Laat het gedoe los. Vind werk dat 100% bij je past en waar jij wél goed uit de verf komt.

Loopbaancoaching Rotterdam helpt je!

Heb je het niet meer naar je zin op je werk? Ben je het gedoe zat? Misschien zit je in de verkeerde organisatie. Of op de verkeerde plek. Als je geen energie en voldoening uit je werk haalt, is het tijd om op zoek te gaan naar een een nieuwe baan. Als je bij mij aanklopt, gaat het vaak al heel lang niet goed op je werk of - nog erger - zit je lamgeslagen op de bank met je vaststellingsovereenkomst in handen.

Ben je daarom aan jezelf gaan twijfelen?

Dat is echt niet nodig. Wat ik vaak bij mijn klanten zie, is dat ze gewoonweg in de verkeerde organisatie zaten. Met een cultuur die op geen enkele manier aansloot bij wie zij zijn en waar zij voor staan. Dan is het geen wonder dat het niet zo lekker liep. Geloof me: er is een plek waar jij wél volledig tot bloei kan komen. In de coaching ontdek je wat bij je past en waar je die nieuwe baan moet zoeken. En vind je jouw Eigen Kracht weer terug.

Wat wíl je eigenlijk? Wat past bij jou? En waar ben je goed in? En dus nog veel belangrijker: op welke plek en in welke organisatie ben jij op je best? Je kan wel wat bedenken, maar echt overtuigd ben je daar niet van. Lastig. En dat terwijl fijn werk heel bepalend is voor je geluksgevoel.

Wat doe je: zelf doormodderen of het nu eens goed aanpakken met mij als jouw loopbaancoach in Rotterdam?

Klinkt dit je bekend in je oren?

Stel je eens voor...

Het is maandagmorgen: de wekker gaat. Je had een leuk weekend en hebt zin om naar je werk te gaan. Daar ervaar je geen problemen, maar uitdagingen waar je lekker je tanden in kunt zetten. Je collega’s en je organisatie passen bij je, je benut je talenten en verdient je geld met wat je echt leuk vindt. Na een werkdag kom je blij en energiek thuis.

Klinkt dat goed?

Maak je geen zorgen. Je zit nergens aan vast. 

Coaching Rotterdam
Loopbaancoaching Rotterdam

Aan het einde van jouw loopbaancoaching:

Waar hebben we het over?

Wie je bent en wat je kan

Werken aan je zelfvertrouwen met Hanneke Zumker

Wat je wil en bij je past

Loopbaancoaching Rotteram

Personal branding én actie

Loopbaan coaching Rotterdam

Waar ga je mee naar huis?

Hoe doen we dat?

Nadat jij me hebt verteld waar je tegenaan loopt, bepalen we de doelen van de loopbaancoaching.

Verwacht bij mij geen oeverloos gepraat.
De focus ligt op actie en resultaat.

Je krijgt testen en opdrachten die je aan het denken zetten. Over wie je bent, waar je staat en wat voor jou belangrijk is in je baan en waar je goed in bent, zodat je maximaal profijt van de gesprekken hebt. 

Als blijkt dat er een diepere oorzaak is van je loopbaanvraag ruimen we oud zeer op.

Na je loopbaantraject heb je geen energiedrains meer, weet je waar je eigen kracht zit en kies je – of heb je – werk dat echt bij je past.

Een nieuwe baan vinden met mij als jouw loopbaancoach? Dat gaat vaak sneller dan je denkt! 

Binnen no time iets nieuws vinden, is wat ik regelmatig zie gebeuren. 

vertrouwenspersoon Rotterdam

De TMA

Een snelle manier om je talenten te ontdekken kan met de Talenten Motivatie Analyse. Dit is een  wetenschappelijk onderbouwde methode.

Je meet wat je intrinsiek motiveert, wat je vanuit je diepste onbewuste verlangen wil en welke aspecten voor jou in een baan belangrijk zijn. 

Wat de TMA je vooral brengt, is dat je te weten komt wat je wel en niet moet doen om je energiek te voelen. Dat helpt om te gaan en staan voor je ideale werkomgeving en voor hoe jij je werk wil inrichten.    

Krijg je weer vertrouwen als je dit leest?

Maak dan een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. Hierin ervaar je of mijn loopbaancoaching wat voor je is.

Coaching Rotterdam

“De uitkomst van de TMA-analyse was ongelooflijk treffend! Je krijgt inzicht in waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Ik snap nu veel beter waarom ik sommige aspecten van mijn werk niet altijd even leuk vind….”

MARIEKE BÖKKERINK – JURIST BIJ DE RIJKSOVERHEID
Coaching Rotterdam

“De vacature die Hanneke me vanuit haar netwerk doorstuurde leverde meteen een gesprek op.  Ze gaf me bruikbare tips en moedigde me aan. Ik ben aangenomen. Zonder haar hulp en no-nonsense aanpak was het me niet gelukt. ”

Claudia

Coaching Rotterdam

“Ik heb Hanneke leren kennen als een enthousiaste, gedreven en toegankelijke coach. Ze denkt goed mee om je de juiste handvatten te geven door situaties te analyseren, gedachten te structureren en op gedrag te reflecteren.”

SANDRA SWINNEN
HR ADVANCED ANALYTICS ADVISOR

Coaching Rotterdam

Je kunt kiezen

Loopbaancoach traject 1

Met dit traject ga je op een diep level aan de slag. Hierdoor kom je snel bij wat je écht van binnen wil. Je bereikt een verandering in je loopbaan. Jouw investering voor dit traject is € 2.197 exclusief BTW. Dit bedrag voldoen in 4 termijnen is ook mogelijk. 

Loopbaancoach traject 2

Jouw investering voor dit traject is € 1.197 exclusief BTW. Dit bedrag voldoen in 4 termijnen is ook mogelijk.

Je laatste optie: als je zo’n traject niet kunt betalen

Je kunt blijven piekeren of zelf online op zoek gaan naar wat je allemaal gratis kunt vinden. Waardoor er eigenlijk niks verandert. Of je investeert een klein bedrag in jezelf en volgt de komende 48 dagen mijn online programma. Daarin onderzoek je wat je moet doen om ander werk te krijgen.

Je krijgt mijn superuitgebreide werkboek thuisgestuurd (100 pagina’s!) en gaat aan de slag met leuke, inspirerende en uitdagende opdrachten, waardoor je enorme sprongen maakt in je loopbaan. 

Om ervoor te zorgen dat jij op koers blijft, krijg je 7 weken lang elke drie dagen een gouden tip of idee in je mailbox. Zo ben ik degene die je eraan blijft herinneren om daadwerkelijk aan de slag te gaan, zodat jij van loopbaan gaat veranderen. Zo verklein je de kans dat je afhaakt of opgeeft.

Teamcoaching Rotterdam

Wanneer moeten we níét
samen aan de slag, als;

– Je jezelf niet wil ontwikkelen
– Werkgeluk voor jou niet op de eerste plaats staat
– Je niet bereid bent om er nu helemaal voor te gaan
– Je niet oefent met wat je leert tijdens onze sessies
– Je gelijk opgeeft als het even tegenzit

Nog niet afgehaakt?
Waar wacht je dan nog op?
Kies voor mijn loopbaancoaching
in Rotterdam!

Coaching Rotterdam
Coaching Rotterdam