Op je werk snel je zelfvertrouwen vergroten?

Cursus op het werk je zelfvertrouwen vergroten

Ben ik wel goed genoeg? Kan ik deze klus wel? Misschien zeg ik iets doms in een werkoverleg. Heb ik weer een fout gemaakt. Dit soort gedachten zitten er bij jou ingebakken. Je vindt jezelf als mens niet oké en/of bent negatief over je prestaties. Je voelt je onzeker, volgens jou mankeert er iets aan je.

Je haalt jezelf hiermee onnodig naar beneden. Als jij nu eindelijk wil afrekenen met je lage zelfbeeld is deze individuele cursus vergroot op je werk je zelfvertrouwen dé oplossing.

Je bent aan het juiste adres als je:
Reken af met je onzekerheid en krijg hét duwtje in de rug dat je nodig hebt!

Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Coaching Rotterdam
Wat herken je hiervan?
Stel dat...

Je naar boven haalt wat er in jou zit en eind maakt aan jouw onzekerheid. Je minder afhankelijk bent van de mening van anderen over jouw gedrag en prestaties. Je stilstaat bij wat je wél hebt gedaan in plaats van nog niet. 

Na deze cursus ben je gestopt met altijd maar kritiek op jezelf te hebben en te kijken naar wat niet goed gaat. Je hebt een positieve mindset en van binnen voel je dat je impact op je werk hebt. 

Dat je vertrouwen in jezelf hebt en dit uitstraalt, uit zich in hoe je fysiek staat. Rechtop met je schouders breed en voeten stevig op de vloer. In de overleggen, die met collega’s hebt, voel je je sterk en weet je hen te overtuigen. 

Je het lef hebt om spannende dingen zoals presenteren voor een groep – ondanks je lichte stress – niet uit de weg te gaan. 

Na de cursus: 

  • Voel je je zekerder bij collega’s en in werksituaties 
  • Twijfel je minder over je capaciteiten 
  • Voel jij je merkbaar dat je zelfvertrouwen op je werk is vergroot
Coaching Rotterdam
Al tijdens het traject vertrouw je op jezelf en zien anderen je échte waarde.
Het lukt je als je oefent!

Het vergroten van je zelfvertrouwen is niet iets dat makkelijk is wat je even doet. Dat vergt werk. Het lezen van deze pagina is slechts een eerste stap voor je als je je onzekerheid wil aanpakken. Dít lezen (en allerlei zelfhulpboeken) verandert niets. 

Als jij de opdrachten uit de cursus doet, voel je meteen resultaat en gaat het je zeker lukken je gevoel van eigenwaarde en te vergroten. Neem daarom alleen contact op als je echt bereid bent tussen de sessie door te oefenen en experimenteren met nieuw gedrag! 

Ik garandeer je dan dat je zelfvertrouwen met rasse schreden vergroot en je je onzekerheid parkeert. Dat zie ik keer op keer gebeuren. Als mijn klanten hier binnen stappen lopen zij vaak hun hele leven al rond met laag zelfvertrouwen. 

Het cijfer dat mijn klanten zichzelf bij de start van de cursus geven, is gemiddeld een 3. Na drie maanden is dat een cijfer verhoogd naar een dikke 7 of 8. 

Deze individuele cursus zelfvertrouwen vergroten is op jou toegespitst. Juist omdat het lastig kan zijn om dan dingen anders te gaan doen en je tegen allerlei (interne) barrières aanloopt is, helpt het je dat je individuele begeleiding krijgt. Hiermee ben je meer geholpen dan als je je inschrijft voor een open training.

Maak je geen zorgen, het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.
Je zit nergens aan vast. Zo’n gesprek kan ook na werktijd.

“De beste manier om erachter te komen of je iets kunt, is om het gewoon te gaan uitproberen. Wedden dat het je lukt!”

Duur en prijs van de cursus zelfvertrouwen

De individuele cursus zelfvertrouwen duurt 16 weken en bestaat uit acht sessies die tweewekelijks plaatsvinden. Deze keuze is niet voor niets. Duurzaam zelfvertrouwen krijg je niet door een korte of eendaagse cursus te volgen. Je gedrag veranderen, daar cursus doe je meer dan twee maanden over (als je je dan ook echt inzet).

Bij mij klop je aan als je effectiever op je werk wil zijn en je onzekerheid wil parkeren.

De individuele cursus zelfvertrouwen duurt 16 weken en bestaat uit acht sessies die tweewekelijks plaatsvinden. Deze keuze is niet voor niets. Duurzaam zelfvertrouwen krijg je niet door een korte of eendaagse cursus te volgen. Je gedrag veranderen, daar cursus doe je meer dan twee maanden over (als je je dan ook echt inzet).

De prijs van de individuele cursus zelfvertrouwen is € 1.797 exclusief btw. Meestal vergoedt je werkgever een cursus om je zelfvertrouwen te vergroten. Vaak kun je gebruik maken van een individueel leer- en ontwikkelbudget. Vraag ernaar.

