“Ik geloof in je Eigen Kracht! Met een steuntje in de rug zet je zelf de juiste stappen”

Veer-Eigen-Kracht-Coaching

De veer maakt niet voor niks onderdeel uit van mijn logo. Bij Eigen Kracht Coaching is de coaching niet iets moeilijks of iets zwaars, maar zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig. We graven niet diep in je verleden voor nieuwe inzichten. Je leert door te reflecteren op wat er in het hier en nu gebeurt. Met humor en een knipoog! Want als je kunt lachen over je eigen falen, is dat al het halve werk. Bij mij kun je rekenen op een leuk en leerzaam proces met speelse en levendige oefeningen die zeker tot de kern doordringen!

De veer staat er ook voor dat als je plezier en geluk in je leven wilt het belangrijk is bij je eigen successen stil te staan. Als je stappen zet, is dat niet alledaags, maar bijzonder! Door jezelf dan een veer te geven, laat je zien dat je op de goede weg bent. Het is een moment van erkenning en trots. Genoeg veren kunnen je doen optillen en vliegen. Veren zorgen ervoor dat je nog gemotiveerder bent om je doel te halen.

Zit-hem-in-de-verenDe veer staat ook voor veerkracht. Want coachen is veel meer dan alleen praten. De veer kan je ook kietelen om in actie te komen. Jouw coachtraject slaagt alleen als je echt stappen gaat zetten. Concreet betekent dit dat je leert door te oefenen met nieuwe gedrag en/of nieuwe vaardigheden en niet opgeeft als het een keertje tegenzit. Want leren gaat altijd gepaard met vallen en opstaan. Daarin zit jouw eigen veerkracht!

Afhankelijk van jouw coachvraag en of wensen kan ik onder meer de volgende specialisaties en technieken inzetten: kernkwadranten, GROW coaching model, logische niveaus van Gregory Bateson, SMART doelen, metamodel, enneagram, Transactionele Analyse, Rationeel Emotieve therapie, mindfulness, levenswiel, creatiespiraal, Myer Briggs Type Indicator, Talenten Motivatie Analyse en  oplossingsgerichte gespreksvoering.