Missie en visie met professionele begeleiding

Missie en visie Rotterdam

Heb je als directie of bestuur meer richting nodig? Wil je weten welke kant je op wil? Voor een duidelijke bedrijfsstrategie zijn een missie en visie essentieel. Ze zorgen voor verbinding in de organisatie. 

Zonder missie en visie ben je eigenlijk stuurloos. 

En daar heeft niet alleen de directie of het bestuur last van. De overige medewerkers merken het ook en zijn daardoor minder gemotiveerd. Want waar doen ze het eigenlijk voor? 

Willen jullie een goede basis leggen? 
Wil je een duidelijke richting uitstippelen voor de organisatie? 

Dan is dit het perfecte programma voor jullie. Jullie gaan twee dagen aan de slag om de missie en visie van de organisatie aan te scherpen. Na het programma weten jullie precies waar jullie voor staan, welke kant jullie op willen en hoe jullie dit gaan doen.

Mijn begeleiding bij missie en visie trajecten geeft focus. Ik weet vanwege mijn vorige carrière als  communicatie-adviseur hoe ik iedereen mee kan krijgen in jullie verandertraject. Dat zorgt voor maximaal betrokken én gemotiveerde medewerkers.  

Mijn missie en visie begeleiding?

Een missie is vaak heel abstract en moeilijk voor de gemiddelde medewerker te pakken. Mijn kracht ligt erin dat ik kijk hoe je zo’n missie zo praktisch kan maken dat iedereen ervoor gaat. Dit betekent dat ik vooral ook doorvraag op wat dit in het dagelijks werk voor jullie betekent en welk gedrag hoort daarbij.

Mijn begeleiding zorgt ervoor dat je bijeenkomst, projectdag of heidag nóg waardevoller wordt. Ik help jullie om eens helemaal op een andere manier naar elkaar en het bedrijf te kijken. 

Het missie-visie-programma duurt twee dagen. Jullie doen samen allerlei leuke, interactieve opdrachten waarbij ik jullie begeleid. Zo achterhalen jullie onder andere wat jullie bestaansrecht is en  wat jullie ambities zijn. Ook komt ter sprake wat jullie verbindt en wat jullie normen, waarden en overtuigingen zijn.

Het worden twee superleuke dagen. Het programma is er naast de missie en visie ook op gericht dat jullie elkaar én jezelf beter leren kennen. Jullie doen verschillende opdrachten en krijgen prikkelende vragen over hoe jullie jezelf en anderen zien. 

Wat inspireert je?
Wat zijn je drijfveren?
Wat zijn je doelen?
Hoe neem je beslissingen?

Op deze twee dagen krijgen jullie helder waar jullie voor staan en voor gaan. 

Resultaten van een missie op maat

  • Jullie weten wat jullie doen en waarom. 
  • Jullie hebben ontdekt wat jullie doel is en waar jullie in geloven. 
  • Het is duidelijk waarin jullie je onderscheiden. 
  • Jullie hebben een duidelijke toekomstvisie. 
  • Er is een strategie voor de organisatie. 
  • Voor medewerkers wordt duidelijk waarom ze doen wat ze doen. 
  • Er is een duidelijke richting wat zorgt voor meer motivatie in de hele organisatie.

Jullie missie laten begeleiden?

Het is dé manier om je team verder te ontwikkelen. En het is ook nog eens heel leuk om te doen. Niks geen saaie teambuildingdag waar eigenlijk niemand zin in heeft. Nee. Jullie doen leuke, interactieve opdrachten waar je écht verder mee komt. Jullie gaan met hernieuwde energie, inspiratie en een echt wij-gevoel weer naar huis.

Kan jouw team een extra boost gebruiken?

Tijdens dit programma zijn jullie niet alleen bezig met de missie en visie van de organisatie. Jullie leren ook jezelf en elkaar veel beter kennen. Jullie ontdekken wat je inspireert, wat je drijfveren zijn en hoe je beslissingen neemt. Zo zorgt dit programma ervoor dat jullie samen supergemotiveerd aan de slag gaan met de nieuwe richting van het bedrijf.

Even overleggen over de mogelijkheden? Bel 06 33868922.

Heb je gedoe op je werk? Of werkvloerfrustraties? Maak ze dan soepel bespreekbaar met de checklist uit mijn e-boek.

Download direct gratis e-book 10 tips om op je werk (slim) voor jezelf op te komen

 

Je las een blog van moi – Hanneke Zumker

Hanneke wie?
Klantervaringen

Fijne werkweek!

Hanneke Zumker coach Rotterdam

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print