Op je werk snel je zelfvertrouwen vergroten?

Cursus op het werk je zelfvertrouwen vergroten

Ben ik wel goed genoeg? Kan ik deze klus wel? Misschien zeg ik iets doms in een werkoverleg. Heb ik weer een fout gemaakt. Dit soort gedachten zitten er bij jou ingebakken. Je vindt jezelf als mens niet oké en/of bent negatief over je prestaties. Je voelt je onzeker, volgens jou mankeert er iets aan je.

Je haalt jezelf hiermee onnodig naar beneden. Als jij nu eindelijk wil afrekenen met je lage zelfbeeld is deze individuele cursus vergroot op je werk je zelfvertrouwen dé oplossing.

Je bent aan het juiste adres als je:
Reken af met je onzekerheid en krijg hét duwtje in de rug dat je nodig hebt!

Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Coaching Rotterdam
Wat herken je hiervan?
Stel dat...

Je naar boven haalt wat er in jou zit en eind maakt aan jouw onzekerheid. Je minder afhankelijk bent van de mening van anderen over jouw gedrag en prestaties. Je stilstaat bij wat je wél hebt gedaan in plaats van nog niet. 

Na deze cursus ben je gestopt met altijd maar kritiek op jezelf te hebben en te kijken naar wat niet goed gaat. Je hebt een positieve mindset en van binnen voel je dat je impact op je werk hebt. 

Dat je vertrouwen in jezelf hebt en dit uitstraalt, uit zich in hoe je fysiek staat. Rechtop met je schouders breed en voeten stevig op de vloer. In de overleggen, die met collega’s hebt, voel je je sterk en weet je hen te overtuigen. 

Je het lef hebt om spannende dingen zoals presenteren voor een groep – ondanks je lichte stress – niet uit de weg te gaan. 

Na de cursus: 

  • Voel je je zekerder bij collega’s en in werksituaties 
  • Twijfel je minder over je capaciteiten 
  • Voel jij je merkbaar dat je zelfvertrouwen op je werk is vergroot
Coaching Rotterdam
Al tijdens het traject vertrouw je op jezelf en zien anderen je échte waarde.
Het lukt je als je oefent!

Het vergroten van je zelfvertrouwen is niet iets dat makkelijk is wat je even doet. Dat vergt werk. Het lezen van deze pagina is slechts een eerste stap voor je als je je onzekerheid wil aanpakken. Dít lezen (en allerlei zelfhulpboeken) verandert niets. 

Als jij de opdrachten uit de cursus doet, voel je meteen resultaat en gaat het je zeker lukken je gevoel van eigenwaarde en te vergroten. Neem daarom alleen contact op als je echt bereid bent tussen de sessie door te oefenen en experimenteren met nieuw gedrag! 

Ik garandeer je dan dat je zelfvertrouwen met rasse schreden vergroot en je je onzekerheid parkeert. Dat zie ik keer op keer gebeuren. Als mijn klanten hier binnen stappen lopen zij vaak hun hele leven al rond met laag zelfvertrouwen. 

Het cijfer dat mijn klanten zichzelf bij de start van de cursus geven, is gemiddeld een 3. Na drie maanden is dat een cijfer verhoogd naar een dikke 7 of 8. 

Deze individuele cursus zelfvertrouwen vergroten is op jou toegespitst. Juist omdat het lastig kan zijn om dan dingen anders te gaan doen en je tegen allerlei (interne) barrières aanloopt is, helpt het je dat je individuele begeleiding krijgt. Hiermee ben je meer geholpen dan als je je inschrijft voor een open training.

Maak je geen zorgen, het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.
Je zit nergens aan vast. Zo’n gesprek kan ook na werktijd.

“De beste manier om erachter te komen of je iets kunt, is om het gewoon te gaan uitproberen. Wedden dat het je lukt!”

Duur en prijs van de cursus zelfvertrouwen

De individuele cursus zelfvertrouwen duurt 16 weken en bestaat uit acht sessies die tweewekelijks plaatsvinden. Deze keuze is niet voor niets. Duurzaam zelfvertrouwen krijg je niet door een korte of eendaagse cursus te volgen. Je gedrag veranderen, daar cursus doe je meer dan twee maanden over (als je je dan ook echt inzet).

Bij mij klop je aan als je effectiever op je werk wil zijn en je onzekerheid wil parkeren.

De individuele cursus zelfvertrouwen duurt 16 weken en bestaat uit acht sessies die tweewekelijks plaatsvinden. Deze keuze is niet voor niets. Duurzaam zelfvertrouwen krijg je niet door een korte of eendaagse cursus te volgen. Je gedrag veranderen, daar cursus doe je meer dan twee maanden over (als je je dan ook echt inzet).

De prijs van de individuele cursus zelfvertrouwen is € 1.797 exclusief btw. Meestal vergoedt je werkgever een cursus om je zelfvertrouwen te vergroten. Vaak kun je gebruik maken van een individueel leer- en ontwikkelbudget. Vraag ernaar.

