Trainingen voor teams

Trainingen over beter communiceren, meer voor jezelf gaan staan, assertiviteit en leiderschap. Je kunt kiezen voor een individueel of groepstraject. Uitgangspunten: van succeservaringen leer je het meeste net als van je diepste faalmomenten; wat je op je werk meemaakt in de praktijk is je leerstof; hoe groter de pijn en hoe meer last je ergens van hebt, hoe meer je de motivatie hebt om het anders aan te pakken, ga met een punt echt aan de slag en maak kleine stapjes in plaats van dat je groots start en halverwege afhaakt.

In 16 weken uit de verf komen zoals jij dat wil. Met dit persoonlijk leiderschapsprogramma ga je op je werk shinen zoals JIJ dat wil.

Als je empathisch luistert, ben je oprecht in je collega geïnteresseerd en wil je weten wat de ander te vertellen heeft. Als empathisch luisteraar ben je niet bezig met jezelf, maar met de ander. Je wil je collega echt horen om hem te begrijpen en te erkennen in zijn gevoel.

Als jij nu eindelijk wil afrekenen met je lage zelfbeeld is deze individuele cursus vergroot op je werk je zelfvertrouwen dé oplossing.

De individuele training assertiviteit biedt jou de hulp die je nodig hebt om voor jezelf te gaan staan én op je werk goed over de bühne te komen.