Gelukt, maar wacht nog even!

Je aanvraag voor mijn gratis e-book is gelukt. De mail met de link is op weg naar je inbox. Jij hebt nu de eerste stap gezet naar meer werkplezier. Ik heb iets extra’s voor je. Hoe zou je het vinden om niet alleen erachter te komen welke baan nou echt bij je past, maar daarnaast ook waardevolle tips te ontvangen die jou helpen om de stap te nemen naar een andere baan? Omdat je zojuist mijn e-book hebt ontvangen, wil ik je graag een bijzonder aanbod doen. Voor slechts 7 euro kun je profiteren van een video vol tips die ik uitsluitend tijdens mijn exclusieve masterclass deel.

Maar mag ik eerlijk zijn?

We weten allebei dat je die nieuwe baan alleen vindt, als je daadwerkelijk in actie komt. Dat gaat veel sneller als ik je hierin ondersteun. Ik help je over meerdere hobbels heen. Ik ben Hanneke Zumker en help je naar meer werkgeluk. Ik geloof in organisaties die jou als medewerker centraal stellen. Waar het normaal is dat je buiten je comfortzone treedt, je fouten maakt en jij je kwetsbaar mag opstellen.

Ik werkte aan mezelf en ging steeds positiever over mezelf denken. Grenzen stellen, nee zeggen, gedrag bespreekbaar maken, het vroeg veel moed. Ik vond het heel eng, maar door het gewoon te doen, ging het steeds beter. Na een spannende confrontatie, mét hartkloppingen, waarbij de ander onaardig of onprofessioneel deed, bleek ik de aanvaring te kunnen relativeren en voelde ik me rustig. Dat was een boost voor mijn zelfvertrouwen.

Mijn eigen ontwikkelingsproces bracht mij waar ik nu ben. Een gelukkig mens dat stevig in haar schoenen staat. Ik weet wie ik ben en wat ik wil. Ik volg mijn hart en sta voor wat mij écht raakt. Dat zelfvertrouwen gun ik jou dat ook. Onlangs organiseerde ik een exclusieve masterclass voor mijn klanten waar ik handvatten deel wat er nodig is om een leukere en betere baan te vinden die echt bij jou past. De opnames staan nergens te koop, maar kun je alleen via deze pagina verkrijgen.

Jouw loopbaan de 'Baas'

3 handvatten waarmee je vooruit kunt kijken in je loopbaan

Dit is wat ik tijdens de opname heb onthuld:

€ 37,-

€ 7,-

Opname masterclass leer jezelf kennen

×

Winkelwagen