Volg deze online training en leer hoe je dealt met wat er op je werk gebeurt?

Je krijgt:

  • De beste werkende loslaattechnieken tot je beschikking (en nee, je gaat niet mediteren)
  • Hulp in hoe je met lastige collega’s (of managers) omgaat.
  • Strategieën waarmee je je eigen gedrag en dat van je collega’s positief beïnvloedt!

Deze online training helpt je beter om te gaan met de negatieve  dingen van je werk. Je leven wordt er een stuk lichter van!

Welke gouden loslaat-tips zijn er

Welke manieren helpen je zodat je geen last meer hebt van je collega’s of wat er op je werk speelt?

Wie zijn die lastige typetjes

Hoe herken je die lastige collega’s die je op de werkvloer tegenkomt en hoe ga je ermee om?

Hoe hervind je je rust en werkplezier

Hoe je stopt met piekeren en je je niet meer druk maakt over je werk. Je vrije tijd is weer voor jezelf .

Kun je het werk niet loslaten en/of heb je last van vervelende collega's?

Je bent iemand die zich verantwoordelijk en betrokken bij je werk voelt. Je wil je werk heel goed doen. Je collega’s kunnen altijd op je rekenen. Maar je werk loslaten, dat lukt je niet. 

Wat er op je werk gebeurt, dat houdt je enorm bezig. Je blijft maar denken over al dat gedoe daar. Dit verziekt je vrije tijd. Als het je nog lukt om alle ballen in de lucht te houden, denk je dan dat er binnenkort een paar gaan vallen?  

Wat herken je hiervan?

Alleen van het idee al dat je met die ene collega moet samenwerken, krijg jij het benauwd.

Je zult er maar mee te maken hebben. Collega's die:

Gebeurt het je regelmatig dat je wordt overdonderd?

Elke keer als je collega naar gedrag vertoont of een achteloze opmerking maakt, lukt het je maar niet om helder na te denken. Je valt stil of schiet in de verdediging. 
 

En achteraf weet je precies wat je had moeten zeggen… 

Alleen de gedachte dat je iets van dat gedrag zou moeten zeggen, zorgt al voor stress. 

Dit hoor ik vaak: 

“Ik kan haar wel vertellen dat ik haar gedrag naar vind, maar dan krijg ik een boze reactie.” 

“Straks verziek ik de werksfeer door zo’n gesprek.” 

“Ik weet zeker dat het zinloos is en hij er niets mee doet.”

“Straks word ik het pispaaltje van ons team.” 

Dus ga je die collega’s zoveel mogelijk uit de weg. Hoe vaak je niet ’s avonds je hart bij jouw partner uitstort. Ja, hij luistert naar je, maar weet ook niet hoe je ermee om moet gaan. Helaas zit je wel dag in dag uit met die vervelende collega op kantoor. En blijf jij er last van houden. Hardnekkig (zwaar gefrustreerd) doorwerken en doen alsof er niets aan de hand is?

En dan hebben we het nog niet gehad over hoe je jezelf in de weg zit...

De oorzaken die ik (naast het gedoe met collega’s) vaak hoor van het niet los kunnen laten: 

Natuurlijk heeft dit alles te maken met kunnen zeggen van ‘nee’ en ‘stop’ tot hier en niet verder.

Gun jezelf lucht en lichtheid

Je werk niet kunnen loslaten of last blijven houden van die vervelende collega’s is hélémáál niet nodig. 

Ik weet dat je het anders wil, dus laten we afspreken dat je het nou ook eindelijk een keer een serieuze kans gaat geven. 

Wat als je weet waaraan je die lastige collega herkent, manieren krijgt die ervoor zorgen dat je collega zich normaal gaat gedragen en je weet hoe je het werk los moet laten? 

Doe mee met deze online training en krijg weer rust in je hoofd en in je lijf. Stap voor stap leer je hoe je die lastige collega naast je kunt krijgen in plaats van tegenover je en wat je het beste kunt doen om je gepieker te stoppen. 

