Dit doe ik niet,
want dit wíl ik niet’

Grenzen stellen (coachtraject in Rotterdam)

Nee zeggen is goed. Je eigen grenzen bewaken is het beste wat je kan doen als je niet onnodig energie wilt verliezen. Maar dan moet je wel voelen waar die grens ligt en je moet hem ook dúrven aangeven.

“Denk jij weleens:
tot hier en niet verder, maar spreek je dat niet uit?”

 Dan help ik je met deze coaching om je grenzen aan te geven. Want niets zeggen terwijl iemand over je grenzen gaat, daar heeft uiteindelijk niemand iets aan.

Tijdens de coaching leer je je grenzen voelen, je grenzen verwoorden, voor je mening opkomen en stevig in je schoenen staan.

Klinkt dat goed?

Hoe de coaching werkt

Als het tijdens het kennismakingsgesprek tussen ons klikt en we allebei het gevoel hebben dat ik je kan helpen, ontvang je van mij een vragenlijst waarin je je persoonlijke doelen formuleert.

Grenzen stellen is een praktisch traject van 6 sessies waarin je veel oefent met nieuw gedrag. We werken met situaties waar jij tegenaan loopt.

Ik laat je onder andere zien hoe je je lichaamstaal inzet om assertiever over te komen. Ook oefenen we met het geven van feedback en hoe je het beste met lastige mensen omgaat, zonder jezelf geweld aan te doen.

Tussen de coachsessies in doe je huiswerk en oefen je met wat je hebt geleerd.

werkgeluk Rotterdam

Na de coaching grenzen stellen