Op je werk snel je zelfvertrouwen vergroten?

Cursus op het werk je zelfvertrouwen vergroten

Ben ik wel goed genoeg? Kan ik deze klus wel? Misschien zeg ik iets doms in een werkoverleg. Heb ik weer een fout gemaakt. Dit soort gedachten zitten er bij jou ingebakken. Je vindt jezelf als mens niet oké en/of bent negatief over je prestaties. Je voelt je onzeker, volgens jou mankeert er iets aan je.

Je haalt jezelf hiermee onnodig naar beneden. Als jij nu eindelijk wil afrekenen met je lage zelfbeeld is deze cursus zelfvertrouwen op je werk dé oplossing.

Je bent aan het juiste adres als je:
Reken af met je onzekerheid en krijg hét duwtje in de rug dat je nodig hebt!
Coaching Rotterdam
Wat herken je hiervan?
Stel dat...

Je naar boven haalt wat er in jou zit en eind maakt aan jouw onzekerheid. Je minder afhankelijk bent van de mening van anderen over jouw gedrag en prestaties. Je stilstaat bij wat je wél hebt gedaan in plaats van nog niet. 

Na deze cursus ben je gestopt met altijd maar kritiek op jezelf te hebben en te kijken naar wat niet goed gaat. Je hebt een positieve mindset en van binnen voel je dat je impact op je werk hebt. 

Dat je vertrouwen in jezelf hebt en dit uitstraalt, uit zich in hoe je fysiek staat. Rechtop met je schouders breed en voeten stevig op de vloer. In de overleggen, die met collega’s hebt, voel je je sterk en weet je hen te overtuigen. 

Je het lef hebt om spannende dingen zoals presenteren voor een groep – ondanks je lichte stress – niet uit de weg te gaan. 

Na de cursus: 

  • Voel je je zekerder bij collega’s en in werksituaties 
  • Voel je je niet meer wankel
  • Twijfel je minder over je capaciteiten 
  • Voel jij je merkbaar dat je zelfvertrouwen op je werk is vergroot
Coaching Rotterdam
Al tijdens het traject vertrouw je op jezelf en zien anderen je échte waarde.
Het lukt je als je oefent!

Het vergroten van je zelfvertrouwen is niet iets dat makkelijk is wat je even doet. Dat vergt werk. Het lezen van deze pagina is slechts een eerste stap voor je als je je onzekerheid wil aanpakken. Dít lezen (en allerlei zelfhulpboeken) verandert niets. 

Als jij de opdrachten uit de cursus doet, voel je meteen resultaat en gaat het je zeker lukken je gevoel van eigenwaarde en te vergroten. Neem daarom alleen contact op als je echt bereid bent tussen de sessie door te oefenen en experimenteren met nieuw gedrag! 

Ik garandeer je dan dat je zelfvertrouwen met rasse schreden vergroot en je je onzekerheid parkeert. Dat zie ik keer op keer gebeuren. Als mijn klanten hier binnen stappen lopen zij vaak hun hele leven al rond met laag zelfvertrouwen. 

Het cijfer dat mijn klanten zichzelf bij de start van de cursus geven, is gemiddeld een 3. Na drie maanden is dat een cijfer verhoogd naar een dikke 7 of 8. 

Deze cursus zelfvertrouwen vergroten is op jou toegespitst. Juist omdat het lastig kan zijn om dan dingen anders te gaan doen en je tegen allerlei (interne) barrières aanloopt is, helpt het je dat je ook individuele begeleiding krijgt. Hiermee ben je meer geholpen dan als je je inschrijft voor een open training van een dag. Daarmee bereik je geen blijvende gedragsverandering. Je moet ervoor zorgen dat die nieuwe gewoontes inslijten.

“De beste manier om erachter te komen of je iets kunt, is om het gewoon te gaan uitproberen. Wedden dat het je lukt!”

Praktisch over de cursus zelfvertrouwen

De cursus zelfvertrouwen duurt 3 maanden. Deze keuze is niet voor niets. Duurzaam zelfvertrouwen krijg je niet door een korte of eendaagse cursus te volgen. Je gedrag veranderen, daar cursus doe je meer dan twee maanden over (als je je dan ook echt inzet).

Bij mij klop je aan als je effectiever op je werk wil zijn en je onzekerheid wil parkeren.

Wil je:

Niet meer aanmodderen?
Niet meer piekeren?
Niet meer aan jezelf twijfelen? 
En je dus niet meer ellendig voelen?

Doe dan mee met het groepsprogramma: Sterk in je schoenen komen te staan op je werk!

Als je dit met een groep doet, boek je veel sneller resultaat dan met een-op-een coaching. Je ontmoet mensen die begrijpen waar je het over hebt. Door de voorbeelden te zien van hoe anderen het aanpakken in combinatie met alles wat wordt aangereikt omgaan, wordt je aangezet om zelf ook nieuwe dingen te gaan uitproberen. De groep is de steunpilaar waarop je kunt leunen en motiveert je als je dreigt af te zwakken.

