Kom op koers met life coaching Rotterdam

Maak je leven leuker en zinvol… laat je hart je kompas zijn

Life coaching RotterdamJe hebt een druk leven en vliegt van hot naar her. Hierdoor heb je niet het gevoel dat je leeft maar geleefd wordt. Veel van mijn klanten geven aan dat zij over meerdere gebieden in hun leven niet tevreden zijn. Ik sta met hen stil bij wie zij zijn als mens, wat ze in het leven willen en hoe zij er meer uit kunnen halen. Life coaching of levenscoaching Rotterdam helpt om keuzes die echt bij jou passen. Hierdoor ga je je meer ontspannen en voel je je energieker heb je een betere focus op jouw toekomst.

Herken je dit?

 • Ik ervaar doorlopend stress
 • Ik voel me vaak heel moe
 • Ik voel me in de basis erg onzeker
 • Ik heb twijfels over veel dingen
 • Ik heb alles, maar ben niet gelukkig
 • Ik wordt regelmatig bevangen door emoties
 • Ik wil meer betekenis aan mijn leven geven
 • Ik wil meer diepgang in mijn relaties met anderen
 • Ik moet een keuze maken, maar weet niet wat ik moet kiezen
 • Ik weet niet hoe ik met een gebeurtenis in mijn leven om moet gaan
 • Ik zit in een nieuwe fase van mijn leven en weet niet hoe hiermee om moet gaan

En nu?

Deze gevoelens staan je behoorlijk in de weg. Aan het begin van je persoonlijke ontwikkeltraject vraag ik je wat je wil bereiken met de life coaching Rotterdam. Daarna hebben we het over:

 • Wie je bent: je vergroot je zelfinzicht en krijgt zicht op je drijfveren, je kracht en wat je hierin tegenhoudt
 • Wat je wil: je krijgt antwoord op de vraag wat je nu ècht wil, waarnaar je verlangt en wat voor jou belangrijk is
 • Wat je kunt: je herontdekt je talenten en vaardigheden, je ziet wat zeker niet bij je past, wat je al kunt en waarin je nog kunt bijleren
 • Je keuzes: wat ga je doen om jouw doelen te halen
 • Bestendigen: zorgt ervoor dat jij het pad blijft volgen dat je hebt ingeslagen

Je diepste ik weet wat jij wil

Een voorwaarde om je diep van binnen gelukkig en vervuld te voelen, is dat je weet wat je drijfveren en talenten zijn en wat je diep van binnen echt wil en je je drijfveren volgt.  Als je zelf niet meer weet waar je nu van binnen werkelijk warm van loopt, kun je dat herontdekken met de Talenten Motivatie Analyse. Door diverse vragen te beantwoorden ontdek je wat je vanuit je diepste verlangen echt zou willen doen en waar je energie van krijgt. Als je daar goed zicht op hebt, lukt het je veel beter om te kiezen voor wat echt bij je past. Daar heb je ook moed voor nodig.  Je weet nu wat je hebt en niet hoe het straks is. Life coaching Rotterdam helpt je om op jezelf te vertrouwen in de keuzes die je maakt en je hiervoor niet meer aan alles en iedereen verantwoording aflegt.

Wat bereik je met life coaching Rotterdam? 

Je gaat ervaren dat life coaching Rotterdam je zelfoplossend vermogen activeert. Nadat jij hebt ontdekt wat je van binnen werkelijk wil, is het aan jou om te kiezen voor je eigen levenspad. Dit vraagt ook moed. In een paar gesprekken zul je al ervaren dat het voor jou werkelijk anders is geworden.

 • Je zit lekkerder in je vel
 • Je hebt veel meer zelfvertrouwen en weet wat je waard bent
 • Je hebt scherp op je netvlies waar je nu juist wel en niet goed in bent
 • Je weet waar je wel en geen energie van krijgt
 • Je weet waar je grenzen liggen en hoe je ervoor zorgt dat je er niet overheen gaat
 • Je voelt je fit en energiek
 • Je voelt je weer gelukkig in jouw leven

Wat maakt life coaching uniek? 

Anders dan bij loopbaancoaching ligt de focus bij life coaching Rotterdam meer op je persoonlijke ontwikkeling dan op gericht op de stappen die je zet naar ander werk. Wel zijn er raakvlakken zijn tussen life coaching en loopbaancoaching. Als je je gaat heroriënteren op een nieuwe baan beïnvloedt dat vaak vaak andere gebieden in je leven. Als het jou niet gaat om één losstaand probleem dat je wil aanpakken, maar is het een onderdeel van een algemeen gevoel dat het niet goed zit? Kies dan voor mijn persoonlijke coaching. Life coaching Rotterdam is gericht op het hervinden van jouw balans op meerdere gebieden in je leven en geeft je antwoord op je persoonlijke missie in het leven. Het doel van life coaching Rotterdam is dat jij meer energie, plezier en levensgeluk krijgt.

life coaching Rotterdam life coaching Rotterdam