede coach, die zorgt voor een gezellige en veilige sfeer. Ze is enorm enthousiast en bevlogen en stort emmers vol positieve energie over je uit. Waar nodig zegt ze waar het op staat en daarbij neemt ze geen blad voor de mond. Ook is ze betrokken en oprecht geïnteresseerd.
Lees verder
Anton Fransen
Anton Fransen
16/10/2021
Hanneke spreekt op het punt van mijn specifieke hulpvraag uit eigen ervaring en dat gaf onze gesprekken een extra dimensie. Ze is oprecht geïnteresseerd in degene die tegenover haar zit en "gaat de extra mijl" om je te helpen. Haar adviezen zijn helder en concreet. Het opvolgen van die adviezen is niet altijd makkelijk geweest, maar het heeft me wel geholpen weer op het juiste spoor te komen. Ik kan Eigen Kracht Coaching van harte aanbevelen, zowel zakelijk als privé.
Lees verder
JuliaRomers
JuliaRomers
15/09/2021
Ik heb Hanneke leren kennen als een enthousiaste en bevlogen coach. De gesprekken die wij gevoerd hebben waren goed, open, eerlijk en hebben mij laten inzien dat ik niet aan mezelf hoef te twijfelen.
Lees verder

Eigen Kracht Coaching: dé beste individuele training assertiviteit in Rotterdam

Coaching Rotterdam