Goede communicatie en oprechte aandacht dáár scoor je als IT'er of ingenieur hoge ogen mee

Coach voor ingenieurs en andere bèta’s

Wat goed dat je me hebt gevonden. Zes jaar geleden wilde ik mijn coaching richten op ingenieurs, techneuten en andere bèta’s. Ik weet hoe je als ICT'er of technische professional je people skills op een hoger niveau krijgt en punten bij je collega’s scoort.

 Maar ja…

Als ingenieur ben je het liefste bezig met feiten en logica of het oplossen van een complex probleem. Tel daarbij op dat de gemiddelde techneut perfectionistisch is en moeilijk kan delegeren. Die wil alles zelf doen. Uit mijn marktonderzoek bleek dat de gemiddelde bèta niet snel een coach in de hand neemt. Het is dus best bijzonder dat je naar me op zoek ging.

Misschien ben je de HR-manager die ging Googlen…

De meeste technische professionals houden zich niet primair bezig met de menselijke kant van het werk. Je snapt dat ik besloot mijn doelgroep te verbreden. Ik ben me gaan richten op Rotterdamse professionals die beter om willen gaan met het gedoe van hun werk of loopbaanvragen hebben.

Bedrijven in de Botlek vonden mij

Alhoewel de meeste ingenieurs niet meteen enthousiast zijn om gecoached te worden, zeggen ze vrijwel allemaal na afloop: “Dat had ik veel eerder moeten doen.” Ik ben helemaal niet zweverig, sta met beide benen op de grond en de praktische tips die ik ze geef zijn concreet en bieden direct houvast. Technici merken dat als ze die toepassen de samenwerking met hun collega’s meteen beter gaat.

Herken je hier dingen van?

Stel je voor dat...

Je weet hoe je de weerstand van je collega’s kunt ombuigen. Je conflicten niet meer uit de weg gaat en zonder dat je de relatie met je collega verstoort of ruzie maakt toch het gesprek aangaat. Of het nu gaat om een collega die zijn afspraken niet nakomt of een collega die slecht werk levert. 

Dat je weet hoe je omgaat met collega’s die je tegenwerken of hun hakken in het zand zetten? 

Of dat je weet wat je volgende stap in je carrière is?

Maak je geen zorgen, de kennismaking is telefonisch.
Je zit nergens aan vast. Zo’n gesprek kan ook na werktijd

Coaching Rotterdam
coach voor technici

Ik help je.

Lees hoe een loopbaancoachtraject of een traject van personal coaching eruit ziet.

Na afloop krijg je zelfs je manager mee!

Een klantervaring lezen?

Tijdens de coaching gingen we in gesprek over wat hij wilde uitstralen en we spraken over de motieven van zijn collega’s. Wat hebben zij nodig en wat beweegt hen?

Waarvoor kun je me bellen?

Ik heb briljante ICT'ers en ingenieurs zien worstelen om zich te uiten, maar dit kun je leren.

Coaching Rotterdam

Wie ben ik?

Ik ben Hanneke Zumker en geloof in organisaties waar je van alles mag vinden en voorstellen zonder dat je wordt afgeschoten, waar feedback krijgen en geven oké is en waar fouten worden gezien als kans om te leren. 

Ik kan je vertellen dat ik al decennia samen ben met een leuke bèta. Hij is opgeleid als chemisch technoloog en houdt zich nu bezig met de veiligheid van een raffinaderij ergens in de Europoort. 

We zijn elkaars tegenpolen… 

Hij is rationeel en lost problemen verstandelijk op en ik ga er vol gevoel en emotie in. Je snapt de we elkaar zeker in het begin van onze relatie niet altijd goed begrepen. Door te kijken hoe hij met situaties omgaat, kon ik nuchter met zaken omgaan. Hij leerde om zijn EQ-kant te gebruiken. 

Niet alleen begrijpen we elkaar beter, maar hij vertelt me ook dat hij wat we thuis doen ook op het werk toepast. Hierdoor heeft hij niet alleen meer plezier met zijn collega’s, maar loopt de samenwerking ook veel vlotter. 

Meerdere fabrieken in de Rotterdamse haven hebben me weten te vinden. Ik merk dat ik het niet alleen privé leuk vindt om met ingenieurs en ICT’ers te zijn, maar ook graag met hen werk. 

Mijn directe manier van doen is voor de gemiddelde techneut een verademing. 

Ik ben geen zweverig type en aan chakra’s doe ik niet 😉 Ik weet dat je geen therapeutische sessie nodig hebt om op je werk beter uit de verf te komen. 

“Hanneke is een zeer betrokken coach, ze voelt goed aan wat er speelt en wat er moet gebeuren om je probleem op te lossen. Geen vage theorieën of oefeningen, gewoon duidelijke ideeën en tips waar ik goed mee uit de voeten kan. Ik heb heel veel geleerd van de sessies met Hanneke en ben veel over mijzelf te weten gekomen.”

PIM LEENHEER

Coaching Rotterdam
zelfvertrouwen op je werk

Zo gaat coaching in z’n werk

Je bespreekt wat er wél en niet goed ging. Hierdoor vind je nieuwe manieren om het op je werk anders aan te pakken. Dat werkt ook thuis door

In 6 tot 8 gesprekken haal je een concreet en meetbaar resultaat. 

Reken erop dat we lachen. Dat geeft lucht en helpt je te relativeren.

De coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijk. Liever even naar buiten? Wandelend een gesprek voeren doe ik ook graag.

Wat klanten zeggen

Coaching Rotterdam

Wanneer je op zoek bent naar een coach die empathisch met jou meeknikt, zoek dan gerust verder. Buiten het feit dat Hanneke er niet voor schroomt om jou een spiegel voor te houden.”

Rahma bentarcha

Coaching Rotterdam

“Hanneke ingeschakeld vanwege een medewerker die niet goed functioneerde. Het lukt Hanneke goed om snel bij de kern van het probleem te komen.”

LEON HOEK

Coaching Rotterdam

“Hanneke schakelt direct. Ze is zeer gevoelig voor non-verbale communicatie en vraagt door om mensen in staat te stellen te zeggen wat ze echt bedoelen.”

Coaching Rotterdam

RORY DICKHOFF

Zullen we in gesprek gaan?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is telefonisch, kosteloos en vrijblijvend.

Coaching Rotterdam

Nog niet afgehaakt?
Waar wacht je dan nog op?

Lees meer over mij op coachfinder en vind mij bij NOBCO.

Coaching Rotterdam
zelfvertrouwen rotterdam

People skills – sociale vaardigheden – kun je ontwikkelen.