In 16 weken uit de verf komen zoals jij dat wil

Persoonlijk leiderschapsprogramma

Unlock your future self

Je bent een harde werker en hebt goede ideeën, maar toch komt je beste kant niet goed genoeg uit de verf. Je merkt dat je collega’s niet op je reageren zoals jij zou willen, je voelt je geremd in wat je doet en hebt het gevoel dat ze je over het hoofd zien. Met dit persoonlijk leiderschapsprogramma ga je op je werk shinen zoals JIJ dat wil

Herken je dit?

Coaching Rotterdam

Mijn zestienweekse programma laat je beste zelf zien

Zelfverzekerd zijn, beter omgaan met kritiek, niet bang zijn voor conflicten. Met dit programma vergroot je je uitstraling én je daadkracht. Je gaat ontspannen om met situaties die je nu lastig vindt. En wat nog veel belangrijker is: na die acht weken zit jij veel beter in je vel en maak je jezelf zichtbaarder op die momenten die juist zo belangrijk zijn. 

Aan het einde van deze acht weken laat jij zonder twijfel of angst je talenten zien. Je vertrouwt op je eigen kracht en anderen zien jouw échte waarde. Je bent effectiever en veerkrachtiger op de werkvloer. Je weet je collega’s te enthousiasmeren en je weet hoe je weerstand bij collega’s ombuigt. Je maakt je niet meer druk over je werk, maar je voelt je juist rustig en energiek.

Concreet ziet dat er zo uit:

Coaching Rotterdam
confetti-canon

Zo gaan we het aanpakken:

In het programma is ruimte voor maximaal 12 deelnemers. De training duurt zestien weken, is interactief en ook vrij intensief. En dat is alleen maar goed, want op die manier breng je alle nieuwe dingen die je leert ook echt in de praktijk. We gaan dus écht flink aan de slag zodat je ook daadwerkelijk vooruitgang boekt. We gaan samen op ontdekkingstocht, leren nieuwe dingen, hebben veel plezier en vieren onze successen. Zo ontdek jij je meest sprankelende zelf! 

Het wordt geen training waarin je op jezelf aangewezen bent. We zien elkaar tijdens deze zestien weken namelijk meerdere keren per week online. Je volgt de live masterclasses op zaterdag op de prachtige locatie van De Houtzagerij in Hardinxveld-Giessendam en is wekelijkse een vragenuur. 

En we spreken elkaar via Zoom en via een besloten Facebook-groep. Door het vele contact blijf je scherp en zijn we als groep betrokken bij elkaar. En het is natuurlijk ook gewoon gezellig! Buiten onze vaste momenten om communiceer je net zoveel met de groep als jij dat wil. En naast de groepsmomenten krijg je ook nog drie één-op-één coachsessies met mij, zodat jij je met mijn hulp volledig kan richten op je doelen. 

Tijdens deze training ervaar je dus alle voordelen van individuele begeleiding én van een groepstraining. Want doordat je onderdeel bent van een groep zul je merken dat je sneller stappen zet. Jullie delen ervaringen, herkennen dingen bij elkaar en helpen elkaar op vooruit. En ook tijdens moeilijke momenten kun je terugvallen op de groep. Daarmee leer je om je kwetsbaar op te stellen tegenover anderen. Zo zijn de groep en de groepsdynamiek jouw stok achter de deur. Daarnaast is er volop ruimte voor jou alleen door de een-op-een-sessies en het wekelijkse vragenuur.

Coaching Rotterdam

De voordelen om dit met een te doen:

Het programma-overzicht

Bok 1: Je eigen koers bepalen

We maken kennis met elkaar tijdens de startboostsessie. Je gaat aan de hand van een creatieve opdracht kijken hoe het er nu in je leven voor staat. Tijdens de eerste masterclass kijk je naar wat je werk je heeft gebracht en hoe je daar bent gekomen. Wat gaat er al goed? Wat kan beter? Op welk punt sta je nu in je leven? Ben je tevreden met je collega’s? Door de balans op te maken, ga je nadenken over waar het in jouw leven om draait. Dit is de basis waarop jij je doelen voor de training gaat bepalen. Na de eerste masterclass krijg je jouw eerste één-op-één intake- en coachgesprek met mij over wat jij met de training wil bereiken. 

Blok 2: Van zelfkritiek naar zelfwaardering! 

Deze week hebben we het over hoe vaak jij jezelf beoordeelt en veroordeelt door wat je over jezelf denkt. Je weet wel, dat irritante stemmetje in je hoofd. Hoe vaak geef jij jezelf op je donder? Vind je dat je iets beter had moeten doen of kunnen? Of vind je jezelf stom? Hoe hoog zijn de eisen die je aan jezelf stelt? De gedachten die je daarover hebt, noem ik je innerlijke criticus, je pestkop. In de masterclass van deze week leer je hoe je jouw innerlijke criticus herkent, hoe je ermee omgaat en wie jij werkelijk wil zijn. Ook ga je deze week op onderzoek uit hoe anderen je zien. Daarnaast maken we een start met de kracht van kwetsbaarheid. Dit wordt vaak geassocieerd met gevoelens van schaamte, veroordeling en onmacht. Toch is kwetsbaarheid onmisbaar in een zakelijke omgeving en de sleutel tot betere relaties met collega’s. De beste zakelijke successen komen voort uit emotionele connecties. Je hoeft echt niet alles opeens maar te vertellen of je diepste geheimen bloot te leggen. Je gaat ervaren wat kwetsbaarheid wel en niet is en wat het je brengt in de doelen die je hebt. 

