Wandelcoaching

Ga samen met mij in Rotterdam wandelen en kom in beweging!

Wil jij je zinnen letterlijk verzetten en ontdekken wat je energie geeft? Kies dan voor wandelcoaching in Rotterdam. Al wandelend gaan we met elkaar in gesprek over waar je tegenaan loopt in je werk, je persoonlijk leven of de levensvragen die je bezig houden. Gedurende de wandeling ga je ervaren dat de natuur helpt om je leven vanuit een ander perspectief te bekijken.

De combinatie van coachen, in beweging zijn en de natuur is heel gezond voor je geest en je lichaam. Door te lopen en te praten zet je zowel je hoofd als lichaam in beweging. In de natuur kom je beter in contact met jezelf. Buiten kun je veel makkelijker loskomen van je dagelijkse beslommeringen. Wandelen helpt je om je hoofd leeg te maken en je gedachten op een rijtje te zetten.

De voordelen

 • Je komt uit je dagelijkse sleur en omgeving en bent buiten op een mooie plek
 • In je hoofd wordt het gemakkelijker rustig waardoor je beter kunt luisteren naar je gevoel en ontdekt wat jij belangrijk vindt
 • Er is letterlijk ruimte om je heen, waardoor je ruimte in je hoofd maakt
 • Al je zintuigen worden geprikkeld, waardoor je het coachgesprek intenser beleeft
 • De natuur maakt het gemakkelijk om over jezelf te praten. Zo gebruiken we de kwaliteiten van bomen, planten en dieren als metafoor en herken je in jezelf de verschillende fasen van seizoenen en weersomstandigheden
 • Je maakt minder oogcontact, wat het praten over onderwerpen die gevoelig of pijnlijk zijn makkelijker maakt
 • Door te bewegen maak je endorfines aan die je een fijn gevoel geven
 • Wandelen in de natuur werkt rustgevend waardoor gesprekken minder vermoeiend zijn

Praktische informatie

 • Een wandelcoachgesprek duurt minimaal anderhalf uur
 • De gesprekken vinden plaats in het Kralingse bos van Rotterdam of in de Broekpolder in Vlaardingen
 • Zorg voor stevige wandelschoenen

Wandelcoaching in het Rotterdamse Kralingse bos

Al wandelend in het Kralingse bos genieten mijn klanten en ik van de prachtige skyline van Rotterdam. Het Kralingse bos is dan ook niet voor niets een geliefde plek voor Rotterdammers. Je vindt er een grote diversiteit aan bomen, veel dood hout met daarop allerlei mossen en paddenstoelen. Doordat de vogels gewend zijn geraakt aan mensen kun je ze van heel dicht benaderen. Dat versterkt bij mij en mijn klanten het gevoel dat je ondanks dat je in de stad bent toch in de natuur wandelt.  Kiezen voor wandelcoaching Rotterdam is kiezen voor een dynamisch coachgesprek in een rustgevende setting.

Wandelcoaching in de Broekpolder

Wie nu wandelt in de Broekpolder kan zich niet voorstellen dat de bodem is vervuild met havenslib en zware metalen. Het is een adembenemend natuurgebied waar ik het liefste met mijn klanten wandel. Het heeft een gevarieerd landschap van polder, jong bos en grote plassen waar veel watervogels foerageren en overwinteren. Ook kun je er Schotse hooglanders bewonderen.

Kies je mij als jouw wandelcoach? Dan beloof ik jou een prachtige omgeving en diepgang in de vragen die ik je stel, zodat jij verder kunt! Kiezen voor wandelcoaching Rotterdam is kiezen voor jezelf!