Wat goed dat je het eerste hoofdstuk van het werkboek van baan switchen doe je zelf hebt aangevraagd.

(Als dat niet zo is, kijk dan even bij de reclame of spam.)

Je hebt hiermee de eerste stap gezet naar meer werkplezier. De mail met de link is op weg naar je inbox. Veel inspiratie en leesplezier!

In de online training Van Baan Switchen Doe Je Zelf leer je hoe je ZELF zonder loopbaancoach van baan kunt switchen.

Als je je al vaker voor gratis e-books van mij hebt ingeschreven, dan weet je dat je mailtjes van mij gaat krijgen. Ik kan je verzekeren dat ik je NIET SPAM en dat je waardevolle tips krijgt waar je echt verder mee komt.

MAAR mag ik eerlijk zijn?

We weten allebei dat je die nieuwe baan alleen vindt, als je daadwerkelijk in actie komt.

Dat gaat veel sneller als ik je erbij ondersteun. Ik help je over meerdere hobbels heen, zoals het analyseren en duiden van jouw inzichten.

In een gratis kennismakingsgesprek ervaar je zelf hoe mijn loopbaancoaching je verder helpt. Let op: Ik heb voor de komende maand nog maar 3 plekjes over, dus wacht niet te lang met het maken van een afspraak.

Je bent van harte welkom! Hanneke

PS. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld!

Wat goed dat je het eerste hoofdstuk van het werkboek van baan switchen doe je zelf hebt aangevraagd.

(Als dat niet zo is, kijk dan even bij de reclame of spam.)

Je hebt hiermee de eerste stap gezet naar meer werkplezier. De mail met de link is op weg naar je inbox. Veel inspiratie en leesplezier!

In de online training Van Baan Switchen Doe Je Zelf leer je hoe je ZELF zonder loopbaancoach van baan kunt switchen.

Als je je al vaker voor gratis e-books van mij hebt ingeschreven, dan weet je dat je mailtjes van mij gaat krijgen. Ik kan je verzekeren dat ik je NIET SPAM en dat je waardevolle tips krijgt waar je echt verder mee komt.

MAAR mag ik eerlijk zijn?

We weten allebei dat je die nieuwe baan alleen vindt, als je daadwerkelijk in actie komt.

Dat gaat veel sneller als ik je erbij ondersteun. Ik help je over meerdere hobbels heen, zoals het analyseren en duiden van jouw inzichten.

In een gratis kennismakingsgesprek ervaar je zelf hoe mijn loopbaancoaching je verder helpt. Let op: Ik heb voor de komende maand nog maar 3 plekjes over, dus wacht niet te lang met het maken van een afspraak.

Je bent van harte welkom! Hanneke

PS. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld!

bedankt voor downloaden eboek feedback geven