Coaching Rotterdam

Wat klanten over mij zeggen

UITSTEKEND
54 recensies op
Demi Keizer
Demi Keizer
14/04/2023
In een coachingstraject bij Hanneke ga je echt samen aan de slag. Door haar directe aanpak slaagden we erin om tot de kern te komen en resultaat te boeken. Niet sugar coaten, maar wel altijd met begrip en warmte. En tips waar je mee verder kunt. Aanrader!
Anush Koekasjan
Anush Koekasjan
12/04/2023
Hanneke heeft mij gedurende mijn loopbaantraject levenslessen meegegeven en heeft mij doen geloven in mijn eigen kracht en mijn onderbuikgevoel. Eigenlijk heeft ze me niet alleen geholpen bij loopbaanontwikkeling maar dus ook bij persoonlijke ontwikkeling. Ik zal haar eeuwig dankbaar zijn voor haar inzichten, empathie en eerlijkheid. Het extra duwtje in de rug die ik nodig had om voor mijzelf te kiezen, hoe mooi is dat?
Isolde Hooijmans
Isolde Hooijmans
06/03/2023
Hanneke is een hele fijn spontane en sociale partner om mee samen te werken. Wij konden goed op elkaar inspelen en Hanneke voelt aan wat nodig was. Ik vond het prettig om met haar te werken omdat ze zo enthousiast is en ook van aanpakken houdt. @Hanneke bedankt. Zo knap hoe jij in zo'n korte tijd zoveel gave dingen hebt gedaan, je eigen bedrijf, je blog, je boek en zoveel andere mooie dingen. Ik zou je aan iedereen aanbevelen.
Sharon Blaakmeer
Sharon Blaakmeer
01/03/2023
Na een fijn kennismakingsgesprek ben ik het loopbaantraject in gegaan. Hanneke laat je anders naar dingen kijken en laat doormiddel van opdrachten zien waar je goed in bent en waar je nog in kunt groeien. Daarnaast bespreekt ze opties waar je zelf niet eerder aan hebt gedacht en hoe dit bij je persoonlijkheid en werk/privé situatie past. Ik heb het loopbaantraject als zeer prettig ervaren, de gesprekken waren fijn en het heeft weer nieuwe deuren voor mij geopend.
Marjolein Dietzel
Marjolein Dietzel
17/02/2023
Ik wist al tijdens het kennismakingsgesprek dat ik bij Hanneke aan het goede adres was en voelde meteen een klik met haar. Hanneke is een warme persoonlijkheid met een scherp observatievermogen. Direct, maar altijd respectvol en constructief. En, ook heel fijn, met een flinke dosis humor! Haar kennis is doorleefd, en daardoor kan Hanneke de situatie waar jij je in bevindt heel goed inschatten en weet zij precies de vinger op de zere plek te leggen. Hanneke daagt je uit om uit je comfortzone te stappen en geeft je huiswerkopdrachten mee om de inzichten die je hebt opgedaan, ook echt in de praktijk te gaan oefenen. Ja, dat is spannend! Om vervolgens te ontdekken dat het werkt... Ik ben Hanneke heel dankbaar voor haar geweldige begeleiding en alle inzichten die ik heb opgedaan. Het heeft een positieve verandering in gang gezet. Dank je wel Hanneke, je bent echt een topper!
R.J. S.
R.J. S.
22/12/2022
Hanneke heeft voor ons een teamdag gefaciliteerd. Het programma was erg interessant en zeer afwisselend. De manier waarop zij ons begeleidde, sprak mij erg aan. Zowel het in goede banen leiden van het grote geheel alsook aandacht voor de verschillende teams vond ik erg knap. Zeker ook hoe ze wist om te gaan met emotionele momenten van collega’s. Al met al was het leuk om met elkaar te werken aan teamontwikkeling. Ik ging vol energie naar huis.
Ronald Kramer
Ronald Kramer
19/12/2022
Hanneke is prettige samenwerkingspartner voor ons. Als voormalig communicatie-adviseur speelt zij mensen door die bij haar een loopbaancoachtraject zitten. Kwalitatief zeer goed inzetbare professionals. Door haar grote netwerk weet zij mensen aan elkaar te verbinden. Naast dat wij het zelf prettig sparren vinden met haar horen we dit ook terug van de mensen die bij haar in de coaching zitten. Ik gun iedereen een coachingstraject met Hanneke.
Connie Eli
Connie Eli
12/12/2022
Hanneke was een cruciaal klankbord bij het vormgeven van mijn zakelijke doelen én met een stuk persoonlijke ontwikkeling. Waar het kon was ze empathisch en warm; waar het moest was ze ook snoei-eerlijk en direct, juist om mijn volgende stap dichterbij te brengen. En dat is wat ik in een coach zocht. Spiegelen, reflecteren, patronen herkennen... en af en toe met lachen om mijn eigen 'gemuts', met relativering en compassie. Door haar grote en veelzijdige netwerk linkte Hanneke mij met interessante en relevante mensen. Hannekes achtergrond als communicatie-adviseur maakte sparren gemakkelijk, kijkend naar de hectiek en complexiteit van de communicatieomgeving. Verrijkend dus!
Nathalie Schuurman
Nathalie Schuurman
01/12/2022
Zeer professionele coaching en heeft mij geholpen om weerbaarder te zijn. Ook ben ik sterker geworden en geloof in meer mezelf en mijn eigen kracht.
B Nikram
B Nikram
06/11/2022
Hanneke is een coach met een warme persoonlijkheid, Ze heeft me geholpen stap voor stap weer in mijn eigen krachten te komen en door mijzelf opgelegde beperkingen los te laten. Ik zal Hanneke van harte aanbevelen. Bedankt voor de waardevolle inzichten en fijne gesprekken!
Coaching Rotterdam

Eigen Kracht Coaching: dé beste individuele cursus voor het vergroten van je zelfvertrouwen!