Niet alleen vertel ik je wat de 5 meest lastige types zijn die je op de werkvloer tegenkomt, maar je krijgt ook strategieën waardoor ze wel naar je gaan luisteren en waarmee het je lukt om hun gedrag positief te beïnvloeden. 

Lees snel verder om te ontdekken of dit iets voor jou is.

Coaching Rotterdam

Wat als je deze periode gebruikt
om aan jezelf te werken?

Nú is het moment om opnieuw jouw koers te bepalen en te kijken hoe het anders kan. En jíj hebt de keus.

Je kunt blijven piekeren of zelf online op zoek gaan naar wat je allemaal gratis kunt vinden. Waardoor er eigenlijk niks verandert. Of je investeert een klein bedrag in jezelf en volgt gedurende 6 maanden mijn online programma. Daarin onderzoek je wat je moet doen om rust in je hoofd te krijgen en hoe je wel kunt dealen met die lastige collega’s. Je krijgt handvatten waarmee het jóú ook zeker lukt!

Het wordt geen saaie training. Je gaat aan de slag met leuke, inspirerende en uitdagende opdrachten. Je maakt enorme sprongen in je persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling. En besef: je tijd is te kostbaar om te verspillen aan dingen die je alleen maar energie kosten. Blijf zeker niet wachten totdat je werkgever je problemen voor je oplost. Pak zelf de regie en onderneem actie. 

Dit is hét moment om een nieuwe koers te bepalen.

Grijp die kans om iets te veranderen in je leven!

Wat gaat de online training je brengen?

Na de training heb je alle tools in handen om met lastige collega’s om te gaan en je grenzen te bewaken waardoor je met meer rust op je werk zit. Je kunt eindelijk weer genieten van de dingen die je doet. Je maakt andere keuzes waar je van binnen blij van wordt. Keuzes die goed zijn voor jou!

Kortom:

BONUS  

Als kers op de taart krijg je…

De masterclass cadeau waarin je hoort hoe je de 5 lastigste collega’s herkent, hoe je ervoor zorgt dat je geen last meer van ze hebt én hoe je hun gedag positief kunt beïnvloeden.

Nee, het wordt geen online training waarvan je denkt ‘hoelang duurt het nog?’ Je gaat echt aan de slag met technieken om te leren loslaten of om je collega positief te beïnvloeden. Je krijgt super praktische en concrete tips die je direct op je werk kunt toepassen.

loopbaancoach

Wie ben ik?

Ik heb het allemaal meegemaakt. Van collega’s die de schuld op mij afschoven, mij opzadelden met vervelende klusjes, zogenaamd grappige opmerkingen ten koste van mij maakten, fouten in mijn schoenen schoven die ik níet had gemaakt en last but not least seniors die intimiderend en me agressief behandelden. Ik voelde me verdrietig, flink machteloos en had het gevoel dat er iets mis was met mij.

Dat vond ik lastig om mee om te gaan

Ik bleef begripvol, boog mee en zei zelden nee. Conflicten vermeed ik en ik was bang voor afwijzing. Maar ja, als jij net als ik je grenzen niet aangeeft, wordt het van kwaad tot erger. Het tegenovergestelde van wat je wil, gebeurt. Je wil aardig gevonden worden en een leuk contact met je collega’s hebben.

Het resultaat?

Dat je collega’s zich meer en meer gaan misdragen, giftiger worden en je respectloos behandelen.

De bal ligt bij jou!

Ja, je kunt wijzen naar die nare collega’s en de schuld daar neerleggen. Dat heb ik lange tijd gedaan. Alleen loste dat niets op en werd mijn situatie er ook niet anders van.

Vertrekken naar een andere organisatie? Dat kon, maar ik realiseerde me ook dat ik beter eerst aan mezelf kon werken voordat ik vertrok. Anders zou ik tegen dezelfde problemen aanlopen in mijn nieuwe baan.

Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat, als je leert anders met moeilijke en toxische collega’s om te gaan, je niet meer het mikpunt bent en het op je werk wél verandert.

Ik realiseerde me dat als ik niets deed, het zo zou blijven. Ik koos er bewust voor om geen slachtoffer meer te zijn van onbehoorlijk en oncollegiaal gedrag in mijn werkomgeving. Ik ging met mezelf aan de slag, zodat ik zelf richting kon geven aan wat er op mijn werk gebeurde.

