Een coachtraject start met een gratis kennismakingssessie waarin je kunt ervaren of mijn coaching bij je past. Als je besluit door te gaan met de coaching breng ik het eerste gesprek in rekening.

Zakelijk

Het zakelijk tarief is van toepassing wanneer ik factureer aan een bedrijf of organisatie en vindt plaats in mijn praktijkruimte, bij het bedrijf zelf of op een externe locatie. Mijn tarief voor bedrijven is voor losse gesprekken € 130 per uur exclusief BTW. Wil je de coaching echt laten beklijven? Kies dan voor een langer traject. Vraag tijdens het kennismakingsgesprek naar mijn pakketten. Hiervoor kan ik een lager uurtarief aanbieden dan voor losse gesprekken. Bedrijven krijgen van mij een op maat gesneden offerte.

Het tarief voor teamcoaching is afhankelijk van de grote van de groep en het aantal voorbereidingsuren dat nodig is.

Particulier

Het is mijn missie om de coaching zo toegankelijk mogelijk te maken. Daarom hanteer ik een kortingstarief. Dit is € 89 per uur exclusief BTW. Een gesprek duurt een uur. Wil je de coaching echt laten beklijven? Kies dan voor een langer traject. Vraag tijdens het kennismakingsgesprek naar mijn pakketten. Hiervoor kan ik een lager uurtarief aanbieden dan voor losse gesprekken. De coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte. Red je het niet om overdag af te spreken? Geen probleem, dan plannen we de afspraken ‘s avonds in.

Spreekt mijn coaching jou aan? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bel 06 33868922!

Je werkgever vragen om mee te betalen

Veel werkgevers reserveren budgetten voor persoonlijke ontwikkeling en ziektepreventie van hun medewerkers. Uit onderzoek blijkt echter dat 40% van deze potjes niet wordt opgemaakt. Dus vraag ernaar bij je werkgever. Misschien is er meer mogelijk dan jij denkt.

De kosten van de belasting aftrekken

Wanneer je de coaching zelf betaalt, kun je deze inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken van de belasting. Voor meer informatie kun je hierover contact opnemen met de belastingdienst. Als Ondernemer of ZZP-er kun je zakelijke coaching als ondernemerskosten aftrekken bij de belasting. Ook kun je de omzetbelasting terugvorderen.

NOBCO Coach RotterdamIk coach in Rotterdam én daarbuiten!