Laat het gedoe los. Vind werk dat 100% bij je past en waar jij wél goed uit de verf komt.

Loopbaancoach Rotterdam

Heb je het niet meer naar je zin op je werk? Ben je het gedoe zat? Misschien zit je in de verkeerde organisatie op de verkeerde plek. Of ben je inhoudelijk op je werk uitgekeken? Als je er geen energie en voldoening uithaalt, is het tijd om op zoek te gaan naar een een nieuwe baan. Als je bij mij aanklopt, gaat het vaak al heel lang niet goed op je werk of - nog erger - zit je lamgeslagen op de bank met je vaststellingsovereenkomst in handen.

Ben je daarom aan jezelf gaan twijfelen?

Dat is echt niet nodig. Wat ik vaak bij mijn klanten zie, is dat ze gewoonweg in de verkeerde organisatie zaten. Met een cultuur die op geen enkele manier aansloot bij wie zij zijn en waar zij voor staan. Dan is het geen wonder dat het niet zo lekker liep. Geloof me: er is een plek waar jij wél tot bloei kan komen. Tijdens de loopbaancoaching ontdek je wat bij je past en waar je die nieuwe baan moet zoeken.

Wat wíl je eigenlijk? Wat past bij jou? Waar ben je goed in? En in welke organisatie ben jij op je best? Je kan wel wat bedenken, maar echt overtuigd ben je daar niet van. Lastig. En dat terwijl fijn werk heel bepalend is voor je geluksgevoel.

Wat doe je: zelf doormodderen of het nu eens goed aanpakken met mij als jouw loopbaancoach in Rotterdam?

Klinkt dit je bekend in je oren?

hanneke zumker personal coaching rottterdam

Stel je eens voor...

Het is maandagmorgen: de wekker gaat. Je had een leuk weekend en hebt zin om naar je werk te gaan. Daar ervaar je geen problemen, maar uitdagingen waar je lekker je tanden in kunt zetten. 

Je collega’s en je organisatie passen bij je, je benut je talenten en verdient je geld met wat je echt leuk vindt. 

In plaats van dat de uren voorbijkruipen – en je zelfs stiekem naar de wc vlucht – is je werkdag voorbij voordat je er erg in hebt. 

Na je werk ga je met een fijn en voldaan gevoel naar huis. Je hebt genoeg energie over om leuke dingen te doen. 

En de mensen die je liefhebt? Die zien jou weer stralen in plaats van dat je chagrijnig thuiskomt.

Klinkt dat goed?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek met dé loopbaancoach van Rotterdam.

Maak je geen zorgen. Je zit nergens aan vast.
Je kunt je gesprek ook na werktijd inplannen 

Coaching Rotterdam

Waar ga je mee naar huis?

Je vage plannen zijn omgetoverd tot een actieplan waarin precies staat welke stappen jij gaat zetten om van loopbaan te veranderen

Krijg je weer vertrouwen
als je dit leest?

Coaching Rotterdam

Ben ik jouw loopbaancoach in Rotterdam?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hierin ervaar je of mijn loopbaancoaching en hulp als carrière coach wat voor je is.

Coaching Rotterdam

Wat klanten zeggen:

“De uitkomst van de TMA-analyse was ongelooflijk treffend! Je krijgt inzicht in waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Ik snap nu veel beter waarom ik sommige aspecten van mijn werk niet altijd even leuk vind….”

MARIEKE BÖKKERINK – JURIST BIJ DE RIJKSOVERHEID
Coaching Rotterdam

“De vacature die Hanneke me vanuit haar netwerk doorstuurde leverde meteen een gesprek op.  Ze gaf me bruikbare tips en moedigde me aan. Ik ben aangenomen. Zonder haar hulp en no-nonsense aanpak was het me niet gelukt. ”

Claudia

Coaching Rotterdam

“Ik heb Hanneke leren kennen als een enthousiaste, gedreven en toegankelijke coach. Ze denkt goed mee om je de juiste handvatten te geven door situaties te analyseren, gedachten te structureren en op gedrag te reflecteren.”

SANDRA SWINNEN
HR ADVANCED ANALYTICS ADVISOR

Coaching Rotterdam

Je loopbaantraject

Dit ga je doen en krijg je:

Je investering voor dit traject is € 2.197 exclusief BTW. Belangrijk: mocht na ons eerste coachgesprek blijken dat mijn aanpak toch niet bij jou past, dan betaal je alleen die eerste sessie.

Wil je een light variant? Mail me en geef aan waar je behoefte ligt. 

Coaching Rotterdam

De TMA

Snel je talenten te ontdekken? Dat kan met de wetenschappelijk onderbouwde Talenten Motivatie Analyse. Je ontdekt wat je intrinsiek motiveert, wat je vanuit je diepste onbewuste verlangen wil en welke aspecten voor jou in een baan belangrijk zijn. 

Wat de TMA je vooral brengt, is dat je te weten komt wat je moet doen om je energiek te voelen. Dat helpt om te gaan en staan voor je ideale werkomgeving.

 Weten hoe het bij jou van binnen zit, is een boost voor het gemak en het zelfvertrouwen waarmee jij solliciteert.

Teamcoaching Rotterdam

Liever zelf aan de slag? 

Kies voor het Doe-Het-Zelf-Pakket van jouw loopbaancoach in Rotterdam!

Je krijgt mijn super uitgebreide werkboek thuisgestuurd (100 pagina’s!) en gaat aan de slag met uitdagende opdrachten en maakt op eigen kracht enorme sprongen in je loopbaan. Ook dan krijg je hulp bij hulp bij carrière switch.

Je krijgt het eerste hoofdstuk waarin je leest welke 6 succesfactoren bepalend zijn voor werkgeluk. Je krijgt vragen en opdrachten die je naar een nieuwe baan helpen.

Lees meer over mij op coachfinder en vind mij bij NOBCO.

Coaching Rotterdam
piekeren stoppen Rotterdam