Durf te kiezen voor je droombaan en kom in actie

Loopbaancoaching in Rotterdam

Heb je het niet meer naar je zin op je werk? Haal je er geen energie of voldoening meer uit? Misschien zit je in de verkeerde organisatie. Of op de verkeerde plek? Het is tijd voor een nieuwe stap in je loopbaan.

Wat wíl je eigenlijk? Wat past bij jou? En waar ben je goed in? Je kan wel wat bedenken, maar echt overtuigd ben je daar niet van. Lastig. En dat terwijl fijn werk heel bepalend is voor je geluksgevoel.

Wat doe je: zelf doormodderen of het nu eens goed aanpakken met mij als jouw loopbaancoach in Rotterdam?

Klinkt dit je bekend in de oren?

Stel je eens voor...

Het is maandagmorgen: de wekker gaat. Je had een leuk weekend en hebt zin om naar je werk te gaan. Daar ervaar je geen problemen, maar uitdagingen waar je lekker je tanden in kunt zetten. Je collega’s en je organisatie passen bij je, je benut je talenten en verdient je geld met wat je echt leuk vindt. Na een werkdag kom je blij en energiek thuis.

Klinkt dat goed?

Maak je geen zorgen. Je zit nergens aan vast. 
Een eerste gesprek is gratis.

Coaching Rotterdam
Loopbaancoaching Rotterdam

Aan het einde van de loopbaancoaching:

Waar ga je mee naar huis?

Weten wie je bent

Personal coaching Rotterdam door Hanneke Zumker

Personal branding

Loopbaancoaching Rotteram

Actie

Loopbaancoaching Rotterdam

Hoe doen we dat?

Nadat jij me hebt verteld waar je tegenaan loopt, bepalen we de doelen van de loopbaancoaching.  

Verwacht bij mij geen oeverloos gepraat.
De focus ligt op actie en resultaat.

Hierna maak je thuis meerdere professionele loopbaantesten. De uitslagen zijn het vertrekpunt voor de gesprekken. Ze geven veel inzicht in waar jij echt warm voor loopt en welk werk je moet doen om je energiek te voelen.  

Daarnaast krijg je tussen de coachsessies door  opdrachten die je aan het denken zetten over wie je bent, waar je staat, wie je wil zijn, wat voor jou belangrijk is in je baan, wat je capaciteiten zijn en hoe je vorm geeft aan de volgende stap in je carrière.  

Als blijkt dat er een diepere oorzaak is van je loopbaanvraag pakken we dat bij de kern aan en ruimen we oud zeer op. 

Nadat je weet wat je wil en wat je kan, ga je aan de slag met je LinkedIn profiel. Via een eenvoudig te volgen stappenplan maak jij dit zo aantrekkelijk dat recruiters en werkgevers jou vinden.

Verder krijg je voorbeelden waarmee je gemakkelijk sollicitatiebrieven schrijft en een CV opstelt die zo uitnodigend zijn dat je op gesprek mag komen. En natuurlijk help ik je bij het voorbereiden van je gesprekken. 

Doordat ik in mijn vorige carrière communicatie-adviseur was, weet ik hoe je social media effectief inzet om een baan te vinden. 

Een nieuwe baan vinden met mij als jouw loopbaancoach? Dat gaat vaak sneller dan je had gedacht! Ik laat je dan niet los, zodat je goed in je functie landt. 

Binnen no time iets nieuws nieuws vinden, is wat ik regelmatig zie gebeuren. Ik laat je ook dan niet zwemmen en begeleid je je in de eerste stappen die je je bij je werkgever zet waardoor je soepel in je nieuwe baan glijdt. 

Na afronding van het traject heb je geen energiedrains meer, weet je waar je eigen kracht zit en kies je – of heb je – werk dat echt bij je past.

vertrouwenspersoon Rotterdam

De TMA

Een snelle manier om je talenten te ontdekken, kan met de Talenten Motivatie Analyse (TMA), die wetenschappelijk onderbouwd is.

Je meet wat je intrinsiek motiveert, wat je van vanuit je diepste onbewuste verlangen wil en welke aspecten voor jou in een baan belangrijk zijn. 

Wat de TMA je vooral brengt, is dat je te weten komt wat je wel en niet moet doen om je energiek te voelen. Dat helpt om te gaan en staan voor je ideale werkomgeving en voor hoe jij je werk wil inrichten.    

Krijg je weer vertrouwen als je dit leest?

Maak dan een afspraak voor een eerste gesprek. Je krijgt een volwaardige coachsessie. Hierin ervaar je of mijn loopbaancoaching wat voor je is. Dit gesprek is een kosteloos en vrijblijvend.

Coaching Rotterdam

“De uitkomst van de TMA-analyse was ongelooflijk treffend! Je krijgt inzicht in waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Ik snap nu veel beter waarom ik sommige aspecten van mijn werk niet altijd even leuk vind….”

MARIEKE BÖKKERINK – JURIST BIJ DE RIJKSOVERHEID
Coaching Rotterdam

“De vacature die Hanneke me van uit haar netwerk doorstuurde leverde meteen een gesprek op.  Ze gaf me bruikbare tips en moedigde me aan. Ik ben aangenomen. Zonder haar hulp en no-noncence aanpak was het me niet gelukt. ”

Claudia

Coaching Rotterdam

“Ik heb Hanneke leren kennen als een enthousiaste, gedreven en toegankelijke coach. Ze denkt goed mee om je de juiste handvatten te geven door situaties te analyseren, gedachten te structureren en op gedrag te reflecteren.”

SANDRA SWINNEN
HR ADVANCED ANALYTICS ADVISOR

Coaching Rotterdam

Je hebt de keuze uit twee trajecten

Loopbaancoach traject 1

Met dit traject ga je op een dieper level aan de slag en (her) ontdek je gemakkelijk dingen die je van jezelf. Hierdoor kom je snel bij wat je écht diep van binnen wil.
Je b
ereikt een échte verandering in je loopbaan. Jouw investering voor dit traject is
€ 2.097 exclusief BTW. 
Dit bedrag voldoen in 4 termijnen is ook mogelijk. 

Loopbaancoach traject 2

Dit traject is gestoeld op de beroep op je zelfwerkzaamheid waar je op onderzoek doet naar je innerlijke kompas. Dat leidt altijd tot resultaat. Jouw investering voor dit traject is € 1.097 exclusief BTW. Dit bedrag voldoen in 4 termijnen is ook mogelijk.

Je kunt ook ’s avonds terecht

Lukt het je niet om overdag af te spreken? Dan kun je ook ’s avonds terecht. 

Teamcoaching Rotterdam

Wanneer moeten we níét
samen aan de slag, als;

– Je jezelf niet wil ontwikkelen
– Werkgeluk voor jou niet op de eerste plaats staat
– Je niet bereid bent om er nu helemaal voor te gaan
– Je niet oefent met wat je leert tijdens onze sessies
– Je gelijk opgeeft als het even tegenzit

Nog niet afgehaakt?
Waar wacht je dan nog op?
Kies voor mijn loopbaancoaching
in Rotterdam!

Coaching Rotterdam
Coaching Rotterdam