Op je werk snel je zelfvertrouwen vergroten?

Cursus op het werk je zelfvertrouwen vergroten

Ben ik wel goed genoeg? Kan ik deze klus wel? Misschien zeg ik iets doms in een werkoverleg. Heb ik weer een fout gemaakt. Dit soort gedachten zitten er bij jou ingebakken. Je vindt jezelf als mens niet oké en/of bent negatief over je prestaties. Je voelt je onzeker, volgens jou mankeert er iets aan je.

Je haalt jezelf hiermee onnodig naar beneden. Als jij nu eindelijk wil afrekenen met je lage zelfbeeld is deze individuele cursus vergroot op je werk je zelfvertrouwen dé oplossing.

Je bent aan het juiste adres als je:
Reken af met je onzekerheid en krijg hét duwtje in de rug dat je nodig hebt!

Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Coaching Rotterdam
Wat herken je hiervan?
Stel dat...

Je naar boven haalt wat er in jou zit en eind maakt aan jouw onzekerheid. Je minder afhankelijk bent van de mening van anderen over jouw gedrag en prestaties. Je stilstaat bij wat je wél hebt gedaan in plaats van nog niet. 

Na deze cursus ben je gestopt met altijd maar kritiek op jezelf te hebben en te kijken naar wat niet goed gaat. Je hebt een positieve mindset en van binnen voel je dat je impact op je werk hebt. 

Dat je vertrouwen in jezelf hebt en dit uitstraalt, uit zich in hoe je fysiek staat. Rechtop met je schouders breed en voeten stevig op de vloer. In de overleggen, die met collega’s hebt, voel je je sterk en weet je hen te overtuigen. 

Je het lef hebt om spannende dingen zoals presenteren voor een groep – ondanks je lichte stress – niet uit de weg te gaan. 

Na de cursus: 

  • Voel je je zekerder bij collega’s en in werksituaties 
  • Twijfel je minder over je capaciteiten 
  • Voel jij je merkbaar dat je zelfvertrouwen op je werk is vergroot
Coaching Rotterdam
Al tijdens het traject vertrouw je op jezelf en zien anderen je échte waarde.
Het lukt je als je oefent!

Het vergroten van je zelfvertrouwen is niet iets dat makkelijk is wat je even doet. Dat vergt werk. Het lezen van deze pagina is slechts een eerste stap voor je als je je onzekerheid wil aanpakken. Dít lezen (en allerlei zelfhulpboeken) verandert niets. 

Als jij de opdrachten uit de cursus doet, voel je meteen resultaat en gaat het je zeker lukken je gevoel van eigenwaarde en te vergroten. Neem daarom alleen contact op als je echt bereid bent tussen de sessie door te oefenen en experimenteren met nieuw gedrag! 

Ik garandeer je dan dat je zelfvertrouwen met rasse schreden vergroot en je je onzekerheid parkeert. Dat zie ik keer op keer gebeuren. Als mijn klanten hier binnen stappen lopen zij vaak hun hele leven al rond met laag zelfvertrouwen. 

Het cijfer dat mijn klanten zichzelf bij de start van de cursus geven, is gemiddeld een 3. Na drie maanden is dat een cijfer verhoogd naar een dikke 7 of 8. 

Deze individuele cursus zelfvertrouwen vergroten is op jou toegespitst. Juist omdat het lastig kan zijn om dan dingen anders te gaan doen en je tegen allerlei (interne) barrières aanloopt is, helpt het je dat je individuele begeleiding krijgt. Hiermee ben je meer geholpen dan als je je inschrijft voor een open training.

Maak je geen zorgen, het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.
Je zit nergens aan vast. Zo’n gesprek kan ook na werktijd.

“De beste manier om erachter te komen of je iets kunt, is om het gewoon te gaan uitproberen. Wedden dat het je lukt!”

Duur en prijs van de cursus zelfvertrouwen

De individuele cursus zelfvertrouwen duurt 16 weken en bestaat uit acht sessies die tweewekelijks plaatsvinden. Deze keuze is niet voor niets. Duurzaam zelfvertrouwen krijg je niet door een korte of eendaagse cursus te volgen. Je gedrag veranderen, daar cursus doe je meer dan twee maanden over (als je je dan ook echt inzet).

Bij mij klop je aan als je effectiever op je werk wil zijn en je onzekerheid wil parkeren.

De individuele cursus zelfvertrouwen duurt 16 weken en bestaat uit acht sessies die tweewekelijks plaatsvinden. Deze keuze is niet voor niets. Duurzaam zelfvertrouwen krijg je niet door een korte of eendaagse cursus te volgen. Je gedrag veranderen, daar cursus doe je meer dan twee maanden over (als je je dan ook echt inzet).

De prijs van de individuele cursus zelfvertrouwen is € 1.797 exclusief btw. Meestal vergoedt je werkgever een cursus om je zelfvertrouwen te vergroten. Vaak kun je gebruik maken van een individueel leer- en ontwikkelbudget. Vraag ernaar.