Coaching Rotterdam

Wat klanten over mij zeggen

UITSTEKEND
51 recensies op
R.J. S.
R.J. S.
22/12/2022
Hanneke heeft voor ons een teamdag gefaciliteerd. Het programma was erg interessant en zeer afwisselend. De manier waarop zij ons begeleidde, sprak mij erg aan. Zowel het in goede banen leiden van het grote geheel alsook aandacht voor de verschillende teams vond ik erg knap. Zeker ook hoe ze wist om te gaan met emotionele momenten van collega’s. Al met al was het leuk om met elkaar te werken aan teamontwikkeling. Ik ging vol energie naar huis.
Ronald Kramer
Ronald Kramer
19/12/2022
Hanneke is prettige samenwerkingspartner voor ons. Als voormalig communicatie-adviseur speelt zij mensen door die bij haar een loopbaancoachtraject zitten. Kwalitatief zeer goed inzetbare professionals. Door haar grote netwerk weet zij mensen aan elkaar te verbinden. Naast dat wij het zelf prettig sparren vinden met haar horen we dit ook terug van de mensen die bij haar in de coaching zitten. Ik gun iedereen een coachingstraject met Hanneke.
Connie Eli
Connie Eli
12/12/2022
Hanneke was een cruciaal klankbord bij het vormgeven van mijn zakelijke doelen én met een stuk persoonlijke ontwikkeling. Waar het kon was ze empathisch en warm; waar het moest was ze ook snoei-eerlijk en direct, juist om mijn volgende stap dichterbij te brengen. En dat is wat ik in een coach zocht. Spiegelen, reflecteren, patronen herkennen... en af en toe met lachen om mijn eigen 'gemuts', met relativering en compassie. Door haar grote en veelzijdige netwerk linkte Hanneke mij met interessante en relevante mensen. Hannekes achtergrond als communicatie-adviseur maakte sparren gemakkelijk, kijkend naar de hectiek en complexiteit van de communicatieomgeving. Verrijkend dus!
Nathalie Schuurman
Nathalie Schuurman
01/12/2022
Zeer professionele coaching en heeft mij geholpen om weerbaarder te zijn. Ook ben ik sterker geworden en geloof in meer mezelf en mijn eigen kracht.
B Nikram
B Nikram
06/11/2022
Hanneke is een coach met een warme persoonlijkheid, Ze heeft me geholpen stap voor stap weer in mijn eigen krachten te komen en door mijzelf opgelegde beperkingen los te laten. Ik zal Hanneke van harte aanbevelen. Bedankt voor de waardevolle inzichten en fijne gesprekken!
Martin de Weger
Martin de Weger
21/10/2022
Hanneke is een echte Rotterdamse persoonlijkheid die je heel snel het gevoel geeft dat je bij een vertrouwd iemand terecht bent gekomen. Ze is in staat heel goed door te dringen tot de kern en je op een goede manier het juiste pad op te sturen. Er wordt door haar niet alleen gekeken naar de vraag waarmee je komt, maar ook naar diepere oorzaken en daar wordt ook de nodige aandacht aan besteed.
John May
John May
21/10/2022
Hanneke heeft een hele open en eerlijke wijze van communiceren in zowel haar publicaties als haar begeleidingstrajecten. Geen verborgen agenda’s, “what you see, is what you get”. Op z’n Rotterdams, to the point en heel herkenbaar.
Jeroen Arians
Jeroen Arians
02/08/2022
Hanneke is iemand die graag helpt en is toegewijd om je de juiste keuzes te laten maken. Mij heeft ze heel erg geholpen om beslissingen te maken en mijn volgende stap in mijn carrière te nemen.
Leroy van Dapperen
Leroy van Dapperen
17/07/2022
Hanneke heeft me met veel enthousiasme geholpen met mijn loopbaan. Ze heeft me praktische tips gegeven waar ik goed mee uit de voeten kon. Haar nuchtere en Rotterdamse can-do-mentaliteit spreekt me erg aan.
Helene Van Straten
Helene Van Straten
07/06/2022
Ik heb Hanneke leren kennen tijdens een ontwikkeltraject waar zij als co-trainer in onze groep is ingevallen. Bevlogen, echt geïnteresseerd in mensen dat is een meerwaarde die maar weinig mensen bezitten. Ze laat ook haar eigen kwetsbaarheid zien, dit maakt haar een prettige gesprekspartner. Ze maakt zichtbaar welke groeimogelijkheden je hebt en laat je met passie nieuwe wegen zien. Of je die inslaat dat is aan jou. Mocht er iemand aan me vragen of ik iemand weet om een coachingtraject of scholings traject te begeleiden zou ik zeker jouw naam noemen.
Coaching Rotterdam

Eigen Kracht Coaching: dé beste individuele cursus voor het vergroten van je zelfvertrouwen!