Dit eenmalige buitenkansje verdwijnt over:

dagen
uren
minuten
seconden

Ik wil je nog wat geven...

Om je te helpen dealen met lastige collega’s (of managers).

Krijg strategieën waarmee je hun gedrag positief beïnvloedt!

Wie zijn die lastige typetjes?

Hoe herken je de 5 moeilijkste collega’s die je op de werkvloer tegenkomt?

Welke gouden tips zijn er?

Manieren die je helpen. zodat je collega minder invloed op je heeft en zijn gedrag aanpast

Hoe hervind je je rust en werkplezier?

Hoe je ervoor zorgt dat moeilijke collega’s je niet meer frustreren en piekeren stopt

Heb je ook last van vervelende collega's?

Alleen van het idee al dat je met die ene collega moet samenwerken, krijg jij het benauwd.
Je zal er maar mee te maken hebben. 

Collega’s die: 

 • als echte mierenneukers op alle details letten met hun mening veel te scherp uit de hoek komen 
 • blijven zeuren over alles wat niet goed gaat 
 • je opzadelen met vervelende klusjes 
 • super dominant zijn en je verbaal afschieten 

Gebeurt het je regelmatig dat je wordt overdonderd? 

Elke keer als je collega naar gedrag vertoont of een achteloze opmerking maakt, lukt het je maar niet om helder na te denken. Je valt stil of schiet in de verdediging. 

En achteraf weet je precies wat je had moeten zeggen… 

Alleen de gedachte dat je iets van dat gedrag zou moeten zeggen, zorgt al voor stress. 

Dit hoor ik vaak: 

 • “Ik kan haar wel vertellen dat ik haar gedrag naar vind, maar dan krijg ik een boze reactie.” 
 • “Straks verziek ik de werksfeer door zo’n gesprek.” 
 • “Ik weet zeker dat het zinloos is en hij er niets mee doet.”
 • “Straks word ik het pispaaltje van ons team.” 

Dus ga je die collega’s zo veel mogelijk uit de weg. Hoe vaak je niet ’s avonds je hart bij jouw partner uitstort. Ja, hij luistert naar je, maar weet ook niet hoe je ermee om moet gaan. 

Helaas zit je wel dag in dag uit met die vervelende collega op kantoor. En blijf jij er last van houden. Hardnekkig (zwaar gefrustreerd) doorwerken en doen alsof er niets aan de hand is?  

Dat is hélémáál niet nodig. 

Ik weet dat je het anders wil, dus laten we afspreken dat je het nou ook eindelijk een keer een serieuze kans gaat geven. 

Wat als je weet waaraan je die lastige collega herkent en manieren krijgt die ervoor zorgen dat je collega zich normaal gaat gedragen? 

Omdat je zojuist mijn gratis e-book hebt aangevraagd heb ik een heel tof aanbod voor je. Binnenkort geef ik een online masterclass waarin ik je stap voor stap leer hoe je die lastige collega naast je kunt krijgen in plaats van tegenover je. 

Niet alleen vertel ik je wat de 5 meest lastige types zijn die je op de werkvloer tegenkomt, maar je krijgt ook strategieën waardoor ze wel naar je gaan luisteren en waarmee het je lukt om hun gedrag positief te beïnvloeden. 

Lees snel verder om te ontdekken of dit iets voor jou is.

Wie ben ik?

Ik heb het allemaal meegemaakt. Van collega’s die de schuld op mij afschoven, mij opzadelden met vervelende klusjes, zogenaamd grappige opmerkingen ten koste van mij maakten, fouten in mijn schoenen schoven die ik níet had gemaakt en last but not least seniors die intimiderend en me agressief behandelden. Ik voelde me verdrietig, fli11nk machteloos en had het gevoel dat er iets mis was met mij.

Dat vond ik lastig om mee om te gaan

Ik bleef begripvol, boog mee en zei zelden nee. Conflicten vermeed ik en ik was bang voor afwijzing. Maar ja, als jij net als ik je grenzen niet aangeeft, wordt het van kwaad tot erger. Het tegenovergestelde van wat je wilt, gebeurt. Je wil aardig gevonden worden en een leuk contact met je collega’s hebben.

Het resultaat?

Dat je collega’s zich meer en meer gaan misdragen, giftiger worden en je respectloos behandelen.

De bal ligt bij jou

Ja, je kunt wijzen naar die nare collega’s en de schuld daar neerleggen. Dat heb ik lange tijd gedaan. Alleen loste dat niets op en werd mijn situatie er ook niet anders van.

Vertrekken naar een andere organisatie? Dat kon, maar ik realiseerde me ook dat ik beter eerst aan mezelf kon werken voordat ik vertrok. Anders zou ik tegen dezelfde problemen aanlopen in mijn nieuwe baan.

Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat als je leert anders met moeilijke en toxische collega’s om te gaan, je niet meer het mikpunt bent en het op je werk wél verandert.

