Vind werk dat 100% bij je past en waar jij wél goed uit de verf komt.

Loopbaancoach Rotterdam

Heb je het niet meer naar je zin op je werk? Misschien zit je in de verkeerde organisatie op de verkeerde plek. Als je er geen energie en voldoening uithaalt, is het tijd om op zoek te gaan naar een een nieuwe baan. Als je bij mij aanklopt, gaat het vaak al heel lang niet goed op je werk of - nog erger - zit je lamgeslagen op de bank met je vaststellingsovereenkomst in handen.

Twijfel jij aan jezelf?

Dat is echt niet nodig. Wat ik vaak bij mijn klanten zie, is dat ze gewoonweg in de verkeerde organisatie zaten. Met een cultuur die op geen enkele manier aansloot bij wie zij zijn en waar zij voor staan. Dan is het geen wonder dat het niet zo lekker liep. Geloof me: er is een plek waar jij wél tot bloei kan komen. Tijdens de loopbaancoaching ontdek je wat bij je past en waar je die nieuwe baan moet zoeken.

Wat wíl je eigenlijk? Wat past bij jou? Waar ben je goed in? En in welke organisatie ben jij op je best? Je kan wel wat bedenken, maar echt overtuigd ben je daar niet van. Lastig. En dat terwijl fijn werk heel bepalend is voor je geluksgevoel.

Wat doe je: zelf doormodderen of het nu eens goed aanpakken met mij als jouw loopbaancoach in Rotterdam?

Je loopbaanprogramma​

Dit ga je doen en krijg je:

Je investering voor dit traject is € 2.197 exclusief BTW. 

Wil je geen traject, maar bijvoorbeeld alleen een TMA of beroepentest? Of een light variant? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. 

Je kunt in 4 termijnen betalen. 

Coaching Rotterdam

Plan je telefonische kennismaking

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek met dé loopbaancoach van Rotterdam.

Maak je geen zorgen. Je zit nergens aan vast. Je kunt je gesprek ook na werktijd inplannen.
Ik zal jouw voorkeursafspraak spoedig bevestigen.

Het resultaat van mijn begeleiding

Je vage plannen zijn omgetoverd tot een actieplan waarin precies staat welke stappen jij gaat zetten om van loopbaan te veranderen

Krijg je weer vertrouwen
als je dit leest?

Coaching Rotterdam

Stel je eens voor...

Het is maandagmorgen: de wekker gaat. Je had een leuk weekend en hebt zin om naar je werk te gaan. Daar ervaar je geen problemen, maar uitdagingen waar je lekker je tanden in kunt zetten. 

Je collega’s en je organisatie passen bij je, je benut je talenten en verdient je geld met wat je echt leuk vindt. 

In plaats van dat de uren voorbijkruipen – en je zelfs stiekem naar de wc vlucht – is je werkdag voorbij voordat je er erg in hebt. 

Na je werk ga je met een fijn en voldaan gevoel naar huis. Je hebt genoeg energie over om leuke dingen te doen. 

En de mensen die je liefhebt? Die zien jou weer stralen in plaats van dat je chagrijnig thuiskomt.

Klinkt dat goed?

Coaching Rotterdam

Liever zelf aan de slag? 

Kies voor het Doe-Het-Zelf-Pakket van jouw loopbaancoach in Rotterdam!

Je krijgt mijn super uitgebreide werkboek thuisgestuurd (100 pagina’s!) en gaat aan de slag met uitdagende opdrachten en maakt op eigen kracht enorme sprongen in je loopbaan.

Je krijgt het eerste hoofdstuk waarin je leest welke 6 succesfactoren bepalend zijn voor werkgeluk. Je krijgt vragen en opdrachten die je naar een nieuwe baan helpen.

Lees meer over mij op coachfinder en vind mij bij NOBCO.

Coaching Rotterdam

Wat klanten zeggen

“De uitkomst van de TMA-analyse was ongelooflijk treffend! Je krijgt inzicht in waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Ik snap nu veel beter waarom ik sommige aspecten van mijn werk niet altijd even leuk vind….”

MARIEKE BÖKKERINK – JURIST BIJ DE RIJKSOVERHEID

“De vacature die Hanneke me vanuit haar netwerk doorstuurde leverde meteen een gesprek op.  Ze gaf me bruikbare tips en moedigde me aan. Ik ben aangenomen. Zonder haar hulp en no-nonsense aanpak was het me niet gelukt. ”

Claudia

“Ik heb Hanneke leren kennen als een enthousiaste, gedreven en toegankelijke coach. Ze denkt goed mee om je de juiste handvatten te geven door situaties te analyseren, gedachten te structureren en op gedrag te reflecteren.”

SANDRA SWINNEN
HR ADVANCED ANALYTICS ADVISOR