Tips nodig voor meer werkgeluk?
Luister ze terug op Radio Rijmond!

Heb je mij al op de radio gehoord? Regelmatig geef ik tips over Werkgeluk voor het onderdeel Rijnmonds Experts. Luister hieronder naar de verschillende afleveringen. Je krijgt tips over hoe je met lastige collega’s omgaat, je meer zakelijk zelfvertrouwen krijgt en hoe je met ander gedoe van je werk omgaat. De tips zijn zo concreet dat je ze meteen kunt toepassen. 

Hoe ik op de radio kwam? “Met Hanneke Zumker”, neem ik op. “Met Radio Rijnmond”, hoor ik aan de andere kant van de lijn. Meteen denk ik: oh weer zo iemand die me in een reclamespot wil duwen. Haar stem klink fris en enthousiast: “In het radioprogramma van Reint Jan Potze zoeken we een coach die als expert advies kan geven over hoe je omgaat met lastig gedrag.” 

Mijn oren zijn inmiddels gespitst. Ze ziet me niet als adverteerder. Interessant denk ik. “We zoeken een coach die een Rotterdamse aanpak heeft.” Om te vervolgen: “Ik heb je site bekeken en denk dat je past bij het item. Kun je dinsdag om 16.15 uur aanschuiven in ons programma?” 

Geen seconde getwijfeld. Bij elke uitzending voel ik enthousiasme en een huppel in mijn lijf. 

Luister je mee naar mijn tips en adviezen?

album-art

piekeren stoppen Rotterdam