Laat het gedoe los. Vind werk dat 100% bij je past en waar jij wél goed uit de verf komt.

Loopbaancoaching Rotterdam helpt je!

Heb je het niet meer naar je zin op je werk? Ben je het gedoe zat? Misschien zit je in de verkeerde organisatie. Of op de verkeerde plek. Als je geen energie en voldoening uit je werk haalt, is het tijd om op zoek te gaan naar een een nieuwe baan. Als je bij mij aanklopt, gaat het vaak al heel lang niet goed op je werk of - nog erger - zit je lamgeslagen op de bank met je vaststellingsovereenkomst in handen.

Ben je daarom aan jezelf bent gaan twijfelen?

Dat is echt niet nodig. Wat ik vaak bij mijn klanten zie, is dat ze gewoonweg in de verkeerde organisatie zaten. Met een cultuur die op geen enkele manier aansloot op wie zij zijn en waar zij voor staan. Dan is het geen wonder dat het niet zo lekker liep. Geloof me: er is een plek waar jij wél volledig tot bloei kan komen. In de coaching ontdek je wat bij past en waar je moet zoeken. En vind je jouw eigen kracht weer terug.

Wat wíl je eigenlijk? Wat past bij jou? En waar ben je goed in? En dus nog veel belangrijker: op welke plek en in welke organisatie ben jij op je best? Je kan wel wat bedenken, maar echt overtuigd ben je daar niet van. Lastig. En dat terwijl fijn werk heel bepalend is voor je geluksgevoel.

Wat doe je: zelf doormodderen of het nu eens goed aanpakken met mij als jouw loopbaancoach in Rotterdam?

Klinkt dit je bekend in de oren?

Stel je eens voor...

Het is maandagmorgen: de wekker gaat. Je had een leuk weekend en hebt zin om naar je werk te gaan. Daar ervaar je geen problemen, maar uitdagingen waar je lekker je tanden in kunt zetten. Je collega’s en je organisatie passen bij je, je benut je talenten en verdient je geld met wat je echt leuk vindt. Na een werkdag kom je blij en energiek thuis.

Klinkt dat goed?

Maak je geen zorgen. Je zit nergens aan vast. 

Coaching Rotterdam
Loopbaancoaching Rotterdam

Aan het einde van de loopbaancoaching:

Waar hebben we het over?

Wie je bent en wat je kan

Personal coaching Rotterdam door Hanneke Zumker

Wat je wil en bij je past

Loopbaancoaching Rotteram

Personal branding én actie

Loopbaancoaching Rotterdam

Waar ga je mee naar huis?

Hoe doen we dat?

Nadat jij me hebt verteld waar je tegenaan loopt, bepalen we de doelen van de loopbaancoaching.  

Verwacht bij mij geen oeverloos gepraat.
De focus ligt op actie en resultaat.

Thuis maak je meerdere loopbaantesten. Je krijgt opdrachten die je aan het denken zetten. Over wie je bent, waar je staat en wat voor jou belangrijk is in je baan, waar je goed in bent en hoe je de volgende stap in je carrière zet.  

Als blijkt dat er een diepere oorzaak is van je loopbaanvraag pakken we dat bij de kern aan en ruimen we oud zeer op. 

Ook ga je aan de slag met je LinkedIn profiel. Via een eenvoudig te volgen stappenplan maak jij dit zo aantrekkelijk dat recruiters en werkgevers je vinden.

Je krijgt voorbeelden waarmee je gemakkelijk sollicitatiebrieven schrijft en een CV opstelt dat zo uitnodigend is dat je op gesprek mag komen. En natuurlijk help ik je bij het voorbereiden van je gesprekken. 

Doordat ik in mijn vorige carrière communicatie-adviseur was, weet ik hoe je social media effectief inzet om een baan te vinden. 

Een nieuwe baan vinden met mij als jouw loopbaancoach? Dat gaat vaak sneller dan je denkt. Ik laat je dan niet los, zodat je goed in je functie landt. 