Blok 3: Grenzen herkennen, ontdekken en bewaken

Je eigen grenzen bewaken is het beste wat je kunt doen als je niet onnodig energie wil verliezen. Maar dan moet je wel voelen waar die grens ligt en je moet hem ook dúrven aangeven. Want niets zeggen terwijl iemand over je grenzen gaat, daar heeft uiteindelijk niemand iets aan. Deze week leer je je grenzen te voelen, je grenzen te verwoorden, voor je mening op te komen en stevig in je schoenen te staan. En vooral: hoe jij de gedachten, waardoor je over je grenzen heen laat gaan, kunt parkeren. Ook maak je een start met het op een goede manier geven én ontvangen van feedback. En we leggen weer de link met hoe het kan helpen als je je hierin kwetsbaar opstelt. 

Blok 4: Hoe kom je krachtig over op je werk en hoe straal je zelfvertrouwen uit? 

Als je je niet bewust bent van hoe je overkomt, of als je boodschap niet wordt ondersteund door je lichaamstaal, dan hebben je woorden minder effect en dus minder resultaat. In deze training je de werkelijke betekenis van ‘in het moment zijn’. En hoe je deze ‘presence’ inzet om anderen te motiveren, om vertrouwen op te bouwen en om – in alle eigenheid – te werken aan een krachtige uitstraling en wat kwetsbaarheid hierin betekent. 

Blok 5: Omgaan met lastige collega’s

Ben je allergisch voor het gedrag van een ander, dan zegt dat meestal iets over jóú. De irritatie laat jou je uitdaging voelen. Stoor je je aan de onverschilligheid van die nieuwe collega, dan mag je waarschijnlijk zelf wat meer loslaten. Erger je je als je manager wispelturig is, dan is het wellicht beter dat je je vaker aanpast. Waar jij je bij de ander aan ergert, is vaak iets wat jij te ontwikkelen hebt… Dat is ook weer irritant toch? Je moet het ook altijd bij jezelf zoeken. Maar gelukkig maar, want dat betekent dat je er zélf iets aan kunt veranderen! Daarvoor gaan we aan de slag met het kernkwadrant van Daniel Ofman. En we duiken dieper in wat assertief, subassertief en agressief gedrag is en hoe je daarmee omgaat. En wat kwetsbaarheid je kan brengen. 

Blok 6: Beter beïnvloeden 

We willen allemaal graag invloed hebben. Maar hoe krijg je iemand anders mee met jouw idee of aanpak? Wat is je voorkeursstijl als je invloed wil uitoefenen? En hoe kan het anders? In deze masterclass ervaar je welke aspecten meespelen bij het beïnvloeden en hoe jij dat kunt doen. Vooraf vul je een test in waaruit blijkt welke voorkeuren je hebt bij het beïnvloeden. Tijdens de masterclass leer je hoe je je eigen stijl goed kan toepassen en hoe je andere stijlen kan benutten in je eigen werk. Daarnaast ga je oefenen met praktijksituaties. 

Blok 7: Hoe ga je om met piekergedachtes en belemmeringen? 

Iedereen piekert weleens of ziet de dingen somber in. Maar het moet niet uit de hand lopen. Bij piekeren is er sprake van een eindeloze stroom negatieve gedachten over het verleden of de toekomst die steeds maar door je hoofd blijven gaan. Helaas leidt dit niet tot nieuwe inzichten of oplossingen. Het kost je eigenlijk alleen maar veel tijd en energie en kan bovendien leiden tot stress en angstgevoelens. Deze week krijg je grip op je negatieve gedachten en gepieker, zodat je er een eind aan kunt maken en het in je hoofd een stuk gezelliger wordt. 

Blok 8: successen vieren en wrap-up 

Een belangrijk deel van werkgeluk is dat jij je successen viert. Dus dat doen we in deze laatste week! We staan stil bij wat jij en de andere deelnemers hebben bereikt. Je harde werken mag beloond worden! En we bespreken hoe je de behaalde resultaten vasthoudt, hoe jij je hulpbronnen hierbij inzet en hoe je die dingen blijft doen waar je energie van krijgt.

Coaching Rotterdam

Ik doe deze training niet alleen:

Hanneke Zumker 

Lees meer over mij

Dick Krikke

Dick Krikke

Lees meer over mij

Oscar Wildschut

Lees meer over mij

Bellita Carol 

Lees meer over mij

Antonie Knoppers

Lees meer over mij

Wat krijg je allemaal?

Je investering voor deze training is € 4.997 exclusief btw. 

confetti-canon
Coaching Rotterdam

Ben jij er klaar voor om écht te gaan shinen op je werk?

We gaan er samen voor! Deze 16 weken ben ik er helemaal voor jou. We hebben dus veel contactmomenten en gaan vaak met elkaar in gesprek. Je krijgt veel ruimte voor je eigen inbreng en we doen ervaringsoefeningen. Zo krijg jij grip op de problematiek waar jij (nu of in de toekomst) mee in aanraking komt.

Je krijgt opdrachten om die inzichten vers te houden en in de praktijk te kunnen benutten. Zo leer jij jezelf en je kwaliteiten echt te laten zien. En gedurende die 16 weken ben ik er steeds voor jou om je actief en enthousiast te houden. Dat is namelijk een van míjn kwaliteiten: jou aansporen en enthousiasmeren. Zo zorgen we met z’n samen voor succes!

Wil jij laten zien wat je kunt en wie je echt bent? Niet langer jezelf klein houden? Niet langer bang zijn dat anderen je niet aardig vinden als je je mening geeft? Wil je krachtig zijn? Je kwaliteiten laten zien? Kwetsbaar durven zijn? Meld je dan aan voor deze unieke online training! Jouw investering voor deze 16 weken die je leven gaan veranderen.

Nu is de tijd!

Coaching Rotterdam