Podcasts

Podcasts over werkgeluk op Radio Rijnmond

Heb je mij al op de radio gehoord? Voor Rijnmonds Experts geef ik tips over Werkgeluk. Over hoe je met lastige collega’s omgaat, je meer zelfvertrouwen krijgt en hoe je met ander gedoe van je werk omgaat. De tips zijn zo concreet dat je ze meteen kunt toepassen. 

Hoe ik op de radio kwam? “Met Hanneke Zumker”, neem ik op. “Met Radio Rijnmond”, hoor ik aan de andere kant van de lijn. Meteen denk ik: oh weer zo iemand die me in een reclamespot wil duwen. Haar stem klink fris en enthousiast: “Voor het radioprogramma van Reint Jan Potze zoeken we een expert werkgeluk.” 

Mijn oren zijn inmiddels gespitst. Ze ziet me niet als adverteerder. Interessant denk ik. “We zoeken een coach met de Rotterdamse aanpak.” Om te vervolgen: “Ik heb je site bekeken en denk dat je past bij het item. Kun je dinsdag om 16.15 uur aanschuiven?”  Geen seconde getwijfeld. Bij elke uitzending voel ik enthousiasme en een huppel in mijn lijf. 

Scroll naar beneden om ze te luisteren.

BNR werkverkenners: hoe breek je uit de gouden kooi

M’n hypotheek, m’n andere vaste lasten, hoe betaal ik die als ik m’n baan opzeg? Maar ik ben heel ongelukkig in dit werk… Veel mensen zitten met dat dilemma. Hoe breek je dan toch uit die gouden kooi? Je hoort het in deze BNR WERKVERKENNERS. Het is een prachtig interview geworden met dank aan de inbreng van Lennaert Huijing van Ruud Meulenberg Training & Coaching.

album-art

piekeren stoppen Rotterdam