Binnen no time iets nieuws nieuws vinden, is wat ik regelmatig zie gebeuren. Ik laat je ook dan niet zwemmen en begeleid je je in de eerste stappen die je je bij je werkgever zet waardoor je soepel in je nieuwe baan glijdt. 

Na afronding van het traject heb je geen energiedrains meer, weet je waar je eigen kracht zit en kies je – of heb je – werk dat echt bij je past.

vertrouwenspersoon Rotterdam

De TMA

Een snelle manier om je talenten te ontdekken, kan met de Talenten Motivatie Analyse (TMA), die wetenschappelijk onderbouwd is.

Je meet wat je intrinsiek motiveert, wat je van vanuit je diepste onbewuste verlangen wil en welke aspecten voor jou in een baan belangrijk zijn. 

Wat de TMA je vooral brengt, is dat je te weten komt wat je wel en niet moet doen om je energiek te voelen. Dat helpt om te gaan en staan voor je ideale werkomgeving en voor hoe jij je werk wil inrichten.    

Krijg je weer vertrouwen als je dit leest?

Maak dan een afspraak voor een eerste gesprek. Je krijgt een volwaardige coachsessie. Hierin ervaar je of mijn loopbaancoaching wat voor je is.

Coaching Rotterdam

“De uitkomst van de TMA-analyse was ongelooflijk treffend! Je krijgt inzicht in waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Ik snap nu veel beter waarom ik sommige aspecten van mijn werk niet altijd even leuk vind….”

MARIEKE BÖKKERINK – JURIST BIJ DE RIJKSOVERHEID
Coaching Rotterdam

“De vacature die Hanneke me van uit haar netwerk doorstuurde leverde meteen een gesprek op.  Ze gaf me bruikbare tips en moedigde me aan. Ik ben aangenomen. Zonder haar hulp en no-noncence aanpak was het me niet gelukt. ”

Claudia

Coaching Rotterdam

“Ik heb Hanneke leren kennen als een enthousiaste, gedreven en toegankelijke coach. Ze denkt goed mee om je de juiste handvatten te geven door situaties te analyseren, gedachten te structureren en op gedrag te reflecteren.”

SANDRA SWINNEN
HR ADVANCED ANALYTICS ADVISOR

Coaching Rotterdam

Je hebt de keuze uit twee trajecten

Loopbaancoach traject 1

Met dit traject ga je op een dieper level aan de slag en (her) ontdek je gemakkelijk dingen die je van jezelf. Hierdoor kom je snel bij wat je écht diep van binnen wil.
Je b
ereikt een échte verandering in je loopbaan. Jouw investering voor dit traject is
€ 2.097 exclusief BTW. 
Dit bedrag voldoen in 4 termijnen is ook mogelijk. 

Loopbaancoach traject 2

Dit traject is gestoeld op de beroep op je zelfwerkzaamheid waar je op onderzoek doet naar je innerlijke kompas. Dat leidt altijd tot resultaat. Jouw investering voor dit traject is € 1.097 exclusief BTW. Dit bedrag voldoen in 4 termijnen is ook mogelijk.

Je kunt ook ’s avonds terecht

Lukt het je niet om overdag af te spreken? Dan kun je ook ’s avonds terecht. 

Teamcoaching Rotterdam

Wanneer moeten we níét
samen aan de slag, als;

– Je jezelf niet wil ontwikkelen
– Werkgeluk voor jou niet op de eerste plaats staat
– Je niet bereid bent om er nu helemaal voor te gaan
– Je niet oefent met wat je leert tijdens onze sessies
– Je gelijk opgeeft als het even tegenzit

Nog niet afgehaakt?
Waar wacht je dan nog op?
Kies voor mijn loopbaancoaching
in Rotterdam!

Coaching Rotterdam
Coaching Rotterdam