Een dynamisch coachgesprek in een rustgevende omgeving

Wandelcoaching in Rotterdam

Wel behoefte aan coaching, maar geen zin om binnen stil te zitten?
Een gesprek over het gedoe op je werk, hoe je met onprofessionele collega's omgaat of 'nee' zegt, kunnen we ook prima buiten voeren. Bij mij in de wandelcoaching komen, is een slimme zet. Kiezen voor mijn wandelcoaching is kiezen voor kwalitatief hoogwaardige tijd voor jezelf. Een investering waar je geen spijt van krijgt.

Al wandelend gaan we met elkaar in gesprek over waar je in je werk tegenaan loopt.
Gedurende de wandeling ervaar je dat de natuur helpt om je situatie vanuit een ander perspectief te bekijken. Je komt ongetwijfeld opgefrist thuis

Waarom wandelend coachen?

Stel je voor dat je niet meer tegen wordt gehouden door je eigen beperkende gedachten of emoties. Hoe ziet je werk er dan uit? Wat doe je nu juist wel en wat doe je níét meer? Kun jij je voorstellen dat je op een krachtige manier achter jouw standpunten staat en ze goed weet te verwoorden? Dat je weet hoe je jouw mening kan geven zodat hij geaccepteerd wordt? Dat je ‘nee’ zegt tegen dingen die je niet wilt doen? 

Wil jij dit ook ervaren? Met mijn coachtraject is het allemaal mogelijk.

Coaching Rotterdam
wandelcoaching Rotterdam

Waarom in de natuur?

De natuur maakt het gemakkelijk om over jezelf te praten. Zo gebruiken we de kwaliteiten van bomen, planten en dieren als metafoor. Bijvoorbeeld de standvastigheid van een Schotse Hooglander, of de groeikracht van een jonge varen. Je kan jezelf herkennen in de verschillende seizoenen en weersomstandigheden. Bij de herfst hoort naar binnen keren, bij de lente naar buiten treden. Bovendien werkt wandelen in de natuur rustgevend waardoor gesprekken minder vermoeiend zijn.

Praktische informatie

Een wandelcoachgesprek duurt minimaal anderhalf uur en vindt plaats in het Kralingse bos in Rotterdam of in de Broekpolder in Vlaardingen. Denk eraan je voldoende warm te kleden en prettige wandelschoenen aan te doen.

wandelcoaching Rotterdam

Nog een paar voordelen van wandelcoaching

Wandelen in het Kralingse bos

Al wandelend in het Kralingse bos geniet je van de skyline van Rotterdam. Een stuk natuur in de nabijheid van het bruisende stadscentrum. Het Kralingse bos is niet voor niets een geliefde plek voor Rotterdammers om uit te rusten en op te laden.

Of wandelen in de Broekpolder

Dit is een adembenemend natuurgebied waar ik het liefst wandel. Het heeft een gevarieerd landschap van polder, jong bos en grote plassen waar watervogels hun voedsel verzamelen en overwinteren. Ook lopen er Schotse Hooglanders rond.

Kom, we gaan naar buiten

Coaching Rotterdam