Coaching Rotterdam

Wat klanten over mij zeggen

UITSTEKEND
49 recensies op
Jeroen Arians
Jeroen Arians
02/08/2022
Hanneke is iemand die graag helpt en is toegewijd om je de juiste keuzes te laten maken. Mij heeft ze heel erg geholpen om beslissingen te maken en mijn volgende stap in mijn carrière te nemen.
Lees verder
Leroy van Dapperen
Leroy van Dapperen
17/07/2022
Hanneke heeft me met veel enthousiasme geholpen met mijn loopbaan. Ze heeft me praktische tips gegeven waar ik goed mee uit de voeten kon. Haar nuchtere en Rotterdamse can-do-mentaliteit spreekt me erg aan.
Lees verder
Helene Van Straten
Helene Van Straten
07/06/2022
Ik heb Hanneke leren kennen tijdens een ontwikkeltraject waar zij als co-trainer in onze groep is ingevallen. Bevlogen, echt geïnteresseerd in mensen dat is een meerwaarde die maar weinig mensen bezitten. Ze laat ook haar eigen kwetsbaarheid zien, dit maakt haar een prettige gesprekspartner. Ze maakt zichtbaar welke groeimogelijkheden je hebt en laat je met passie nieuwe wegen zien. Of je die inslaat dat is aan jou. Mocht er iemand aan me vragen of ik iemand weet om een coachingtraject of scholings traject te begeleiden zou ik zeker jouw naam noemen.
Lees verder
Stefan Kool
Stefan Kool
30/05/2022
Heb je het gevoel dat je vast zit? Dat er meer in je zit dan er nu uitkomt. Wil je weten waar je persoonlijke ontwikkeling knelt? Stel je kwetsbaar op en begin bij jezelf! Hanneke heb ik leren kennen als een erg betrokken en eerlijke coach. Zij heeft mij geholpen om de vinger op de zere plek te leggen. Mijn overtuigingen heeft zij gechallenged. En ze heeft mij van nieuwe heldere inzichten voorzien. Alles wat ik nodig heb om weer een stap vooruit te kunnen maken.
Lees verder
Evy Coppieters
Evy Coppieters
28/04/2022
Hanneke weet met haar ervaring en nuchtere blik de juiste snaren te raken. Ik voelde me begrepen en gesteund, maar ook tegelijkertijd voldoende uitgedaagd. Ieder gesprek was voor mij zowel thuis komen als op een nieuwe reis gaan. Het is fijn en geruststellend om te weten dat ik steeds bij haar terecht kan over zowel professionele vragen als persoonlijke knelpunten. Veel bewondering voor deze vrouw.
Lees verder
Fons Happel
Fons Happel
21/03/2022
Door de zeer betrokken en directe manier van werken op basis van een open en eerlijke instelling, worden blijvende resultaten in de coaching door Hanneke bereikt. Haar werkwijze kan confronterend zijn, maar dat is ook nodig als je blijvend anders in het leven wilt komen te staan. Hanneke weet waar ze het over heeft en dat is onderbouw door persoonlijke ervaring en kennis.
Lees verder
Edwin
Edwin
11/02/2022
Het komt voor dat je in gesprek moet gaan en dan is Hanneke een fijn persoon die naar je luistert en de energie geeft om de volgende stap te maken. Eerlijk en direct.
Lees verder
Marjon Kok
Marjon Kok
04/02/2022
“Twijfel niet, jij bent de allerbelangrijkste. Laat dit werkboek je niet slechts inspireren, maar doe er echt iets mee.” ¹ Zo heb ik Hanneke vanaf onze eerste ontmoeting inderdaad ervaren. Wat gaan we doen? Hoe kan ik je helpen? En handen uit de mouwen. Daadkrachtig, prikkelend, intuïtief naast analytisch en met een luisterend oor, bracht Hanneke een ventiel aan in mijn ik-weet-niet-wat-ik-kan bubbel. En coachte zij mij binnen no time naar dit-is-wat-ik-wil-en-kan speelveld. Ik heb de jobcoachgesprekken als een enorme carrière- en persoonlijke boost ervaren. Met Hanneke als mijn gids en coach: enthousiast en vol vertrouwen in mij als persoon. Hanneke, bedankt. ¹ Werkboek: Eigenkracht Coaching, Hanneke Zumker, 2021
Lees verder
Johan Michies
Johan Michies
10/01/2022
Begin 2021 een loopbaancoach traject bij Hanneke doorlopen. Hanneke is een fantastische vrouw, puur Rotterdams met een warm karakter. Hanneke komt met praktische tips en toepassingen, de doelgerichte persoonlijke benaderingen zetten je verder aan het denken. Na het eerste contact wist ik gelijk dat Hanneke mij verder kon helpen. Met haar tips en inzichten heeft dit eind 2021 geresulteerd in een mooie nieuwe functie en werkgever die helemaal bij mij past. Ik kan Hanneke van Eigen Kracht Coaching zeker aanbevelen!
Lees verder
Foppe Heineman
Foppe Heineman
10/01/2022
Hanneke is een geweldige coach. Het klikte vanaf het eerste moment. Ze is oprecht, luistert goed maar praat niet met je mee. Dat is juist waar ik behoefte aan had. Tegen gas. Ze liet me anders naar dingen kijken. Gaf me andere inzichten. Ze heeft me door een hele moeilijke tijd zowel privé als zakelijk heen gesleept. Door er te zijn en met me mee te denken. Ook haar eigen ervaringen helpen daar in zeker mee. Ik zou ze werkelijk aan iedereen aanraden en heb er heel veel van geleerd. Echt een heel fijne ervaring.
Lees verder
Coaching Rotterdam

Eigen Kracht Coaching: dé beste individuele cursus voor het vergroten van je zelfvertrouwen!