Eigen Kracht Coaching Rotterdam

Een dynamisch coachgesprek in een rustgevende omgeving

Wandelcoaching in Rotterdam

Wel behoefte aan coaching, maar geen zin om binnen stil te zitten? Kom bij mij in wandelcoaching, dan heb je een fijne én effectieve combinatie. Kiezen voor deze wandelcoaching is kiezen voor kwalitatief hoogwaardige tijd voor jezelf. Een investering waar je geen spijt van krijgt.

Al wandelend gaan we met elkaar in gesprek over waar je tegenaan loopt in je werk en in je privéleven. Of we praten over de levensvragen die je bezighouden.

Gedurende de wandeling ervaar je dat de natuur helpt om je situatie vanuit een ander perspectief te bekijken. Je komt ongetwijfeld opgefrist thuis.

Waarom wandelend coachen?

Stel je voor dat je niet meer tegen wordt gehouden door je eigen beperkende gedachten of emoties. Hoe ziet je leven er dan uit? Wat doe je nu juist wel en wat doe je níét meer? Kun jij je voorstellen dat je op een krachtige manier achter jouw standpunten staat en ze goed weet te verwoorden? Dat je weet hoe je jouw mening kan geven zodat hij geaccepteerd wordt? Dat je ‘nee’ zegt tegen dingen die je niet wilt doen? 

Wil jij dit ook ervaren? Met mijn coachtraject is het allemaal mogelijk.

Coaching Rotterdam
wandelcoaching rotterdam kralingse bos

Waarom in de natuur?

De natuur maakt het gemakkelijk om over jezelf te praten. Zo gebruiken we de kwaliteiten van bomen, planten en dieren als metafoor. Bijvoorbeeld de standvastigheid van een Schotse Hooglander, of de groeikracht van een jonge varen. Je kan jezelf herkennen in de verschillende seizoenen en weersomstandigheden. Bij de herfst hoort naar binnen keren, bij de lente naar buiten treden. Bovendien werkt wandelen in de natuur rustgevend waardoor gesprekken minder vermoeiend zijn.

Praktische informatie

Een wandelcoachgesprek duurt minimaal anderhalf uur en vindt plaats in het Kralingse bos in Rotterdam of in de Broekpolder in Vlaardingen. Denk eraan je voldoende warm te kleden en prettige wandelschoenen aan te doen.

wandelcoaching in rotterdam

Nog een paar voordelen van wandelcoaching

  • Al je zintuigen worden geprikkeld, waardoor je het coachgesprek intenser beleeft en je je beter herinnert wat je leert.
  • Je komt uit je dagelijkse sleur en omgeving en bent buiten op een mooie plek.
  • In je hoofd wordt het gemakkelijker rustig waardoor je beter kunt luisteren naar je gevoel en ontdekt wat jij belangrijk vindt.
  • Je maakt minder oogcontact, wat praten over onderwerpen die gevoelig of pijnlijk zijn makkelijker maakt.
  • Door te bewegen maak je endorfine aan waardoor je je beter voelt.

Wandelen in het Kralingse bos

Al wandelend in het Kralingse bos geniet je van de skyline van Rotterdam. Een stuk natuur in de nabijheid van het bruisende stadscentrum. Het Kralingse bos is niet voor niets een geliefde plek voor Rotterdammers om uit te rusten en op te laden.

Of wandelen in de Broekpolder

Dit is een adembenemend natuurgebied waar ik het liefst wandel. Het heeft een gevarieerd landschap van polder, jong bos en grote plassen waar watervogels hun voedsel verzamelen en overwinteren. Ook lopen er Schotse Hooglanders rond.

Kom, we gaan naar buiten

Coaching Rotterdam
Sluit Menu