“Wat mij verder heeft gebracht doorgeven aan anderen. Dat is mijn drijfveer”

Hanneke-Zumker-TeamCoach-Rotterdam-02

Als Rotterdamse coach sta ik voor levendige en actieve coaching. Ik weet als geen ander wat het is om tegen je eigen grenzen aan te lopen en te starten met nieuwe denkwijzen en gedrag. Ik vind het belangrijk dat jij je gesteund en uitgedaagd voelt om (her)nieuwde talenten aan te boren in contact met jezelf en anderen. Ik weet wat het is om hierin vast te lopen. Mijn eigen leven liep ook niet altijd op rolletjes. Als kind werd ik enorm veel gepest en toen ik in een vrouwelijk team kwam te werken, liep ik meteen weer tegen mijn eigen weerbaarheid aan.

Ik kon heel moeilijk ‘nee’ zeggen en liet over me heen lopen. Dit gebeurde me ook in vriendschappen. Ik was niet in balans en piekerde veel. Ik werkte aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling door diverse trainingen te volgen, bezocht een psycholoog en nam deel aan teamcoaching. Mijn eigen ontwikkelingsproces heeft mij gebracht waar ik nu ben. Een gelukkig mens dat stevig in haar schoenen staat. Dat gun ik iedereen. Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om jou als coach goed te kunnen begeleiden.

Ik luister op een nuchtere manier naar jouw coachvraag en geef je de ruimte om je eigen verhaal te doen. Ik ben enthousiast en kan me goed in anderen inleven en durf op te confronteren. Klanten vertellen me dat ze bij mij iemand vinden met een luisterend oor, ze een duwtje in de rug geeft, inspireert en prikkelt om nieuwe stappen te zetten. Ik heb een Rotterdamse stijl van werken: duidelijke afspraken en met het resultaat helder voor ogen. Als coach help ik je trouw te zijn aan jezelf zodat jij in je kracht komt te staan en het beste uit jezelf haalt. Bij werkgerelateerde vragen kan ik door mijn bedrijfskundige achtergrond gemakkelijk de link leggen tussen jouw coachvraag en de belangen van je werkgever en andersom.

Hanneke-Zumker-Coach-Rotterdam-Eigen-Kracht-Coaching

Ben ik niet in Rotterdam bezig als coach of aan het trainen? Dan zie je mij met mijn man en vier kinderen. Ons gezin is mijn belangrijkste levenspijler. Het is bij ons een drukke boel. Ik ben er een ster in om alle ballen in de lucht te houden. Ik breng mijn kinderen naar school, een speelafspraak of een andere activiteit. Broodtrommels klaarmaken, koken en opruimen….. We zijn er druk mee.

Gelukkig is er ook tijd voor ontspanning. Heerlijk om een rondje door het Rotterdamse Kralingse bos te rennen, lekker te eten met mijn gezin of vrienden, thuis te genieten van een leuke film of te ontspannen in de sauna. Rondtrekken en veel zien. Daarmee kan ik mijn batterij echt opladen.

Wat zegt mijn klant over mij?

“Bij Hanneke Zumker neem je de coaching niet alleen op vanuit je stoel, maar kom je ook in actie door oefeningen te doen. Daardoor beklijven de inzichten tijdens de coaching en heb je achteraf goede handvatten. Hanneke geloofde enorm in mijn eigen kracht”, Marc Dieles