Hoedendans

Welke hoed past bij jou?

Hoedendans-Individuele-Coaching-01

De hoedendans © is een interactieve trainings- en coachingsmethode. We maken zowel het kernkwadrant van Daniël Offman als de Roos van Leary levend. Samen met je team ga je met humor actief aan de slag met de voorkeursgedragingen en allergieën van jouw team. Want wie heeft nu juist die eigenschap die jij niet hebt? Weet je het niet? Let maar op want hij is gehuld in een laagje van ergernis! Je krijgt beter zicht op je eigen sterktes en zwaktes en leert hoe je ze het beste kunt gebruiken.

We gebruiken verschillende hoeden en petten. Ze staan voor jouw geliefde teamrol, jouw kernkwaliteit of juist voor jouw allergie. Je wisselt van pet met je collega en geeft elkaar feedback. Doordat je letterlijk in zijn of haar schoenen gaat staan, ga je beter voelen en zien hoe het voor hem of haar is. Hierdoor word je je bewust van wat er bij je collega speelt. Vanuit daar kun je bekijken wat jullie van elkaar kunnen leren en hoe jullie elkaar kunnen aanvullen.

Wil jij op een uitdagende manier onderzoeken wat jullie aanvullende, complementaire kwaliteiten zijn? En waar jullie groei zit? Doe de hoedendans. Boek een workshop en bel 06 33868922!