Hanneke Zumker in de media

Spannende confrontaties geven je zelfvertrouwen

Ik kan je zeggen dat ik daarin geslaagd ben. Bullebakken bleken prachtig oefenmateriaal om te leren hoe ik wél grenzen kon aangeven en voor mezelf opkwam. Van kalm luisteren en op mijn allervriendelijkst zeggen ‘dankjewel dat je me hier attent op maakt’ om daarna rustig weg te lopen, tot daadwerkelijk het gesprek aangaan. Grenzen stellen, nee zeggen, gedrag bespreekbaar maken, het vroeg veel moed. Ik vond het heel eng, maar door het gewoon te doen, ging het steeds beter.

Na een spannende confrontatie, mét hartkloppingen, waarbij de ander onaardig of onprofessioneel deed, bleek ik de aanvaring te kunnen relativeren en voelde ik me rustig. Dat was een boost voor mijn zelfvertrouwen. Het heeft even geduurd, maar de angst maakte plaats voor een gevoel van zelfvertrouwen.

Mijn eigen ontwikkelingsproces bracht mij waar ik nu ben. Een gelukkig mens dat stevig in haar schoenen staat. Ik weet wie ik ben en wat ik wil. Bovenal vind ik mezelf een mooi mens. Ik volg mijn hart en sta voor wat mij écht raakt. Zakelijk en privé. Dat gun ik jou ook.

Gun jij het jezelf om van mijn beste inzichten en technieken te leren?

Coaching Rotterdam

Wat klanten over de training zeggen:

“Het was voor mij een erg leuke en leerzame ervaring. De muziek was een goede afwisseling. Fijn dat er interactie met de andere deelnemers was. De tijd is om gevlogen. Ik heb veel aantekeningen gemaakt en er veel van opgestoken. Blij dat ik niet de enige ben met soms irritante collega’s.”

Coaching Rotterdam

“Ik vond het erg origineel om de diverse personen te introduceren via het delen van songs! Als je de verschillende verhalen hoort dan realiseer je dat je niet de enige bent die met vervelende typetjes werkt. Ik heb in mijn werk te maken met een Serpenta. In het begin kon ik me niet voorstellen dat zij dit gedrag vertoont, maar na de seminar realiseerde ik me zeker dat dit wel het geval is. Verder was het leuk om jouw aanpak te zien, niet lullen maar poetsen, daar hou ik van.”

Coaching Rotterdam

“Hanneke zorgt voor een gezellige en veilige sfeer. Ze is enorm enthousiast en bevlogen en stort emmers vol positieve energie over je uit.”

Coaching Rotterdam

Praktisch:

Na de online training heb je alle tools in handen om met lastige collega’s om te gaan, je grenzen te bewaken en zit je met meer rust op je werk. Je kunt eindelijk weer genieten van de dingen die je doet. 

Je krijgt met dit online programma meer grip op je werk, zodat jij weet wat je wil en hoe je dat bereikt. En het mooie is: je hebt geen files of reistijd. Dus gebruik de tijd die je nu aan het piekeren bent om iets in je leven te veranderen!

Inhoud van de training

Veranderen lukt je hiermee helemaal zélf. Jij bent degene met de sleutel in handen!

Loopbaan Challenge

Doe mee met de online training:

‘Hoe laat je het gedoe van je werk los en ga je om met lastige collega’s?’

Tijdelijk geen € 297 maar slechts...

€247 excl. BTW

Tijdens de online training krijg je:

  • De best werkende loslaattechnieken tot je beschikking (en nee, je gaat niet mediteren)
  • Hulp in hoe je met lastige collega’s (of managers) omgaat.
  • Strategieën waarmee je je eigen gedrag en dat van je collega’s positief beïnvloedt!

Deze online training helpt je beter om te gaan met de negatieve  dingen van je werk. Je leven wordt er een stuk lichter van!

Coaching Rotterdam

Over Eigen Kracht Coaching

Coaching Rotterdam

×

Winkelwagen