Coaching Rotterdam

Wat klanten over mij zeggen

UITSTEKEND
65 recensies op
Erik Grauwmeijer
Erik Grauwmeijer
15/06/2024
Hanneke is een zeer betrokken coach, die belangrijke bespreekpunten niet uit de weggaat, en altijd vanuit jouw perspectief verbeterpunten weet aan te dragen. Daarbij staat ze altijd aan jouw kant, maar verliest het perspectief van de werkgever niet uit het oog. Ik heb veel aan haar begeleiding gehad!
Pauline W
Pauline W
17/05/2024
De coaching gesprekken met Hanneke heb ik als heel waardevol en prettig ervaren. Hanneke heeft me veel praktische handvatten gegeven voor werksituaties waar ik in vastliep. Ze heeft snel inzicht in een situatie en komt snel tot de kern. Haar directe en soms ook confronterende aanpak in combinatie met haar warme persoonlijkheid hebben me enorm op weg geholpen. Daarnaast biedt het online cursusaanbod een mooie theoretische én praktische aanvulling op de gesprekken.
Evelyn Van De Goor
Evelyn Van De Goor
13/01/2024
Waardevol is het traject met Hanneke, dankbaar voor de fijne en vooral persoonlijke aanpak. Hanneke is eerlijk, open, oprecht en neemt de tijd voor je. Het heeft mij enorm geholpen de juiste richting te vinden.
Ruben de Wit
Ruben de Wit
08/01/2024
Ik ging met enige scepsis dit loopbaan traject in maar Hanneke heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Het traject is een mooie mix van eigen werkboek oefeningen, meetings zowel real live als digitaal en een persoonlijk gesprek waarbij Hanneke je extra eye openers geeft. Het heeft ervoor gezorgd dat ik overtuigd ben van de keuzes die ik ga nemen. Ik ga vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet. Ik wens iedereen deze coach en dit traject toe wanneer je twijfelt aan je baan of inmiddels al weet dat het eigenlijk niet bij je past. Het zal je veel nieuwe inzichten geven.
Behrang Mousavi
Behrang Mousavi
23/11/2023
Hanneke Zumker, is een ervaren Coach. Zij is zeer kundige coach en gebruikt haar inhoudelijke kennis in combinatie met haar empathische vermogen om cliënt zo goed mogelijk te helpen. Hanneke is een oprechte en aangename persoonlijkheid en bied wat een cliënt nodig heeft. Zij gebruikt haar inlevingsvermogen om cliënt zo goed mogelijk te begrijpen, te helpen om zo goed mogelijk te herstellen om verder te kunnen gaan. Zij is een integer en eerlijke coach en zet de belangen van de cliënt altijd voorop. Zij helpt cliënten om uit te gaan van een eigen kracht om te herstellen en de draad weer te kunnen oppikken. ‘Eigen kracht coaching’ is een absolute aanrader!
Nadia L
Nadia L
20/11/2023
Mijn coach gesprekken met Hanneke hebben mij geholpen met het vinden van een balans tussen mijn perfectionisme en het loslaten. Daarbij heeft zij mij ook praktische tools en oefeningen gegeven om mijn zelfkritische houding te verminderen. Dit alles doet Hanneke op een heel eerlijke recht voor zijn raap en heldere wijze. Bedankt Hanneke voor je waardevolle begeleiding!
marjanne klaassen
marjanne klaassen
11/11/2023
Hanneke vind ik een krachtige energieke vrouw. Met haar humor, lachen, frisse blik maakt zij de coach sessies tot een feestje. Tegelijkertijd voel ik dat ze haar werk serieus neemt en alles eruit haalt wat erin zit. Wat ik heel erg waardeer is dat zij contact met mij zocht als ze een poosje niets van me had gehoord. Ze voelt goed aan wat ik nodig heb. Er is heus een plan/doel en dat is op meerdere manieren te bereiken doordat Hanneke goed inspeelt op wat ter sprake komt. Op een prettige manier brengt ze er vervolgens weer structuur in. Steeds als ik bij Hanneke ben geweest heb ik een gevoel van verlichting, vertrouwen dat ik op de juiste weg ben, zin om weer aan te pakken.
Björn aarts
Björn aarts
24/09/2023
Hanneke was mijn kern-trainer voor de opleiding professional coach aan de Trainersacademie. Haar persoonlijke, eerlijke en oprechte aanpak heeft mij enorm geholpen in het vinden van mijn zijn als coach. Zelfs na de opleiding is ze bereid te helpen bij vragen. Ze is zeer professioneel en gedreven en ze blijft zichzelf continue ontwikkelen.
R Gianotten
R Gianotten
25/07/2023
Mijn eerste gesprek met Hanneka gaf mij direct het gevoel hier zit ik goed. De klik was er meteen. Tijdens het coaching traject bleef ze mijn hulpvraag telkens centraal stellen om mij zo de gevraagde handvatten te geven. De gesprekken waren open en intensief. Soms confronterend en daardoor ook verhelderend. Hanneke weet, door haar eigen ervaringen, de vinger op de zere plek te leggen. En door aan te geven hoe je de gesprekken en de handvatten in de praktijk kan toepassen merkte ik direct resultaat in de "echte wereld". Ik heb heel veel geleerd van Hanneke en haar eerlijke, directe en oprechte benadering. Wil je jezelf persoonlijk ontwikkelen dan zit je bij Hanneke helemaal goed.
Tjark Roozendaal
Tjark Roozendaal
15/07/2023
Ik heb Hanneke Zumker meegemaakt als externe vertrouwenspersoon. Tijdens de kennismaking vond ik haar al een vriendelijke, meewerkende en open indruk maken. Ik heb gemerkt dat ze er echt voor de werknemers is, en hiermee de werkgevers helpt. Erg geduldig en meedenkend maar ook respectvol confronterend waar dat nodig kan zijn. Ze geeft om haar cliënten en dat merk je in hoe ze een veilige en fijne werkomgeving voor hen wil bewerkstelligen.
Coaching Rotterdam

Eigen Kracht Coaching: dé beste cursus voor het vergroten van je zelfvertrouwen!