Bedankt voor je registratie!

Ik wil je persoonlijk bedanken voor je succesvolle registratie voor mijn aankomende webinar. Ik kijk er echt naar uit om je te verwelkomen bij dit informatieve evenement.

Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

Datum en Tijd: Het webinar zal plaatsvinden op 11 september om 19:30 uur. Zorg ervoor dat je deze datum in je agenda noteert. Ik stuur je ook een herinnering per e-mail.

Webinar Link: Je ontvangt binnenkort een e-mail van mij met een unieke link naar het webinar. Deze link is jouw toegang tot het evenement, dus bewaar deze goed.

Voorbereiding: Voor de beste ervaring raad ik je aan om een paar minuten voor de starttijd in te loggen op het webinar. Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt en je koptelefoon of luidsprekers zijn ingesteld.

Vragen en Interactie: Tijdens het webinar moedig ik vragen en interactie aan. Gebruik de chatfunctie om vragen te stellen en deel te nemen aan discussies.

Nogmaals, ik waardeer je interesse in mijn webinar en kijk er echt naar uit om je op 11 september te verwelkomen. Als je nog vragen hebt voorafgaand aan het webinar, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Hartelijke groet,

Hanneke Zumker

©2023 eigenkrachtcoaching.nl

Privacy beleid Algemene voorwaarden

×

Winkelwagen