Online coaching in tijden van het Coronavirus

Ben je door de coronacrisis thuis en vind je dat stiekem wel fijn? Je kan je werk nu zonder gedoe doen. Of je ontduikt het werk dat je toch al niet leuk vond. Thuis is het voor jou even heerlijk toeven. Als je eerlijk bent, wil je straks niet terug naar die rotbaan of je collega’s. Maar nu thuis zijn, is geen oplossing voor de langere termijn. Daarover maak jij je zorgen.

Herken je hier dingen van?

vertrouwenspersoon Rotterdam

Stel je voor...

Dat je in contact met je collega’s op een effectieve manier voor jezelf opkomt? Dat je niet opziet tegen die lastige gesprekken en je conflicten de baas bent? Dat je mening wordt gerespecteerd? Of je antwoord krijgt op je loopbaanvraag en je vol zelfvertrouwen gaat voor een baan die je wél inspireert?

Voel je dan meer rust en zelfvertrouwen?

Wat als je deze periode gebruikt
om aan jezelf te werken?

Nú is het moment om opnieuw je koers te bepalen en te kijken hoe het anders kan. Meer grip op je werk te krijgen, zodat jij kan laten zien wat je waard bent. Je gaat kijken naar je blokkades waardoor je op je werk steeds niet goed uit de verf komt of je onderzoekt wat je moet doen om ander werk te krijgen. Je krijgt handvatten waarmee je het je gaat lukken het anders aan te pakken. Dus wapen jezelf en kom straks sterker terug!

Je hebt geen files of reistijd.
De boodschappen heb je waarschijnlijk al gehamsterd.

Gebruik die EXTRA TIJD voor jezelf!
Voor reflectie
Om bij jezelf stil te staan

Hoe zou het zijn als je, nu je toch thuis moet werken, in alle rust en veiligheid je zelfvertrouwen een boost kon geven zodat je straks steviger in je schoenen staat als je weer terug naar kantoor moet?

Ik geef je een kort compact traject een flinke boost, zodat je straks ieder gedoetje op je werk aan kan. Snel, interactief en effectief. De normale prijs van deze boost-coaching is € 449. Nu tijdelijk slechts € 250 exclusief BTW. 

Veel te goedkoop

Niet verder vertellen, maar in verhouding tot m’n live sessies zijn de Skype-consults te goedkoop. Dus ooit gaat de prijs drastisch omhoog, maar daar is het nu niet de tijd voor. Profiteer ervan zolang het kan.

Wat zit er in dit boost-traject?

Loopbaancoaching Rotterdam

Start direct met dit boost-traject.
Je hoeft de deur er niet voor uit!

Coaching Rotterdam