Ik realiseerde me dat als ik niets deed, het zo zou blijven. Ik koos er bewust voor om geen slachtoffer meer te zijn van onbehoorlijk en oncollegiaal gedrag in mijn werkomgeving. Ik ging met mezelf aan de slag, zodat ik zelf richting kon geven aan wat er op mijn werk gebeurde.

Hanneke Zumker in de media

Spannende confrontaties geven je zelfvertrouwen

Ik kan je zeggen dat ik daarin geslaagd ben. Bullebakken bleken prachtig oefenmateriaal om te leren hoe ik wél grenzen kon aangeven en voor mezelf opkwam. Van kalm luisteren en op mijn allervriendelijkst zeggen ‘dankjewel dat je me hier attent op maakt’ om daarna rustig weg te lopen, tot daadwerkelijk het gesprek aangaan. Grenzen stellen, nee zeggen, gedrag bespreekbaar maken, het vroeg veel moed. Ik vond het heel eng, maar door het gewoon te doen, ging het steeds beter.

Na een spannende confrontatie, mét hartkloppingen, waarbij de ander onaardig of onprofessioneel deed, bleek ik de aanvaring te kunnen relativeren en voelde ik me rustig. Dat was een boost voor mijn zelfvertrouwen. Het heeft even geduurd, maar de angst maakte plaats voor een gevoel van zelfvertrouwen.

Mijn eigen ontwikkelingsproces bracht mij waar ik nu ben. Een gelukkig mens dat stevig in haar schoenen staat. Ik weet wie ik ben en wat ik wil. Bovenal vind ik mezelf een mooi mens. Ik volg mijn hart en sta voor wat mij écht raakt. Zakelijk en privé. Dat gun ik jou ook.

Wil jij mijn beste inzichten en technieken leren?

Coaching Rotterdam

Wat gaat de masterclass je brengen?

Nee, het wordt geen masterclass waarvan je denkt ‘hoelang duurt het nog?’ of waarbij je ondertussen nog wel met iets anders bezig kunt. We gaan samen écht aan de slag met al die lastige types die rondlopen op de werkvloer.

In deze masterclass van 1,5 uur krijg je super praktische en concrete informatie die je direct op je werk kunt toepassen. Het is dus geen sessie waarbij ik eerst een kwartier mijn verhaal deel, dan 10 minuten waarde geef en daarna 30 minuten een sales praatje doe.

loopbaancoach

Wat de deelnemers over de masterclass zeggen:

“Het was voor mij een erg leuke en leerzame ervaring. De muziek was een goede afwisseling. Fijn dat er interactie met de andere deelnemers was. De tijd is om gevlogen. Ik heb veel aantekeningen gemaakt en er veel van opgestoken. Blij dat ik niet de enige ben met soms irritante collega’s.”

Coaching Rotterdam

“Ik vond het erg origineel om de diverse personen te introduceren via delen van songs! Als je de verschillende verhalen hoort dan realiseer je dat je niet de enige bent die met verschillende typetjes werkt. Ik heb in mijn werk te maken met een Serpenta. In het begin kon ik me niet voorstellen dat zij dit gedrag vertoont, maar na de seminar realiseerde ik me zeker dat dit wel het geval is. Verder was het leuk om jouw aanpak te zien, niet lullen maar poetsen, daar hou ik van.”

Coaching Rotterdam

“Hanneke zorgt voor een gezellige en veilige sfeer. Ze is enorm enthousiast en bevlogen en stort emmers vol positieve energie over je uit.”

Coaching Rotterdam

Na de masterclass

Heb je alle tools in handen om met lastige collega’s om te gaan, je grenzen te bewaken waardoor je met meer rust op je werk zit. Je kunt eindelijk weer genieten van de dingen die je doet. Je maakt andere keuzes: keuzes waar je van binnen blij van wordt. Keuzes die goed zijn voor jou!

Praktische informatie

Wanneer?
Dinsdag 23 augustus om 19.00 uur.

Waar?
Online via Zoom.

De interactieve masterclass duurt 1,5 uur.
Je kunt jouw vragen stellen via de chat.
Met tips die je direct kunt toepassen.

Loopbaan Challenge

Doe mee met de masterclass:

‘Hoe ga je om met lastige collega’s of managers’

Tijdelijk geen €220, maar slechts...

€27 excl. BTW

Tijdens de online masterclass ontdek je:

 • Welke 5 meest lastigste types je op je werk tegenkomt 
 • De manier om je piekeren te stoppen en snel rust te krijgen 
 • Hoe je aan hen effectief je grenzen aangeeft en relaxt met hen omgaat
 • Strategieën waarmee je het gedrag van die irritante collega’s positief beïnvloedt 
 • De gouden tip die ervoor zorgt dat je collega jouw kritiek ter harte neemt
Coaching Rotterdam

×

Winkelwagen