Goed bezig en ik heb nog

De checklist zit over 5 minuten in je mailbox.

Maar ik heb nog wat voor je...

Je hebt nu de checklist aangevraagd, maar van alleen een gratis PDF is nog nooit iemand succesvol geworden. Als elk probleem was opgelost na het lezen van een e-book, zag jouw wereld er heel anders uit. Mijn vermoeden is dat je op je werk energie verliest. Moe, gestrest, geïrriteerd? Grote kans dat dit te maken heeft met je collega(‘s) of je manager.

Troost jezelf: je bent niet de enige die daar last van heeft.

Een conflict op de werkvloer komt best vaak voor. Uit onderzoek van het CBS blijkt dat één op de vijf werknemers een kortdurend conflict heeft met een collega. 13 procent heeft dat met een manager en 7 procent met de werkgever. Zo’n 2 procent van de werknemers had vorig jaar een langdurig arbeidsconflict.

Je kunt er maar last van hebben, die irritante collega. De klager, de mopperaar, de onderbreker, de grijze muis, de altijd te laatkomer, de luidruchtige, de doordrammer, de roddelaar, de dominante, de negatieveling of de eeuwige positivo.

Onuitstaanbaar!

Ja, je kreeg een training (mét van die verschrikkelijke rollenspellen ;- ) over de techniek van feedback geven. Maar… daar doe je niets mee. Want met die éne collega (of met jouw hele team) is het pas écht lastig. Daar iets ervan zeggen, leidt tot nóg meer spanning en gedoe. Thuiswerken heeft het gedrag van collega’s niet minder erg gemaakt.

Masterclass

Hoe ga je om met lastige collega's of managers
Nu voor €27.-
Nu € 27

Dit is wat ik vaak terugkrijg van mijn klanten (je leest dit ook in de reviews):

“Hanneke zorgt voor een gezellige en veilige sfeer. Ze is enorm enthousiast en bevlogen en stort emmers vol positieve energie over je uit.”

Dus:

Heb je last van je manager of collega(‘s)? Grijp je kans om er iets aan te doen en schrijf je in. Na deze masterclass weet je precies:

Voor slechts € 27 krijg je meteen een boost en tips waardoor je het fijner op je werk hebt!

Succes!
Hanneke

×

Winkelwagen