Aangepaste dienstverlening vanwege de corona-situatie

Coaching Rotterdam

We komen er wel uit!

Het liefste zit ik met m’n klanten in mijn coachruimte, bij jou op kantoor of samen wandelend in het Kralingse bos of De Broekpolder. Nu met de Corona is ‘op afstand’ is de norm.

Ik kan je nog steeds helpen

Tuurlijk wel. 

Life op anderhalve meter 

Veilig en verantwoord in mijn coachkamer. Mijn praktijkruimte is ruim genoeg (4 x 3 meter) dus ik kan die anderhalve meter afstand makkelijk houden. 

Daarnaast hanteer ik de volgende maatregelen:

  • bij begroeting en bij weg gaan, geef ik geen hand meer
  • Ik was met nog meer regelmaat mijn handen, voor, na en tussen de afspraken door
  • Ik vraag aan jou vragen om ook je handen voor een afspraak te wassen
  • handcontactoppervlakten zoals deurklinken en het toilet reinig ik na elk coachgesprek met huishoudbleek en alcohol

Via videobellen


Via 
Skype-consults (Skype-naam Hanneke Zumker) of FaceTime. Iets ander proces, zelfde resultaat. Tegelijkertijd komen we in de gesprekken veel sneller tot de kern. Aan de kwaliteit boet jij zeker niet in. En nu de afstand wegvalt, maakt het ook niet waar je woont. Je komt immers binnen via digitale snelweg en dat gaat razendsnel. Ik werk inmiddels met al mijn klanten op deze manier, en dat gaat erg goed.

Veel te goedkoop

Heb je werkvloerfrustraties en wil niet een heel traject volgen? Kijk dan eens bij mijn speciale online aanbod. Niet verder vertellen, maar in verhouding tot m’n live sessies is dit aanbod te goedkoop. Dus ooit gaat de prijs drastisch omhoog, maar daar is het nu niet de tijd voor. Profiteer ervan zolang het kan.

Heb je nog vragen?